Kırık linklere lütfen yorum yapınız. En kısa sürede güncellenecektir.
Karanlık Mod

❤ 11 YAŞINDA

Güncel Alet Çantası

CCleaner

PC Temizlik Programı

Flash Player

Flash Oynatma Aracı

Skype

Videolu Görüşme Programı

Aimp

MP3 Oynatma Programı

Internet Download Manager

Gelişmiş İndirme Yöneticisi

Microsoft Office

Ofis Yazılımı Tüm Sürümleri

Photoscape

Kolay Resim Düzenleme

Adobe Photoshop 2024

Prof. Resim Düzenleme

Mozilla Firefox Quantum

Hızlı İnternet Tarayıcısı

Google Chrome

Güvenli İnternet Tarayıcı

Avast Premium Security 2024

En Hızlı Antivirüs Programı

Kaspersky Internet Security

Güçlü Antivirüs Programı

uTorrent Pro

Torrent Dosya İndirici

Nero Platinum 2020

Güçlü Disk Yazdırma

Daemon Tools Ultra Türkçe

Sanal Disk Oluşturma

Foxit Reader

Hızlı PDF Okuyucu

Adobe Acrobat XI Pro

Popüler PDF Programı

K-Lite Mega Codec Pack

Sistem Kodek Paketi

DirectX 12
 - DirectX 9
Microsoft DirectX Sürücüleri

WinRAR

Arşivleme ve Arşiv Açma


Sitemizi ne sıklıkla ziyaret ediyorsunuz?

Office 2021 Çıktı Buyurun İndirin
Adobe CC 2022 Tüm Programları
Windows 11 AIO Tek DVD
Windows 11 Pro Orjinal İndirin
Şuradasınız: Buyurindir Full Ücretsiz İndir » İncelemeler » Oyun İncelemeleri » Battlefield 4 - Oyun İncelemesi

Battlefield 4 - Oyun İncelemesi


İncelemeler > Oyun İncelemeleri   Yuwayva   5-02-2015, 23:29   4   
Battlefield 4 - Oyun İncelemesi

Bazılarımızın oyunlarla ilgili iyi veya kötü anıları vardır . Hatta babamız format atınca 'Baba dur benim C'de oyunum var D'ye atayım öyle formatı atarsın' diyenler bile olmuştur. İşte benim de herkesin olduğu gibi efsane oyunlarım vardır. Bunlardan birisi Battlefield serisidir. İşte Battlefield 4, sanki Call of Duty'e yolumdan çekil dercesine harika bir yapım olduğunu söyleyebiliriz. Daha şimdiden Fifa - Pes kapışması gibi bir şey olduğu açık açık belli. Bakalım Battlefield 4'ün yapımcısı DICE ekibi nasıl bir oyun yapmış hep beraber bir göz atalım.

Battlefield 4 - Oyun İncelemesi

Öncelikle oyunun hikaye kısmına değinmek istiyorum . Oyun aşırı güzel bir hikayeye sahip ama bu şahane hikayeyi hiç ama hiç iyi anlatamamışlar. Bunun yanısıra oyunda birçok script hatası mevcut.Hatta oyunun istemediği bir şey yaparsak (örneğin bazı bölümlerde takım arkadaşımızı geçmeye çalışırsak ) durduk yere ölüyoruz. Hadi bunlarıda geçtim , ya arkadaş bir insan 10- 15 tane farklı silahı nasıl yanına alabiliyor koşabiliyor zıplayabiliyor aklım almıyor. Ayrıca ikidebir gelen cephane insana 'Ne cömert bir ülkedeyiz arkadaş' demesine sebep oluyor.Yapay zekada iyi değil ama idare eder. Oyunun son eksi yönü çoğu oyunda olduğu gibi karakterimizin konuşmuyor olması.Tabii bir yerden sonra saydığım bu hataları görmezden gelip gülüp geçiyoruz .

Battlefield 4 - Oyun İncelemesi

Bu arada şunuda söyliyelim Battlefield 4'ün Single Player ve Multi Player modları tamamen ayrı bir dünya . Zaten çoğu yerde Battlefield 4 videosu izliyorsanız yanında ya SP veya MP olduğu belirtilir.

Battlefield 4 - Oyun İncelemesi

Şimdi gelelim oyunun artı yönlerine. Battlefield 4'ün grafik ve MP modu zaten harika. Benim bu oyunda en çok sevdiğim şey gölgenin ve ışığın gerçekçiliği .Bir o kadar sevdiğim şey ise bombanın patlarkenki o sesi.Sırf o sesi duymak için bombalara ard arda patlatıyorum.Belkide oyunun en iyi şeyi kuşkusuz takım arkadaşlarınızın bir şey söylerken mimikleriyle yüz ifadeleriyle anlatıma yardımcı olması. Bu dediğim gibi birçok özellik oyunu iyi yönde etkiliyor.

Battlefield 4 - Oyun İncelemesi

Ana hikayeye bir göz atmadan olmaz tabi.Yıl 2020,Çin'de hükümet değişikliği yapılıyor , Rusyanın bu olayları yakından takip etmesi Amerika'yı rahatsız ediyor ve bunu gören Rusya Çin ile güçlerini birleştiriyor ve toplantılar düzenliyorlar. Amerika bu olanları duyunca başlıyor operasyonlar. Oyunun birkaç bölümü hariç oyunda neyin ne olcağını çok da merak etmiyoruz.Bu çatışmalar yaşanırken takım arkadaşlarımızın pek de yardımını görmüyoruz.Buda yapay zekayı kötü yönde etkiliyor.

Battlefield 4 - Oyun İncelemesi

MP modunda ise oynayabileceğimiz 10 harita mevcut.MP modunda Battlefield 3'te zorlanmadıysanız Battlefield 4'de de zorlanmassınız.Ayrıca MP moduna Obliration ve Defuse adlı 2 modda eklenmiş.

Battlefield 4 - Oyun İncelemesi

Birçok eksisi olsada denemeniz gereken bir oyun bence Battlefield 4. Siz siz olun bu oyunu denemeden geçmeyin derim ben.

Oyunu indirmek için;
Battlefield 4 - RELOADED - Tek Link

Yorum Ekle




Değerli Üye
mg42 7 Şubat 2015 10:29
Oyun güzel arkadaşlar ama sisteminizin iyi olması gerekiyor, inceleme için teşekkürler..

--------------------


Değerli Üye
Yuwayva 6 Şubat 2015 11:02
Teşekkürler çok sağolun


Değerli Üye
BoraBozdogan 5 Şubat 2015 23:40
ellerine sağlık.


Yönetici
Meliksah_2006 5 Şubat 2015 23:30
Ellerine emeklerine sağlık

--------------------



 


Yasal uyarımız için burayı inceleyebilirsiniz. Telif hakkı ve iletişim için: (iletisim[at]buyur-indir.com)

Üyelerimizin, ziyaretçilerimizin ve yöneticilerimizin hiçbir dosyası / içeriği sunucumuzda barındırılmamaktadır. Tamamı internet üzerinde paylaşıma açık içeriklerdir. Platformumuz tüm paylaşımlara açıktır. DMCA / Telif ve yasal konular için bizlere mail adresimizden; "iletisim[at]buyur-indir.com" adresinden ulaşınız. Uyarınızdan itibaren ilgili içerik / içerikler 3 gün içerisinde kaldırılacaktır.

Sitede bulunan full programlar ve full oyunlar, tanıtım amaçlı sizlere sunulmuştur. Beğendiğiniz ürünleri üreticisinden satın almanızı, bu sayede onlara katkıda bulunmanızı tavsiye ederiz.