Kırık linklere lütfen yorum yapınız. En kısa sürede güncellenecektir.
Karanlık Mod

❤ 11 YAŞINDA

Güncel Alet Çantası

CCleaner

PC Temizlik Programı

Flash Player

Flash Oynatma Aracı

Skype

Videolu Görüşme Programı

Aimp

MP3 Oynatma Programı

Internet Download Manager

Gelişmiş İndirme Yöneticisi

Microsoft Office

Ofis Yazılımı Tüm Sürümleri

Photoscape

Kolay Resim Düzenleme

Adobe Photoshop 2024

Prof. Resim Düzenleme

Mozilla Firefox Quantum

Hızlı İnternet Tarayıcısı

Google Chrome

Güvenli İnternet Tarayıcı

Avast Premium Security 2024

En Hızlı Antivirüs Programı

Kaspersky Internet Security

Güçlü Antivirüs Programı

uTorrent Pro

Torrent Dosya İndirici

Nero Platinum 2020

Güçlü Disk Yazdırma

Daemon Tools Ultra Türkçe

Sanal Disk Oluşturma

Foxit Reader

Hızlı PDF Okuyucu

Adobe Acrobat XI Pro

Popüler PDF Programı

K-Lite Mega Codec Pack

Sistem Kodek Paketi

DirectX 12
 - DirectX 9
Microsoft DirectX Sürücüleri

WinRAR

Arşivleme ve Arşiv Açma


Sitemizi ne sıklıkla ziyaret ediyorsunuz?

Office 2021 Çıktı Buyurun İndirin
Adobe CC 2022 Tüm Programları
Windows 11 AIO Tek DVD
Windows 11 Pro Orjinal İndirin
Şuradasınız: Buyurindir Full Ücretsiz İndir » İncelemeler » Oyun İncelemeleri » Dusty Revenge - Oyun İncelemesi

Dusty Revenge - Oyun İncelemesi


İncelemeler > Oyun İncelemeleri   Meliksah_2006   21-06-2015, 00:27   0   
Dusty Revenge - Oyun İncelemesi

Mark of the Ninja ne güzel oyundu, değil mi? Final Fight da çok güzeldi. Keza Captain Commando ve Cadillacs and Dinosaurs da gayet iyi oyunlardı; yıllar öncesinin oyunları olmasına rağmen. Dusty Revenge de bir yandan eski beat ’em up’lara özenmiş, bir yandan da yeni üç boyutlu aksiyon oyunlarının mekaniğini oynanışa almaya çalışmış. Üstüne de el çizimi güzel grafikler koymuş. Normalde böyle bir formül çok iyi işlemeli, değil mi? İşte, bazen her şey planlandığı gibi olmuyor...

Dusty Revenge - Oyun İncelemesi

Onu nasıl öldürürsünüz?!
Kahramanımız Dusty, Vahşi Batı’da yaşayan bir silahşor ve bir gün, sevgilisi Daisy’nin öldürüldüğünü görüyor, düşüyor intikam yollarına. Dusty’nin bir tavşan olması elbette ki sorun değil zira karşısındaki düşmanlar da hayvanlar âleminin bin bir farklı üyesinden biri; ayılar, köpekler, vaşaklar, armadillo’lar, gergedanlar, boğalar... Hangi hayvanı düşünürseniz, o karşınıza çıkıyor adeta.

Dusty Revenge - Oyun İncelemesi

Oyunun grafiksel kalitesine diyecek hiçbir şey yok. El çizimi grafikler gerçekten çok kaliteli duruyor. Renklendirmeler de gayet iyi ama bazı görüntü efektleri bu el çizimlerinin üzerinde eğreti durmuş; yine de bu detay göz ardı edilebilir. Grafiksel konuda bir sıkıntı yok belki ama vuruş hissiyatında biraz sıkıntı var gibi geldi bana. Şöyle ki iki boyutlu olan oyunda bir düşmanla karşılaştığınızda onun içinden geçip gidebiliyorsunuz. Tabii ki ona vurmak da lazım ve bu yüzden de hem yürüyüp hem de düşmanınızın ortasından vurabilmek garip bir hissiyat oluşturuyor, sanki ona vuramıyormuş gibi hissediyorsunuz. (Anlatabildim mi acaba?) Acaba düşmanlarımızın içinden geçemeseydik daha mı iyi olurdu diye düşündüm bir an...

