Kırık linklere lütfen yorum yapınız. En kısa sürede güncellenecektir.
Karanlık Mod

❤ 11 YAŞINDA

Güncel Alet Çantası

CCleaner

PC Temizlik Programı

Flash Player

Flash Oynatma Aracı

Skype

Videolu Görüşme Programı

Aimp

MP3 Oynatma Programı

Internet Download Manager

Gelişmiş İndirme Yöneticisi

Microsoft Office

Ofis Yazılımı Tüm Sürümleri

Photoscape

Kolay Resim Düzenleme

Adobe Photoshop 2024

Prof. Resim Düzenleme

Mozilla Firefox Quantum

Hızlı İnternet Tarayıcısı

Google Chrome

Güvenli İnternet Tarayıcı

Avast Premium Security 2024

En Hızlı Antivirüs Programı

Kaspersky Internet Security

Güçlü Antivirüs Programı

uTorrent Pro

Torrent Dosya İndirici

Nero Platinum 2020

Güçlü Disk Yazdırma

Daemon Tools Ultra Türkçe

Sanal Disk Oluşturma

Foxit Reader

Hızlı PDF Okuyucu

Adobe Acrobat XI Pro

Popüler PDF Programı

K-Lite Mega Codec Pack

Sistem Kodek Paketi

DirectX 12
 - DirectX 9
Microsoft DirectX Sürücüleri

WinRAR

Arşivleme ve Arşiv Açma


Sitemizi ne sıklıkla ziyaret ediyorsunuz?

Office 2021 Çıktı Buyurun İndirin
Adobe CC 2022 Tüm Programları
Windows 11 AIO Tek DVD
Windows 11 Pro Orjinal İndirin
Şuradasınız: Buyurindir Full Ücretsiz İndir » Anlatımlar / İpuçları » Turbobit Yeni Tasarımı Hakkında

Turbobit Yeni Tasarımı Hakkında


Anlatımlar / İpuçları   Meliksah_2006   27-08-2014, 22:31   5   
Turbobit Yeni Tasarımı Hakkında

Turbobit, dün gece 4:30'da yeni görünümüne geçmiş bulunmaktadır. Zaten uzun zamandır duyuruda bulunuyorlardı, new.turbobit.net şeklinde farklı bir domain de önizleme yapmamızı sağlıyorlardı. Nihayet bu gün itibari ile geçiş yaptılar, bence çok güzel oldu, eski karmaşadan da kullanıcıları kurtarmış oldu. Yeni görünüm hakkında birkaç notum olacak, ardından soru-cevap şeklinde gideceğim. Okumak için konu devamını inceleyiniz.

Turbobit'in eski görünümü şu şekilde idi;

Turbobit Yeni Tasarımı Hakkında

Yeni görünümü ise şuan şu şekilde;

Turbobit Yeni Tasarımı Hakkında

Maalesef üzülerek söylüyorum turbobit'in en kötü yanı sitesinde müstehcen reklamları yayınlamasıdır. (Buna başta ben, bütün uploaderler karşı durmaktadır) Tabi bu reklamlardan da nasıl kurtulacağınızı bu konuda anlattım. Yeri gelmişken altını çizerek söylemek istiyorum AdBlock eklentisini mutlaka kullanın.

Ana konuya dönecek olursak turbobit'in yeni ve eski tasarımlarını yukarıda gördünüz. Sitelerini biraz daha kullanıcı zevkine göre dizayn etmişler. Yıllardır aşina olduğumuz eski görünümden yeni görünüme alışmamız elbet kolay olmayacaktır ama böyle olması zaten gerekiyordu, eskisinden de daha güzel olmuş bence.

Soru/Cevap şeklinde devam etmek istiyorum. Aklınızdaki soruların belki cevabınızı bulabilirsiniz.

Soru: Turbobit'in bu yeni tasarımı indirme linklerini etkileyecek mi?
Cevap: Turbobit'in açıklamasına göre hayır etkilemeyecek. Şuan için linklerin başına new.turbobit.net/dosya şeklinde erişim sağlanıyor. Etkileyeceğini de düşünmüyorum şayet milyonlarca dosya URL'si var, bunların etkilenmesi sadece bizde değil tüm sitelerde ciddi problemler oluşturur.

