Kırık linklere lütfen yorum yapınız. En kısa sürede güncellenecektir.
Karanlık Mod

❤ 11 YAŞINDA

Güncel Alet Çantası

CCleaner

PC Temizlik Programı

Flash Player

Flash Oynatma Aracı

Skype

Videolu Görüşme Programı

Aimp

MP3 Oynatma Programı

Internet Download Manager

Gelişmiş İndirme Yöneticisi

Microsoft Office

Ofis Yazılımı Tüm Sürümleri

Photoscape

Kolay Resim Düzenleme

Adobe Photoshop 2024

Prof. Resim Düzenleme

Mozilla Firefox Quantum

Hızlı İnternet Tarayıcısı

Google Chrome

Güvenli İnternet Tarayıcı

Avast Premium Security 2024

En Hızlı Antivirüs Programı

Kaspersky Internet Security

Güçlü Antivirüs Programı

uTorrent Pro

Torrent Dosya İndirici

Nero Platinum 2020

Güçlü Disk Yazdırma

Daemon Tools Ultra Türkçe

Sanal Disk Oluşturma

Foxit Reader

Hızlı PDF Okuyucu

Adobe Acrobat XI Pro

Popüler PDF Programı

K-Lite Mega Codec Pack

Sistem Kodek Paketi

DirectX 12
 - DirectX 9
Microsoft DirectX Sürücüleri

WinRAR

Arşivleme ve Arşiv Açma


Sitemizi ne sıklıkla ziyaret ediyorsunuz?

Office 2021 Çıktı Buyurun İndirin
Adobe CC 2022 Tüm Programları
Windows 11 AIO Tek DVD
Windows 11 Pro Orjinal İndirin
Şuradasınız: Buyurindir Full Ücretsiz İndir » Anlatımlar / İpuçları » Yardım ve Destek Bölümü

Yardım ve Destek Bölümü


Anlatımlar / İpuçları   Meliksah_2006   23-07-2014, 08:30   489   
Yardım ve Destek Bölümü

İndirdiğiniz program veya oyunlarla ilgili yaşadığınız kurulum, crack vb. sorunları bu başlık altında yorum yaparak bildirebilir, yardım alabilirsiniz.

Bölüm Kuralları:


1-) Türkçe imla kurallarına dikkat edelim, kısaltmalardan ve harf hatalarından lütfen kaçınalım.

2-) İstek bölümü ile karıştırmayınız, burası destek ve yardımlaşma bölümü olup, "yalnızca bu siteden indirilen" oyun veya programların kurulum yada full yapılması (cracklenmesi) esnasında yaşanılan sorunlar yada sorulara çözüm bulma bölümüdür.

3-) Elimizden geldiğince oyun ve programlara Türkçe olarak kurulum metinleri eklemekte ve yetişebildiğimiz kadarı ile program yada oyunları test ederek yüklemekteyiz. Bir program yada oyun 1 bilgisayarda çalışmayabilir, 2. bilgisayarda da çalışmayabilir. Eğer 3.bilgisayarda da çalışmıyorsa problem bizden kaynaklıdır, bunu kabul ederek güncellemeye çalışırız. Ama programda veya oyunda bir sorun yoksa problem sizden kaynaklıdır, bunu siteye mal etmeyin.

4-) Dosyalarda virüs var gibi yorumlardan kaçınınız. Tavsiyem, programları full yaparken antivirüs programınızı geçici olarak devredışı bırakınız çünkü antivirüs programları bu crack, patch veya keygen dosyalarını virüs olarak algılamaktadır. Buda son derece normaldir, nedeni ise firmaların sizi soğutma ve lisans alma yönlendirmeye teşvik etmek için antivirüslere bu crackları bildirmesidir. Kötü crack yokmu diyenler olacaktır. İndirdikten sonra keygen veya patch ile işiniz bittiğinde siliniz.. Güvenmiyorsanız da indirmezsiniz, orjinal programı satın alırsınız, indirin diye zorlamıyoruz veya başkaları gibi bize güvenin diye ağlamıyoruz. Bu tür dosyalar her daim gizli kapalı kutudur..

5-) Bu oyunu bilgisayarım kaldırır mı gibi sorular sormayınız. Sağ menüde bulunan Yardımcı Dökümanlar kısmını inceleyiniz.

