Kırık linklere lütfen yorum yapınız. En kısa sürede güncellenecektir.
Karanlık Mod

❤ 11 YAŞINDA

Güncel Alet Çantası

CCleaner

PC Temizlik Programı

Flash Player

Flash Oynatma Aracı

Skype

Videolu Görüşme Programı

Aimp

MP3 Oynatma Programı

Internet Download Manager

Gelişmiş İndirme Yöneticisi

Microsoft Office

Ofis Yazılımı Tüm Sürümleri

Photoscape

Kolay Resim Düzenleme

Adobe Photoshop 2024

Prof. Resim Düzenleme

Mozilla Firefox Quantum

Hızlı İnternet Tarayıcısı

Google Chrome

Güvenli İnternet Tarayıcı

Avast Premium Security 2024

En Hızlı Antivirüs Programı

Kaspersky Internet Security

Güçlü Antivirüs Programı

uTorrent Pro

Torrent Dosya İndirici

Nero Platinum 2020

Güçlü Disk Yazdırma

Daemon Tools Ultra Türkçe

Sanal Disk Oluşturma

Foxit Reader

Hızlı PDF Okuyucu

Adobe Acrobat XI Pro

Popüler PDF Programı

K-Lite Mega Codec Pack

Sistem Kodek Paketi

DirectX 12
 - DirectX 9
Microsoft DirectX Sürücüleri

WinRAR

Arşivleme ve Arşiv Açma


Sitemizi ne sıklıkla ziyaret ediyorsunuz?

Office 2021 Çıktı Buyurun İndirin
Adobe CC 2022 Tüm Programları
Windows 11 AIO Tek DVD
Windows 11 Pro Orjinal İndirin
Şuradasınız: Buyurindir Full Ücretsiz İndir » İncelemeler » Oyun İncelemeleri » Grid Autosport - Oyun İncelemesi

Grid Autosport - Oyun İncelemesi


İncelemeler > Oyun İncelemeleri   nemesis41   17-04-2015, 09:23   1   
Grid Autosport - Oyun İncelemesi

Her insanın bir oyun zevki vardır. Tabi ki ortak oyun zevklerimizde var. Bu yarış oyunları içinde Grid Autosport önemli bir yer kazanmıştır. 2014 senesine damga vurmuş oyunlardandır. Hem direksiyonla hemde klavye ile oynayabilmek için kaliteli bir oyundur. Bu oyunun en güzel yanı; oyun hem gayet kaliteli grafiklere sahip hemde çok sayıda araba çeşitliliği mevcut.

Yaklaşık 100 den fazla araba var. Ve bunların sürüş keyfide ayrı bir güzel oluyor. Özellikle arabaların çarptığımızda dağılması çizilmesi gibi olaylar gerçekçi olmuş Güzel yanı da sistem gereksinimleri çok yüksek değil.

Grid Autosport - Oyun İncelemesi

Oyunumuzu açıyoruz. Çok basit bir arayüz karşımıza çıkıyor. Kariyeri başlattığımız zaman karşımıza oyunu tanıtan bir video çıkıyor. Oyun başlayınca çok heyecanlı hissettim. Oyunda köşeleri dönerken hissettiğim kayma ve yola tutuş hissini başka bir oyunda hissetmedim. İlk deneme yarışımızı bitirdikten sonra sürücülüğünü yapacağımız şirketi seçiyoruz. Bunlar farklı dallarda yarış türlerindeki şirketler. Kimi F1, kimi şehir içi otomobilleri, kimi gece yarışçıları, kimisi Nascar tarzında yarış seçenekleri var.

Grid Autosport - Oyun İncelemesi

Yolda giderken önündeki veya arkandaki arabaların seni geçmek istediklerinde dokununca Spin atmaları çok güzel olmuş tabi bizde atabiliyoruz :) Oyun oynanış bakımından gerçekten çok zevkli çünkü ayarları değiştirip daha zor yada daha kolay bir oyun oynayabilirsiniz. Örnek olarak otomatik fren sistemini açarsanız virajlara girince yavaşlar ve daha rahat dönersiniz. Oyunda kötü 1 tane özellik var, bazı oyuncuları etkilemez tabi ki. Arabaları modifiye edemiyoruz ama bunu görsel olarak yapamıyoruz, kariyer bölümünde her seviye atladığımızda arabayı geliştirmek için bir özellik açılıyor. Bu şekilde geliştirebiliyoruz.

Grid Autosport - Oyun İncelemesi

Şimdi gelelim birazda oyunun yapay zekasını kurcalayalım. Oyundaki diğer yarışçılar oldukça acımasız. Bizi geçmek için ellerinden geleni yapıp çarpıp saf dışı bırakmaya çalışıyorlar ve bu durum çok sinir bozabilir. Çünkü eğer bir araba size çarparsa gerçekten çok savurabiliyor ve geri toparlanmamız oldukça fazla zaman alabiliyor.

Grid Autosport - Oyun İncelemesi

Oyundan zevki almak istiyorsanız çarpışan arabalar oynarmış gibi oynayın. Kendi arabanıza çok önem vermeyin, nasıl olsa oyunda aynı şekilde size karşılık verecek. Ateşe niye ateşle Karşılık vermeyelim değil mi. Tabi bunu benim gibi abartmamakta gerekir.

Grid Autosport - Oyun İncelemesi

Oyunda tam olarak 21 Farklı harita bulunuyor. Bunların bazıları sokaklarda, şehir içlerinde. Bazıları pistlerde ve bazıları da Eyfel Kulesinin altından geçiyor :)

Codemaster(R) gerçekten güzel bir oyun yapmış, bize de oynamak düşer.

Oyunu indirmek için;
Grid Autosport (Tek Link / Reloaded / Full / PC)

Yorum Ekle




Yönetici
Meliksah_2006 17 Nisan 2015 09:36
Ellerine sağlık.

--------------------



 


Yasal uyarımız için burayı inceleyebilirsiniz. Telif hakkı ve iletişim için: (iletisim[at]buyur-indir.com)

Üyelerimizin, ziyaretçilerimizin ve yöneticilerimizin hiçbir dosyası / içeriği sunucumuzda barındırılmamaktadır. Tamamı internet üzerinde paylaşıma açık içeriklerdir. Platformumuz tüm paylaşımlara açıktır. DMCA / Telif ve yasal konular için bizlere mail adresimizden; "iletisim[at]buyur-indir.com" adresinden ulaşınız. Uyarınızdan itibaren ilgili içerik / içerikler 3 gün içerisinde kaldırılacaktır.

Sitede bulunan full programlar ve full oyunlar, tanıtım amaçlı sizlere sunulmuştur. Beğendiğiniz ürünleri üreticisinden satın almanızı, bu sayede onlara katkıda bulunmanızı tavsiye ederiz.