Kırık linklere lütfen yorum yapınız. En kısa sürede güncellenecektir.
Karanlık Mod

❤ 11 YAŞINDA

Güncel Alet Çantası

CCleaner

PC Temizlik Programı

Flash Player

Flash Oynatma Aracı

Skype

Videolu Görüşme Programı

Aimp

MP3 Oynatma Programı

Internet Download Manager

Gelişmiş İndirme Yöneticisi

Microsoft Office

Ofis Yazılımı Tüm Sürümleri

Photoscape

Kolay Resim Düzenleme

Adobe Photoshop 2024

Prof. Resim Düzenleme

Mozilla Firefox Quantum

Hızlı İnternet Tarayıcısı

Google Chrome

Güvenli İnternet Tarayıcı

Avast Premium Security 2024

En Hızlı Antivirüs Programı

Kaspersky Internet Security

Güçlü Antivirüs Programı

uTorrent Pro

Torrent Dosya İndirici

Nero Platinum 2020

Güçlü Disk Yazdırma

Daemon Tools Ultra Türkçe

Sanal Disk Oluşturma

Foxit Reader

Hızlı PDF Okuyucu

Adobe Acrobat XI Pro

Popüler PDF Programı

K-Lite Mega Codec Pack

Sistem Kodek Paketi

DirectX 12
 - DirectX 9
Microsoft DirectX Sürücüleri

WinRAR

Arşivleme ve Arşiv Açma


Sitemizi ne sıklıkla ziyaret ediyorsunuz?

Office 2021 Çıktı Buyurun İndirin
Adobe CC 2022 Tüm Programları
Windows 11 AIO Tek DVD
Windows 11 Pro Orjinal İndirin
Şuradasınız: Buyurindir Full Ücretsiz İndir » İncelemeler » Oyun İncelemeleri » The Incredible Adventures of Van Helsing 2 İnceleme

The Incredible Adventures of Van Helsing 2 İnceleme


İncelemeler > Oyun İncelemeleri   MoonWaLker   19-07-2015, 03:23   0   
The Incredible Adventures of Van Helsing 2 İnceleme

Bram Stoker’ın Kont Drakula kurgu karakteri, kazıklara oturttuğu insanların kanlarına ekmek banmasıyla ünlü bir tarihi şahsiyet, Eflak Prensi III. Vlad Temeş’tir. Kazıklı Voyvoda’nın resmedildiği Drakula, birçok doğaüstü güce sahiptir; kurda ve yarasaya dönüşme, büyü, fiziksel güç... Fakat tüm bu avantajlarına rağmen onun üstesin-den gelen, en az kont kadar ünlü bir adam vardır ki tam ismi Abraham Gabrial Van Helsing’dir. Peki, aranızda bu canavar avcısının oğlunu tanımak isteyen var mı?

The Incredible Adventures of Van Helsing 2 İnceleme

Stoker’ın dünyasından ve karakterlerinden daha çok 2004 yapımı, “Van Helsing” adlı sinema filmine dayanmaktadır. Orijinal eserden farklı olarak Van Helsing bir doktor değildir, canavar avcısıdır ve Anna Valerious ile Drakula’nın peşine düşer. Oyunumuzun filmle benzerliği bununla sınırlı; The Incredible Adventures of Van Helsing’de Van Helsing’i değil, onun oğlunu yönetiyoruz, yan karakter bir çingene değil, ruh ve bulunduğumuz dünya da steampunk. Tüm bunların yanında hack & slash türünde bir oyunla karşınızda durduğuma göre girişin oyunla çok alakası olmadığını göreceksiniz ama söz konusu kitabı okumadıysanız ve bu tema hoşunuza gidiyorsa oyunu hemen edinmenizi tavsiye ederim.

The Incredible Adventures of Van Helsing 2 İnceleme

Klasik Van Helsing’den ve onun dünyasından ziyade üstünde çalışılmış, emek sarf edinmiş bir dünyada geçmesi bence oyunun en büyük artısı. Bilindik bir hikâyeyi alıp ortalama bir oyun ortaya sürmektense NeocoreGames’in çalışkanlığı bizim için büyük bir hediye olmuş. Üstelik oluşturulan bu dünyanın içindeki karakterlerin seslendirilmesi, bu tür için çok alışılmış bir durum değil. Atmosfere ana karakterin ses tonunun etkisi muazzam olunca teknik detaylar ve oynanış ortalama bile olsa oynanası bir oyun ortaya çıkardı ama ne mutlu ki fazlasına sahibiz.