6-) Teamviewer gibi bir desteğimiz yoktur, istemeyiniz.

Kısaca Sizden ricamız; buradan indirilen program ve oyun dışı bir sorun yaşıyorsanız arama motorlarını kullanın ve mümkünse yorumlarınız ile diğer insanlara yardımcı olun.

Yorum Ekle




Üye
onur_spıderman24 24 Kasım 2022 02:08
hep aynı oyunları görüyoruz farklı oyun arşıvi yapan web siteleri var onlar sürekli yeni oyun linkleri koyarken sizler ise aynı oyun linkleri koyuyorsunuz
bilgisayara gelen mesela god af war 2018 nfs peybek the hause of the dead 3 ve aynı oyunun 4. oyunu yeni call of duty yeni dövüş oyunların smackdıwn gibi oyunlar ve daha fazlası çıktı ve korsan olarakta var eklerseniz güzel olur parası olmayan veya pahalı olduğu için satın alamayın bilgisayar oyuncularıda bu sayede eğlenceye katılabilir

birde sizlerden detaylı olarak da iso üzerinden bilgisayar oyununun kurulumunu anlatan kılavuz yaınlarsanız memnun oluruz

birde windows 10 ve windows 11 ile ilgili gümncellemeler çıktığında windows ubdate üzerinden yapılamadığında manuel de yapılmalı bunun içinde bu güncellemeleri paylaşımısınız

daha fazla oyun program müzik dinleme programları vs vs vs paylaşılmalı

arz ederim saygılarımla


Değerli Üye
salih35eng 17 Temmuz 2022 16:47
Merhaba,
Öncelikle şunu belirteyim. Program indirme siteleri arasında açık ara tek birinci buyurindir'i tebrik ediyorum.

Ben bir konuda desteğinizi rica ediyorum. Birçok kişinin arayıp bulamadığı, solidworks visualize programını bulacağınıza eminim. Bir çok arkadaşın işine yarayacaktır. Sizden ricamız, bu programı da siteye eklemeniz. Teşekkürler.


Üye
aykurt32 20 Haziran 2022 19:48
internet dowland maneger ve DFX FUL OLMUYOR VE PACK ÇALIŞMIYOR. Yardımcı olurmusun
Resimde görünen iki kelimeyi giriniz: görükmüyor


Üye
aykurt32 12 Haziran 2022 17:08
6aylık turbobit satın almak istiyorum yardımcı olurmusunuz


Üye
onur24 28 May 2022 10:54
acaba eski nesil oyunlar varsa ekler misiniz bulmakta zorlanıyoruz mesela gta san andreas gibi need for speed left 4 dead 1 minecraft gta 2 half life 1 max payne 1 call of duty 1 need for speed undergraund 1 ve 2 Resident Evil 2 Aladdin Fallout Half-Life 2 Max Payne 2: The Fall of Max Payne Delta Force Destiny Counter-Strike GTA – Vice City Hitman Mafia Wolfenstein- Enemy Territory BioShock Mass Effect 2 Grand Theft Auto III Call of Duty 4: Modern Warfare Crysis Batman: Arkham City the Hulk(2003) daha aklıma gelenler bunlar bunlarıda eklerseniz iyi olur çünkü bunları çok çok zor buluyoruz bir sürü web sitesine bakıyoruz ya silinmişler yada yeni versiyonları gelmiş eski nesıl oyunların yerini hiç bir yeni nesil oyunlar alamaz admin sana zahmet bu oyunlar varsa elinde web siteye eklemen mümkün mü?


Üye
Ege1327 16 May 2022 15:29
3ds max 2022 yi indirdim kurulumu yapamadım yardımcı olabilirmisiniz acaba rica etsem.


Ziyaretçi
UGUR KÜRKCÜ 28 Nisan 2022 18:35
Disk Drill ve Tenorshare 4DDiG programların keylerinden lazım yardımcı olman mümkün mü admin ? uzun yıllardır senı takıp edıyorum emeklerın ıcın ayrıca tesekkurler.


Üye
eskehacettepe 16 Nisan 2022 22:39
Merhalabar ustalar öncelikle hayırlı ramazanlar kendimce iso hazırlamaya çalışıyorum fakat güncelleme ve driver entegre etme kısmında takıldım güncelleme leri manuel olarak entegre etmeye çalışıyorum ancak deneme yaptıgım imaj kabul etmiyor detaylı bit rehber yada anlatabilecek usta varsa şimdiden çok tesekkürler .

