Kırık linklere lütfen yorum yapınız. En kısa sürede güncellenecektir.
Karanlık Mod

❤ 11 YAŞINDA

Güncel Alet Çantası

CCleaner

PC Temizlik Programı

Flash Player

Flash Oynatma Aracı

Skype

Videolu Görüşme Programı

Aimp

MP3 Oynatma Programı

Internet Download Manager

Gelişmiş İndirme Yöneticisi

Microsoft Office

Ofis Yazılımı Tüm Sürümleri

Photoscape

Kolay Resim Düzenleme

Adobe Photoshop 2024

Prof. Resim Düzenleme

Mozilla Firefox Quantum

Hızlı İnternet Tarayıcısı

Google Chrome

Güvenli İnternet Tarayıcı

Avast Premium Security 2024

En Hızlı Antivirüs Programı

Kaspersky Internet Security

Güçlü Antivirüs Programı

uTorrent Pro

Torrent Dosya İndirici

Nero Platinum 2020

Güçlü Disk Yazdırma

Daemon Tools Ultra Türkçe

Sanal Disk Oluşturma

Foxit Reader

Hızlı PDF Okuyucu

Adobe Acrobat XI Pro

Popüler PDF Programı

K-Lite Mega Codec Pack

Sistem Kodek Paketi

DirectX 12
 - DirectX 9
Microsoft DirectX Sürücüleri

WinRAR

Arşivleme ve Arşiv Açma


Sitemizi ne sıklıkla ziyaret ediyorsunuz?

Office 2021 Çıktı Buyurun İndirin
Adobe CC 2022 Tüm Programları
Windows 11 AIO Tek DVD
Windows 11 Pro Orjinal İndirin
Şuradasınız: Buyurindir Full Ücretsiz İndir » İncelemeler » Oyun İncelemeleri » Need for Speed: Most Wanted 1 - Oyun İncelemesi

Need for Speed: Most Wanted 1 - Oyun İncelemesi


İncelemeler > Oyun İncelemeleri   nemesis41   12-06-2015, 16:07   0   
Need for Speed: Most Wanted 1 - Oyun İncelemesi

Yeni oyun, yeni güzellikler, yeni hızlı arabalar eşittir Need For Speed Most Wanted. EA'nın 2005 yılında bu oyunu çıakrdı ve gerçekten başarılı oldu. Hem grafik hem oynanış açısından çok güzel bir oyun piyasaya sürdüler.

Need for Speed: Most Wanted 1 - Oyun İncelemesi

Yarış oyun deyince akla en başta Need For Speed serisi gelir ve bu serinin en ünlü oyunu olan Need For Speed Most Wanted gelir. Oyun arayüz olarak hemen hemen Need For Speed Underground 2 ile aynı. Oynanış olarak dağlar kadar fark var tabi. Oyundaki en sevdiğim özellik serbest gezinme modunda serbest gezerken yol kenarındaki tabelalara bakmayıp sürerseniz polisler peşinize düşebilir onun dışında arabanızın son hız limitini görmek için otobanda gazı kökleyebilirsiniz :)

Neyse konumuza dönelim. Oyunumuzun hikayesinde bir sokak yarışçısı olarak Rockport şehrine giriyoruz. Burada polislerin blacklistinde ekli sokak yarışçıları listesi var ve bizde birkaç yarış yaptıktan sonra kara listenin en üst sırasındaki Razor denilen adamla yarışa başlıyoruz. Fakat bu yarışta Razor arabasına yarışına giriyoruz, Razor bize karşı yenileceğini bildiği için arabamızı sabotaj edip yarışın sonuna doğru bozuluyor ve Razor arabamızı alıyor. Bu sırada polislerde bizi yakalayıp hapse giriyoruz hapisten çıktığımız zaman Razor'un arabamızla blacklistte en üst sıraya çıktığını görüyoruz sonra Mia denilen bir hanımefendi geliyor ve bize blacklistte en üst sıraya çıkıp Razor'dan arabamızı geri almamız için yardım ediyor.

Need for Speed: Most Wanted 1 - Oyun İncelemesi

Oyunda hoşuma giden şeylerden biride oyunun ara videoları çünkü gerçek gibi ara videolarda karekterlerin konuşmaları arabayla yanınıza yanışırken video halinde göstermesi gerçekten çok hoş tatlı bir durum, resmen efekt veriyor oyuna.

Kariyer moduna dönecek olursak Blacklist'te en üst sıraya çıkmamız lazım. Bunun içinde 14 Tane Blacklist yarışçısını yenmemiz lazım. Tabiki hapisteyken tüm şöhretimiz söndü ve bizi tanıyan yok. Şöhretimizi geri kazanmak için oyunda bir sürü yarış yapıp polis takiplerine katılıp gerek polis arabası patlatma polis barikatı yıkma gibi durumları aşıp şöhretimizi yükseltmeliyiz. Sonrasında Blacklist yarışçısı bize davet atıyor ve onunla yarışarak üst Blackliste çıkma hakkı kazanıyoruz.

Need for Speed: Most Wanted 1 - Oyun İncelemesi

Oyunu başında Razor arabamızı aldı fakat arabaya ihtiyacımız var. Mia bu ihtiyacımızı gidermek için bizi bir tanıdığına götürüyor ve 30.000 nakit dolar veriyor Fiat Punto, Cobalt SS, Lexus IS300 bu arabalardan birini seçip oyuna başlıyoruz tercihim Cobalt SS'den yana tabi Blacklist'te ilerledikçe yeni arabalar açılacak Porsche, Lamborgihini gibi ünlü spor otomobil markaları almaya hak kazanacağız.

