Kırık linklere lütfen yorum yapınız. En kısa sürede güncellenecektir.
Karanlık Mod

❤ 11 YAŞINDA

Güncel Alet Çantası

CCleaner

PC Temizlik Programı

Flash Player

Flash Oynatma Aracı

Skype

Videolu Görüşme Programı

Aimp

MP3 Oynatma Programı

Internet Download Manager

Gelişmiş İndirme Yöneticisi

Microsoft Office

Ofis Yazılımı Tüm Sürümleri

Photoscape

Kolay Resim Düzenleme

Adobe Photoshop 2024

Prof. Resim Düzenleme

Mozilla Firefox Quantum

Hızlı İnternet Tarayıcısı

Google Chrome

Güvenli İnternet Tarayıcı

Avast Premium Security 2024

En Hızlı Antivirüs Programı

Kaspersky Internet Security

Güçlü Antivirüs Programı

uTorrent Pro

Torrent Dosya İndirici

Nero Platinum 2020

Güçlü Disk Yazdırma

Daemon Tools Ultra Türkçe

Sanal Disk Oluşturma

Foxit Reader

Hızlı PDF Okuyucu

Adobe Acrobat XI Pro

Popüler PDF Programı

K-Lite Mega Codec Pack

Sistem Kodek Paketi

DirectX 12
 - DirectX 9
Microsoft DirectX Sürücüleri

WinRAR

Arşivleme ve Arşiv Açma


Sitemizi ne sıklıkla ziyaret ediyorsunuz?

Office 2021 Çıktı Buyurun İndirin
Adobe CC 2022 Tüm Programları
Windows 11 AIO Tek DVD
Windows 11 Pro Orjinal İndirin
Şuradasınız: Buyurindir Full Ücretsiz İndir » İncelemeler » Oyun İncelemeleri » Stronghold 3 - Oyun İncelemesi

Stronghold 3 - Oyun İncelemesi


İncelemeler > Oyun İncelemeleri   Meliksah_2006   27-05-2015, 16:40   1   
Stronghold 3 - Oyun İncelemesi

İlk Stronghold’u oynadığımda “ne de güzel bir oyun” demiştim. Bilmeyenler için söyleyeyim: Kalenizi kuruyor, hammaddeleri topluyor, duvarlara askerleri diziyor ve gelen yoğun kuşatma karşısında direniyorsunuz. Kale yapma fikri hangi strateji seven şahsı mest etmez ki! Sonrasında Stronghold’un yapımcısı FireFly Studios, (İngiliz’dir kendileri.) ek paketler ve devam oyunları ile serinin ibresini sürekli aşağıya çekti. Hayran kitlesiyse yılmadı, “Bu sefer olacak!” dedi ve en sonunda yeni oyunla olan oldu. Ne mi oldu? Tabii ki elimizin körü oldu! Oyunu birkaç yıl önce piyasaya çıkaran firma, “Bu sefer klasiği geliştirdik, fizik motorunu yeniledik, hatalarımızdan ders çıkardık” dedi. “Heyttt beee!” naralarıyla oyunu alan eski hayranlar hüsrana uğradı.

Stronghold 3 - Oyun İncelemesi

Bug deryası!
Oyun bug’lar yüzünden oynanamaz halde karşıladı beni. Kale duvarları birleşmiyor, oyun sürekli çöküyor, askerler takılıyor ve daha neler neler. Tabii ki FireFly Studios forumları evlere şenlik bir halde. Hayranlar liste liste bug raporu yazmakta, “Paramızı geri verin!” diye inlemekteydi. Kalesine çekilen FireFly Studios çalışanları hayranlara ok fırlatıyorlardı. Oyunu test edemeyeceğim diye korkarken üç hafta içerisinde FireFly Studios beddualardan yılmış olacak ki ardı sıra dört yama çıkardı ve bunca yamayla ancak bug sayısını “Eh, her yeni oyunda olur bu kadar...” seviyesine indirgedi. Fizik motoru rezalet! Fizik motorunu tasarlayan genci merak ettiğimden baktım tipine, sakalları yeni çıkan bir kardeşimiz kendisi, “Böennn fizik motörü yeptım ehehuhe!” diye heyecanlanmış, haliyle çok büyük bir şey beklemek saçma olurmuş. Kısacası FireFly Studios oyunu beta teste sokmaya gerek duymadan piyasaya sürmüş. Kendileri bile oynamamışlar, göz var nizam var çünkü!

Stronghold 3 - Oyun İncelemesi

Stronghold 3 - Oyun İncelemesi

Yıkılan duvarlar
Oyunda ilkine göre hiçbir yenilik yok; okçu, mızrakçı, topuzlu, kılıçlı birimler, bir şekilde kale kurmanıza bile adam gibi izin vermeyen bir senaryo... Tüm bunlar serinin eski hayranlarına “Amaaan, hiç yoktan iyidir.” bile dedirtemeyecek, bug’larla dolu bir oyundan fazlasını sunmuyor yine de. Nitekim serinin dördüncü oyununu yapmaya kalkacaklarını da sanmamakla beraber sadece bug’lar giderilince multiplayer varyasyonunun bir nebze eğlenceli olabileceği düşüncesi içerisindeyim. Birkaç artı var tabii ki: Hız ibresi eklediler bir yamayla ve ağır hareket eden birimler, daha hızlı oynamayı sevenlere yük olmaktan çıktı; oyunun müzikleri gerçekten hoş, eski oyun müziklerinin yanına yeni müziklerde eklenmiş ve son olarak öyle ya da böyle kale inşa etmekte zorlansanız da bu her halükarda birazcık keyif veriyor. Belki yeni yamalarla biraz daha adam olabilir oyun, belki fizik motorunu yapan arkadaşın birkaç tel sakalı daha çıkar bu süreçte. Biraz sinirlendim, affedin.

Oyunu indirmek için;
Stronghold 3 - PC - Full - Tek Link

Yorum Ekle




Üye
LEBRAKON 17 May 2017 21:50
Yorumlara sonuna kadar katiliyorum! ilk oynadigimdaki hayal kirikligini unutamiyorum!!!



 


Yasal uyarımız için burayı inceleyebilirsiniz. Telif hakkı ve iletişim için: (iletisim[at]buyur-indir.com)

Üyelerimizin, ziyaretçilerimizin ve yöneticilerimizin hiçbir dosyası / içeriği sunucumuzda barındırılmamaktadır. Tamamı internet üzerinde paylaşıma açık içeriklerdir. Platformumuz tüm paylaşımlara açıktır. DMCA / Telif ve yasal konular için bizlere mail adresimizden; "iletisim[at]buyur-indir.com" adresinden ulaşınız. Uyarınızdan itibaren ilgili içerik / içerikler 3 gün içerisinde kaldırılacaktır.

Sitede bulunan full programlar ve full oyunlar, tanıtım amaçlı sizlere sunulmuştur. Beğendiğiniz ürünleri üreticisinden satın almanızı, bu sayede onlara katkıda bulunmanızı tavsiye ederiz.