Not: forumda usb 3.0 driver entegreli isolar fakat ben biraz daha ileri gidip Nvdiya yada Amd driver entegre etmek istiyorum .ntlite gibi proğramlarla net sonuç alamıyorum rica etsem yardımcı olurmusunuz


Yönetici
Winchester 8 Ekim 2021 13:15
bilgemurater,
NTLite programını kullanabilir, kullanımını Youtube gibi sitelerden araştırabilirsiniz.

--------------------


Üye
bilgemurater 4 Ekim 2021 16:17
isletim sistemi isonun icerisine nasıl driver yükleye bilirim misal ethernet driveri gibi


Yönetici
Winchester 8 Eylül 2021 23:03
onur24,
Far Cry neden 27.19 GB derken? Oyunun kendisi bu boyutta. Rip - repack sürümlerle karıştırmayın, bizdeki sürümü Reloaded şuan sitedeki. Herhangi bir sıkıştırma uygulanmamıştır.

2. olarak Turbobit 2013 yılından bu yana, en uzun dosya saklama süresi sunduğundan ve crack içeren dosyaları paylaşıma uygun olduğu için kullanılmaktadır. Yanına verebildiğimiz kadar alternatif vermeye çalışıyoruz. Olmayan içeriklere de yorum yapıldığında ekliyoruz. Misal Pain Train oyununa yorum yaptınız, doğrudan 4 farklı link daha ekledik. Crysis 2 için istemişsiniz ekledik, Mass Effect istemişsiniz ekledik..

Letsupload'da binlerce dosyamız vardı fakat tek seferde hepsini kaldırdılar. Bu linkten duyurusunu yapmıştık. İnceleyin.

Turbobitten kimseyi premium almaya zorlamıyoruz. Dileyen alır, dileyen almaz free indirebilir, debrid kullanabilir, yada alır çatır çatır indirir vesaire. Herkes kendi imkanı dahilinde hareket etsin. Bu işi yıllardır yaptığımız için nereye ne yüklenir ne yüklenmez tecrübe sahibiyiz. Turbobitin amacı bu tarz dosyaları paylaşım içindir, telif gelmez veya diğerleri gibi birden dosya temizliği yapmaz. En azından 2013'den bu yana yaklaşık 8 senedir böyle bir durum yaşamadık Turbobitte.

Kısaca sizden ricamız, alternatif link istediğiniz içeriklere yorum yapmanızdır. Kırık linkler olabiliyor, hiçbir host babasının hayrına terabaytlarca dosya saklamıyor. 9 bin tane içerik var sitede hepsini tek tek kontrol etme şansımız yok, yorum yaparsınız yeni link istersiniz, kısa sürede güncellemesini yaparız.

--------------------


Üye
onur24 7 Eylül 2021 20:58
https://buyurindir.org/2591-far-cry-4-reloaded-full-tek-link-oyun-indir.html bu linkteki far cry 4 adlı oyun neden 27.19 GB acaba?

YNSHNDR,
eger imkanın varsa flaş bellek e tüm windows 10 dosyalarını ve kurulum exe se sini yükle tamamen boş bir flaş bellek e sonra tak bilgisayarına format at işte

bazı oyunların linkleri bozuk

bazı oyunlara link ekliyorsun mesela Letsupload sitede dosya yok diyor ve şöyle yazı klarşıma çıkıyor Bozuk / Kırık Link
Bu sayfaya yönlendiyseniz muhtemelen indireceğiniz dosyanın linkleri bozulmuştur.



Özellikle Letsupload sitesi binlerce dosyamızı silmiştir.

Lütfen ilgili gönderiye yorum yazarak kırık link bildiriniz.