Need for Speed: Most Wanted 1 - Oyun İncelemesi

Arabamızı aldık bir kaç kez polisten kaçıp biraz da yarış yaptıktan sonra 14. blacklist yarışçısıyla yarışma hakkı kazanıyoruz. Bu adam Modifiyeli Golf GTI kullanıyor. Yarışı kazandıktan sonra oyundaki en sevdiğim özelliklerden biri olan Loto, adamı yendikten sonra 6 tane kutucuk çıkarıyor bize. 2 tanesini seçmemizi istiyor bunlardan her birinden yarıştığımız adamın arabası, yüklü miktarda para, araba parçaları var bunlardan araba olanı bulmak genellikle en baştaki yada baştan 3. olanda çıkıyor

Need for Speed: Most Wanted 1 - Oyun İncelemesi

Oyunda serbest gezindiğimiz zaman ekranın sol alt köşesinde GPS'miz var. Bu GPS'den yararlanıp yarışlarımıza gidebilir veya üşendiyseniz oraya kadar sürmeye gerek kalmadan haritayı açıp yarışa ışınlanabilirsiniz. Ekranın sağ köşesinde hız göstergemiz, Nitro (hızlandırıcı) göstergemiz ve Speedbraker bulunuyor. (220km hızla giderken 90 derecelik bir virajı dönmemizi sağlar)

Gelelim oyunumuzun işleyişine. Yarışlarımız gündüz oluyor ayrıca arabamızı eski oyunlarda olduğu gibi modifiye edebiliyoruz. Mesela arabanın jantlarından tutup kaportasına rengine üstüne yapılan dövmelere kadar şık ve kendi tarzınıda modifiye edebiliyorsunuz.

Need for Speed: Most Wanted 1 - Oyun İncelemesi

Vav oyunun efsane kısmı işte bana göre burası. Oyundaki polisler olmazsa olmazlarımız. En azından benim için Need for Speed'in eski oyunlarında olduğu gibi Heat seviyesi var oyunda. Yani kariyerde ilerledikçe daha zor polisler gelmeye başlıyor. 1.seviye 2 - 3 çöp araba, 2.seviyede çöp arabaların agresif olanları bir farkları yok hemen hemen 3.seviyede biraz zorlaşıyor. Dodge marka sağlam polis arabaları geliyor ve barikatlar kurarak seni durdurmaya çalışıyor. 4.seviyede Dodge'ların sayısı ve agresifliği artıyor. Ayrıca bizi takip etsin diye başımıza polis ve durdursun diye yerlere raptiye seriyorlar. 5.seviyede Federal ajanlar işe giriyor bizim baş düşmanımız sayılan polislerden Cross denilen adam Federal ajanların lideri bunlar gerçekten çok güçlü polisler helikopter açık yolda önünüze inerek sizi durduruyor, takla atıyorsunuz oyunda. 6.seviye ise son seviye. Burada Turbo Şarjlı olan Jeep'ler geliyor, Corvette'ler ile birlikte bu son seviye oyunun sonunda razorun yarışını kazandıktan sonra bizi pusuya düşürüyorlar ve Rockport City'den kaçarken onlardan kurtulmamız gerekiyor.

Need for Speed: Most Wanted 1 - Oyun İncelemesi

Oyunun ses kısmına gelelim. Müziklerin sadece bir kaç tanesi güzel gerisi boş bana göre. Ama telsiz sesleri motor sesleri adamların konuşması olsun muhteşem bunu demeden edemem her bir arabanın motor sesi farklı ve hepsinin sesi birbirinden güzel.

Oyun grafiksel olarak gerçekten başarılı. Sistem gereksinimi düşük senaryosu yarış oyunu içinde çok kaliteli. Oyunda ufak tefek hatalar var, mesela kaldırıma çıkıyoruz o sırada araba kaldırımla birleşik gözüküyor binaya çarpıyoruz mesela arabanın yarısı binanın içine giriyor fakat yani bunlar devede kulak misali önemsiz detaylar ama olmasa daha iyi olurdu tabi.

Oyunu indirmek için;
Need for Speed Most Wanted 1 Full Tek Link indir

Yorum Ekle





 


Yasal uyarımız için burayı inceleyebilirsiniz. Telif hakkı ve iletişim için: (iletisim[at]buyur-indir.com)

Üyelerimizin, ziyaretçilerimizin ve yöneticilerimizin hiçbir dosyası / içeriği sunucumuzda barındırılmamaktadır. Tamamı internet üzerinde paylaşıma açık içeriklerdir. Platformumuz tüm paylaşımlara açıktır. DMCA / Telif ve yasal konular için bizlere mail adresimizden; "iletisim[at]buyur-indir.com" adresinden ulaşınız. Uyarınızdan itibaren ilgili içerik / içerikler 3 gün içerisinde kaldırılacaktır.

Sitede bulunan full programlar ve full oyunlar, tanıtım amaçlı sizlere sunulmuştur. Beğendiğiniz ürünleri üreticisinden satın almanızı, bu sayede onlara katkıda bulunmanızı tavsiye ederiz.