Soru: Tasarımın getirdiği görsellik dışında yeni bir değişiklik bulunuyor mu?
Cevap: Değişiklik hakkında duyuru yapmamışlar, yani FREE kullanıcılar (ücretsiz indirme yapanlar) yine aynı hızda indirme yapacaklar, yine 60 saniye bekleyecek, captcha kodunu kutucuğa girerek indirme sağlayacaktır. Görsellik dışında başka bir değişiklik bulunmuyor maalesef.

Soru: Buyur-indir.net'de değişiklik olacak mı?
Cevap: Her ne kadar turbobit altyapısını kullanıyor olsak da hayır. Tasarım aynı kalacak. İşlevsellik sürdürülecek.

Soru: Turbobit'te kesintiler olacak mı?
Cevap: Gün içerisinde hiçbir kesinti ile karşılaşmadım ancak şuan itibari ile site 504 Gateway hataları vermekte. Büyük sitelerde bu durum hele ki yeni tasarım çalışması yapılmışsa normal bir durumdur, 1-2 dakika aralıklarla tekrar deneyebilirsiniz.

Sormak isteyeceklerinizi yukarıda sıraladım. Aklıma gelenler şimdilik bunlar. Soracak başka sorunuz var ise yorum alanından sorabilirsiniz.

Yorum Ekle




Yönetici
Meliksah_2006 3 Eylül 2014 21:31
Alıntı: MeastroVII
Merhaba admin; şuan ne Turbobit.net sitesine girebiliyorum ne de new.turbobit.net sitesine. Daha sabahleyin normal turbobit.net sitesinden premium aldım ama şimdi açılmıyor yahu.

Aynı hesabı buyur-indir.net için de kullanabilirsin, şimdilik turbobitte geçici sıkıntılar var

--------------------


Üye
MeastroVII 3 Eylül 2014 21:27
Merhaba admin; şuan ne Turbobit.net sitesine girebiliyorum ne de new.turbobit.net sitesine. Daha sabahleyin normal turbobit.net sitesinden premium aldım ama şimdi açılmıyor yahu.


Yönetici
Meliksah_2006 31 Ağustos 2014 10:37
Alıntı: emrgl
kardeş ben tuttum bir aylık hesap aldım ama ilk günden hesabın blocklandı dedi. sadece ben kullanıyorum. telimde sınırsız net var wifi açıp kullanıyorum. bana farklı iplerden bağlandığın için günlük limite ulaştın diyor bunu nasıl çözecez?

Turbobitte havuz sistemi olduğu için 1 ip bazen 10 farklı ip gibi gözükebiliyor, bu problemi çözdüklerini sanıyordum ama sende de problem çıkarmış.. Aynı problem sadece sana değil, bazı turbobit üyelerine oluyor ilk aldığımda bana da olmuştu, buraya yazdığının aynısını İngilizce ve Türkçe hali ile şuradan ticket açarak turbobite bildir, hesap bilgilerini de ekle. Onlar bunu düzelteceklerdir, bazen bu tür yanlış anlamaları oluyor. Veya sorun hakkında 0533 967 50 00 numaralı telefonu saat: 09:00 ile 23:00 'a kadar arayabilirsin Türkçe destek veriyorlar.

--------------------


Üye
emrgl 31 Ağustos 2014 10:25
kardeş ben tuttum bir aylık hesap aldım ama ilk günden hesabın blocklandı dedi. sadece ben kullanıyorum. telimde sınırsız net var wifi açıp kullanıyorum. bana farklı iplerden bağlandığın için günlük limite ulaştın diyor bunu nasıl çözecez?


Üye
PreDaToR 28 Ağustos 2014 02:13
Bende hale eskisi gibi gorunuyor proxy falan kullandim yine eski :)



 


Yasal uyarımız için burayı inceleyebilirsiniz. Telif hakkı ve iletişim için: (iletisim[at]buyur-indir.com)

Üyelerimizin, ziyaretçilerimizin ve yöneticilerimizin hiçbir dosyası / içeriği sunucumuzda barındırılmamaktadır. Tamamı internet üzerinde paylaşıma açık içeriklerdir. Platformumuz tüm paylaşımlara açıktır. DMCA / Telif ve yasal konular için bizlere mail adresimizden; "iletisim[at]buyur-indir.com" adresinden ulaşınız. Uyarınızdan itibaren ilgili içerik / içerikler 3 gün içerisinde kaldırılacaktır.

Sitede bulunan full programlar ve full oyunlar, tanıtım amaçlı sizlere sunulmuştur. Beğendiğiniz ürünleri üreticisinden satın almanızı, bu sayede onlara katkıda bulunmanızı tavsiye ederiz.