Yorumunuz sonrası link hızla güncellenecektir.

admin bu Pain Train oyunda da aynı sorunla karşılaştım turbobit web sistesi yavaş indiriyor ve bu oyun oynama zevklerimi baltalıyor

down manager la indiriyor çünkü en iyi ve hızlı inidirme programı

tubobit şikayetleri ise şöyle admin

Bir Dosya İndiricem Hotfile'den hemde Premium olarak ama yinede yavaş iniyor eskiden bu dosya premium olarak 30 dk'da inerdi şimdi 1 saat flan

diğer indirme sitelerinden daha yavaş indiriyor

turbobit ve letitbit.elimde olsa bugün ikisini kapattırım.yarardan cok zararları var bu internet alemine.

bunun gibi bir çok web sitesinde bahsediyorlar turbobit sorunlu ve şikayetler bayaa var başka başka upload web siteleri koy yoksa bu gidişle var olan upload web siteleride yüklü oyun program vs kurulum dosyalarını silecek o zaman bu web sitesine kayıtlı kullanıcılar ne program indirebilir hale gelir nede oyun lütfen bu sorunu düzeltiniz

Winchester,
https://buyurindir.org/8520-pain-train-2.html
https://buyurindir.org/217-crysis-2-full-tek-link-82-gb-ftp.html
yukarıdaki 2 oyunun Letsupload ve bakmadığım oyunların dosyaları bu Letsupload upload web sitesinde yüklüyse silinmişolabilir ricaetsem kontrol edip tekrar yükler misiniz?


Yönetici
Winchester 20 Ağustos 2021 02:50
Bambamita,
Merhabalar, aşağıdaki programı dener misiniz? Üretici sitesinde incelediğim kadarıyla Video Meta Data verilerini koruyarak dönüştürme sağlıyormuş;

Wondershare UniConverter Full indir

Ek olarak Format Factory gibi toplu format dönüştürücü yazılımlar, bu gibi ince detayları es geçebilir. Zira programın bünyesinde onlarda dönüştürülebilir format bulunuyor. Onun yerine, dönüştürücü - converter kategorisindeki sadece video dönüştürme işi yapan programlara da göz atınız.

Mesela aşağıdaki programı da deneyebilirsiniz;
XMedia Recode Türkçe indir

--------------------


Değerli Üye
Bambamita 19 Ağustos 2021 19:41
Merhaba,
Öncelikle emekleriniz için teşekkürler. Format Factory indirdim ve kullandım fakat dönüştürülen videolarda tarih gibi bilgilerin muhafaza edilmediğini gördüm. Arşiv yapabilmek için bu bilgilerin dönüştürülen formata aktarılmasına ihtiyacım var. Programın böyle bir özelliği yoksa yeni bir tavsiyede bulunmanız mümkün müdür? Apple cihazlarda çekilmiş HEVC video formatını Windowsta kullanılabilir bir formata döndürmem gerekiyor.
Teşekkürler...


Yönetici
Meliksah_2006 25 Kasım 2020 23:32
YNSHNDR,
Alternatifler eklendi.

uupkr,
İlgili dosyaların içerisinde anlatım, crack ve aktivasyon dosyaları eksiksiz mevcuttur kontrol edildi.

--------------------


Üye
uupkr 6 Temmuz 2020 17:57
merhabalar, sitenizden chef architect ve lumion 9.5 programlarını indirdim ama iki programda da lisans hatası veriyor. Lumion programı için crack kurulumu eksik dosya olduğunu tahmin ediyorum. iki programda da kurulumun nasıl yapılacağı konusunda bilgi yok. Yardımcı olmanızı rica ediyorum.


Üye
YNSHNDR 28 May 2020 17:44
abi windows 10 pro iso'su çok yavaş iniyor 4GB yav nolur şuna bir çözüm bulun lütfen acil


Yönetici
Meliksah_2006 19 Nisan 2020 21:41
Haydar Karacaoğlu,
Oyunu sağlıklı bir internet bağlantısı ile diskin farklı bir bölümüne indirin ve RAR dosyasını klasöre çıkarırken Winrar programının son sürümünü kullanın. Bu hata sizden kaynaklıdır.

Ziyaretçi HAKAN,
Hatayı yazmadan yardımcı olamam müneccim değilim, aldığınız hatayı yazın yada ekran görüntüsü atın ki yardımcı olayım fikir yürüteyim bir milyon tane hata var..

--------------------


Ziyaretçi
Ziyaretçi HAKAN 11 Nisan 2020 01:03
nfs worl ofline indirdim kurdum ama hata veriyo yardımcı olursanız sevinirim


Ziyaretçi
Haydar Karacaoğlu 8 Nisan 2020 22:33
10 gün önce sitenizden Medal of honor'un allied assault oyununu indirdim.fakat bir türlü oyunu kuramadım data 3 dosyasın da dosya eksikligi veriyor böyle eksik dosyalı oyunlar için ne yapabiliriz yardımcı olun lütfen


Yönetici
Meliksah_2006 17 Mart 2020 21:36
NaoluyaL38,
Selamlar. Siyah tema aktif edilecek. Üzerinde çalışıyoruz. Eskisi gibi pek vakit kalmıyor işlerden dolayı..