The Incredible Adventures of Van Helsing 2 İnceleme

Öncelikle oyun dünyası tek bir kasaba ve bu alanın çevresindeki zindan seviyelerinden oluşmuyor. Bir yolculuk içindeyiz ve her adımımızda temel işlevi aynı olsa da farklı atmosferlere sahip merkezlere ulaşıyoruz. Bu, oyunun tekdüzeliğini oldukça kırıyor. Fakat aynı şeyi müzikler için söylemek mümkün değil; çok güzel, uzun ama tek bir parçayla bütün oyunu oynamak, açıkçası çok da eğlenceli değildi. Düşman tasarımlarındaysa çeşitlilik beni çok tatmin etmese de bir aksiyon / RPG için asıl önemli olan bu yaratıkları nasıl öldürdüğümüz değil midir?

The Incredible Adventures of Van Helsing 2 İnceleme

Van Helsing’in belirli bir sınıfı yok, bunun yerine yetenek ağacından kendi oyun stilinize göre bir karakter oluşturmanız mümkün. Çift silah kullanımını ve silahlar arası geçişin kolaylığını göz önüne aldığımızda karma karakter sınıflarının ortaya çıkması olası. Ana yeteneklerimize bağlı, üç adet ve hasar almadan verdiğimiz hasarlara paralel dolan Rage modunda kullandığımız kabiliyetlerimiz mevcut. Pasif güçlerden auralardan iki tanesini aktif hale getirebildiğimiz gibi, Van Helsing’in kullanabileceği birkaç numarası daha var; kısa süreliğine görünmez olmak, sağlığını yenilemek, kısa menzilde ışınlanmak gibi.

The Incredible Adventures of Van Helsing 2 İnceleme

Leydi Katarina’nın geliştirmeleri de bizim kontrolümüzde ve yeteneklerinin Van Helsing’e olumlu etkisinin bulunmasıyla birlikte kendi değerini artırıyor ama bu ruhun oyuna en büyük katkısı, canavar avcısıyla olan sohbetleri. Verdiği tepkiler aman aman olmasa da sizi oyunun dünyasına bağlayacaktır. Etrafta yardımcı olarak konuşmayan bir hayvandan ziyade bu tip bir karakterin bulunmasının oyuna katkısı kesinlikle fark ediyor.

The Incredible Adventures of Van Helsing 2 İnceleme

Bu kadar renk biraz fazla değil mi?


Oyunun büyük eksiklikleri olmasa da bunlardan biri renk paleti... Evet, son yılların renk cümbüşü grafiklerinden The Incredible Adventures of Van Helsing de nasibini almış. Gerçi ormanların, madenlerin, şehrin sokaklarının atmosferi oyunun dünyasını yansıtıyor ama daha koyu tonlar bu karanlık dünyaya daha çok yakışırdı. Yapay zekâysa bu tarz için çok büyük önem taşımasa da daha zorlayıcı özel saldırılar sunabilirdi.

The Incredible Adventures of Van Helsing 2 İnceleme

Eksiklikleri göze fazla çarpmayan The Incredible Adventures of Van Helsing, türe getirdiği küçük yenilikler için bile denenmeli. Merkezde bu kadar meşhur bir ailenin olduğu bir hikâyenin varlığı, dengeli yetenek sistemi ve eğlenceli oynayışı ile kesinlikle kaçmaz.

Oyunu indirmek için;
The Incredible Adventures of Van Helsing 2 Full indir

Yorum Ekle





 


Yasal uyarımız için burayı inceleyebilirsiniz. Telif hakkı ve iletişim için: (iletisim[at]buyur-indir.com)

Üyelerimizin, ziyaretçilerimizin ve yöneticilerimizin hiçbir dosyası / içeriği sunucumuzda barındırılmamaktadır. Tamamı internet üzerinde paylaşıma açık içeriklerdir. Platformumuz tüm paylaşımlara açıktır. DMCA / Telif ve yasal konular için bizlere mail adresimizden; "iletisim[at]buyur-indir.com" adresinden ulaşınız. Uyarınızdan itibaren ilgili içerik / içerikler 3 gün içerisinde kaldırılacaktır.

Sitede bulunan full programlar ve full oyunlar, tanıtım amaçlı sizlere sunulmuştur. Beğendiğiniz ürünleri üreticisinden satın almanızı, bu sayede onlara katkıda bulunmanızı tavsiye ederiz.