Dusty Revenge - Oyun İncelemesi

Dusty’nin üç farklı saldırı şekli var: Tabancalarıyla ateş etmek, hafif ve ağır yakın dövüş saldırıları. Oyunda ilerledikçe sarı enerji topları buluyor ve bunlarla tecrübe puanı kazanıyoruz, sonunda da kombolarımız gelişiyor. Diğer oyunların aksine burada bir yetenek ağacı yok, kombolar otomatik olarak envanterimize ekleniyor. Bunun sonucunda Dusty düşmanını yumruklara boğabiliyor, yerden kaldırıp havaya fırlatıyor, yere düşmüş olana vurmaya devam edebiliyor ve gitgide güçleniyor. Kombo sistemi biraz Devil May Cry’ı ve God of War’u andırmadı değil. Zaten oyunun bir yerinde, “Sen Dante’nin oğlu musun?” diye bir replik de geçiyor; acaba gönderme mi var diye düşünmedim değil.

Dusty Revenge - Oyun İncelemesi

Olayın dövüşten öte platform kısımları da var ki keşke bunlar olmasaymış dedim çünkü Dusty, zıplama konusunda pek iyi değil; hatta çıkıntılara tutunamadığı için (Düz duvara tırmanabiliyor ama belirtilen yerlerde.) uyduruk bir açıklıktan metrelerce aşağı düşüp sinir krizi geçirmeniz işten bile değil...

Dusty Revenge - Oyun İncelemesi

Dusty’nin iki tane de arkadaşı bulunuyor: Rondel ve McCoy. Bu karakterler birer “ekstra saldırı” mantığında çalışıyor aslına bakarsanız. PC’de “2” ve “3” tuşlarıyla çalıştırılan bu güçlerden Rondel, istediğiniz yere bir roket atıyor. Bu roketi yol açmak için de kullanabiliyorsunuz, düşmanlarınızı öldürmek için de. McCoy ise tetikçi görevi görüyor. Onun gücünü çalıştırdığınızda özellikle size pencerelerden ateş açan düşmanlarınızı kolaylıkla indirebiliyorsunuz. Bu güçleri çalıştırdığınızda ekranda aksiyonun devam etmesi ve Dusty’nin olası düşmanlardan dayak yemesi de olası; o yüzden bu güçleri çalıştırırken dikkat etmek gerekiyor.

Dusty Revenge - Oyun İncelemesi

Herhangi bir multiplayer modu da olmayan oyun maalesef biraz monoton. Kombolar var, tamam, boss’lar var, iyi, çizimler güzel ama oynanışta bir yavanlık var ki oyundan kısa sürede sıkılmanıza yol açıyor. Neyse ki oyun kısa fakat para verip de bir oyunun kısa sürmesini niye isteyesiniz, değil mi? O yüzden bu oyunu bence boş verin; paşalar gibi Mark of the Ninja alıp iyi oyun nasıl oluyormuş, görün.

Oyunun indirme linki eklenecektir...

Yorum Ekle





 


Yasal uyarımız için burayı inceleyebilirsiniz. Telif hakkı ve iletişim için: (iletisim[at]buyur-indir.com)

Üyelerimizin, ziyaretçilerimizin ve yöneticilerimizin hiçbir dosyası / içeriği sunucumuzda barındırılmamaktadır. Tamamı internet üzerinde paylaşıma açık içeriklerdir. Platformumuz tüm paylaşımlara açıktır. DMCA / Telif ve yasal konular için bizlere mail adresimizden; "iletisim[at]buyur-indir.com" adresinden ulaşınız. Uyarınızdan itibaren ilgili içerik / içerikler 3 gün içerisinde kaldırılacaktır.

Sitede bulunan full programlar ve full oyunlar, tanıtım amaçlı sizlere sunulmuştur. Beğendiğiniz ürünleri üreticisinden satın almanızı, bu sayede onlara katkıda bulunmanızı tavsiye ederiz.