--------------------


Üye
NaoluyaL38 17 Mart 2020 13:14
Admin sayfaya siyah tema getirebilir misin? öyle daha güzel olabilir gibi. Şimdiden cevabınız için teşekkür ederim.


Yönetici
Meliksah_2006 9 Kasım 2019 21:17
indirici,
Linkbudur.com bize ait olan, reklamsız link kısaltma sistemidir. Linke tıkladığınızda sadece 3 saniye bekliyorsunuz kendisi otomatik yönleniyor zaten. Alternatif özellikle Letsupload ve Cloud linkleri çok çabuk kırıldığı için linkleri kısaltıp vermek zorundayız. Linkleri kısaltınca, botlar linki bulamıyor ve dolayısıyla linkler de silinmemiş oluyor.

Linkbudur.com ile ilgili duyurumu aşağıdan inceleyebilirsiniz;
Linkbudur.com Hakkında

--------------------


Değerli Üye
indirici 19 Ekim 2019 18:38
'LETSUPLOAD' dan programı indiremedim.Arkadaş, önceden program indirebiliyordum, şimdi ise indiremiyorum.'Link kısalt' diye bir yazı çıkıyor 'üç saniye bekle'diyor, sonrasında birşey yok, lütfen yardım edermisiniz..


Yönetici
Meliksah_2006 25 Ağustos 2019 13:27
metguller,
Premium üyeliği biz satmıyoruz. Dukea Bilişim üzerinden aldıysanız kendilerine sitelerinden ulaşabilirsiniz veya Turbobit üzerinden aldıysanız mail atıp destek alabilirsiniz. Erişim şifreniz size mail yada cep telefonunuza SMS olarak geliyor.

--------------------


Üye
metguller 24 Ağustos 2019 14:17
[email protected] (Mehmet GÜLLER) 7 günlük turbo erişim şifremi unuttum yardım lütfen


Yönetici
Meliksah_2006 18 Ağustos 2019 17:33
Ziyaretçi Halit,
Selamlar, indirdiğiniz dosya içerisinde anlatım mevcut, adımları takip ederek kurulumu gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca program Windows 10 desteklemiyor diye biliyorum.

--------------------


Ziyaretçi
Ziyaretçi Halit 18 Ağustos 2019 15:52
Merhaba. Lks 2 programınızı indirdim fakat kurulum yapamıyorum. Bilgisayarım Win10 yardımcı olursanız sevinirim.


Yönetici
Meliksah_2006 16 Temmuz 2019 11:55
yavuz erdoğan,
Merhaba. Mail veya SMS kutunuzu kontrol edin kod size o şekilde ulaşıyor zaten.

Firuzan enson,
Konu altındaki linklerden programı temin edebilirsiniz.

--------------------


Ziyaretçi
Firuzan enson 10 Temmuz 2019 23:08
sitenizden winzip pro v23 0 kurulum dosyasini indirdim.Dosya Kurulum diye bir program kuruldu sadece.Winzip'i nasil kurarim.

tesekkurler



 


Yasal uyarımız için burayı inceleyebilirsiniz. Telif hakkı ve iletişim için: (iletisim[at]buyur-indir.com)

Üyelerimizin, ziyaretçilerimizin ve yöneticilerimizin hiçbir dosyası / içeriği sunucumuzda barındırılmamaktadır. Tamamı internet üzerinde paylaşıma açık içeriklerdir. Platformumuz tüm paylaşımlara açıktır. DMCA / Telif ve yasal konular için bizlere mail adresimizden; "iletisim[at]buyur-indir.com" adresinden ulaşınız. Uyarınızdan itibaren ilgili içerik / içerikler 3 gün içerisinde kaldırılacaktır.

Sitede bulunan full programlar ve full oyunlar, tanıtım amaçlı sizlere sunulmuştur. Beğendiğiniz ürünleri üreticisinden satın almanızı, bu sayede onlara katkıda bulunmanızı tavsiye ederiz.