Kırık linklere lütfen yorum yapınız. En kısa sürede güncellenecektir.
Karanlık Mod

❤ 11 YAŞINDA

Güncel Alet Çantası

CCleaner

PC Temizlik Programı

Flash Player

Flash Oynatma Aracı

Skype

Videolu Görüşme Programı

Aimp

MP3 Oynatma Programı

Internet Download Manager

Gelişmiş İndirme Yöneticisi

Microsoft Office

Ofis Yazılımı Tüm Sürümleri

Photoscape

Kolay Resim Düzenleme

Adobe Photoshop 2024

Prof. Resim Düzenleme

Mozilla Firefox Quantum

Hızlı İnternet Tarayıcısı

Google Chrome

Güvenli İnternet Tarayıcı

Avast Premium Security 2024

En Hızlı Antivirüs Programı

Kaspersky Internet Security

Güçlü Antivirüs Programı

uTorrent Pro

Torrent Dosya İndirici

Nero Platinum 2020

Güçlü Disk Yazdırma

Daemon Tools Ultra Türkçe

Sanal Disk Oluşturma

Foxit Reader

Hızlı PDF Okuyucu

Adobe Acrobat XI Pro

Popüler PDF Programı

K-Lite Mega Codec Pack

Sistem Kodek Paketi

DirectX 12
 - DirectX 9
Microsoft DirectX Sürücüleri

WinRAR

Arşivleme ve Arşiv Açma


Sitemizi ne sıklıkla ziyaret ediyorsunuz?

Office 2021 Çıktı Buyurun İndirin
Adobe CC 2022 Tüm Programları
Windows 11 AIO Tek DVD
Windows 11 Pro Orjinal İndirin
Şuradasınız: Buyurindir Full Ücretsiz İndir » İncelemeler » Oyun İncelemeleri » Hitman HD Trilogy PC İnceleme

Hitman HD Trilogy PC İnceleme


İncelemeler > Oyun İncelemeleri   MoonWaLker   24-07-2015, 20:48   0   
Hitman HD Trilogy PC İnceleme

Eski klasiklerin HD olarak tekrar piyasaya çıkmasından memnun kalanlar büyük bir kitle olsa gerek ki HD kalitesinde tekrar gün yüzüne çıkan örneklerin sayısı giderek çoğalıyor. Mesela God of War HD Collection, olması gerekendi ve arşivimdeki yerini aldı. Aynı şekilde Prince of Persia HD Trilogy’yi de aynı hevesle indirdim ama eski tadı veremedi bir türlü. Neyse, bu akımın en yeni örneği olan Hitman HD Trilogy karşımızda bu sefer. Hitman’i bilen bilir, bilmeyen için de oyunun bahsi geçecek birazdan, endişeniz olmasın.

Kimdir Hitman? Onu muhtemelen kel kafasının arkasındaki barkoddan tanırsınız ki kendisini yakın tanıyanlar çok daha ciddilerdir bu konuda. Asıl adı Agent 47’dir (Asıl adı bu, evet.) ve dünyadaki en azılı suçluların DNA’ları derlenerek yaratılan özel bir “insan makinesi” (?) diyebiliriz onun için. Tabii ki Agent 47’nin farkı, kendi hisleriyle hareket edebilmesiydi ki projenin alayının adım adım çöktüğü keskin nokta tam olarak burasıdır. Bundan sonrasına dalmak bolca spoiler içereceği için hikâye kısmını es geçiyorum müsaadenizle. Devam edelim...

Hitman HD Trilogy PC İnceleme

Peki, nasıl bir oyundu Hitman? Yine Hitman serisine yabancı olanlar için oyunun genel yapısına ait detaylara geçelim biraz öyleyse. Örnek olsunlar diye Metal Gear Solid veya Splinter Cell serilerini öne sürebilirim mesela. Hitman’in bu iki başlıktan ayrıldığı bolca detay var tabii ki ama genel mantık, sinsice adam öldürmeye dayanıyor. (Vardığımız noktaya bakın...) Bir kapıdan girmeden önce anahtar deliğinden içeriye bakabilmeniz, kılık değiştirip etliye sütlüye karışmadan hedeflerinize varabilmeniz gibi ince detaylara kadar inebilirim hatta. Evet, tüm bunlar Hitman serisine ait olan ve hakkında bolca konuşulması gereken konular, o yüzden şimdilik bu özetle yetinelim.

Hitman HD Trilogy PC İnceleme

Gelelim bu uzun hikâyenin HD teknolojisiyle buluşmasına... Bu tarz HD koleksiyonlar çok belli ediyor kendini bence. Yani PS2’deki bir oyunu PS3’te oynuyor olabilmenin ötesinde bir haz yaşatmadılar bana şimdiye kadar. Tabii ki çok şey beklediğim yok ki dediğim gibi, elimde bolca HD koleksiyonu var. Hitman HD Trilogy’nin görsel kalitesi de bunun ötesinde değildi açıkçası. Tabii ki yüksek çözünürlükle ve eskisine nazaran daha canlı bir görüntü alıyorsunuz. Tahmin edersiniz ki oyunun yapısında herhangi bir değişiklik yok, herşey bıraktığınız ya da bulacağınız gibi. (Ne demekse...) Eh, achievement veya trophy toplamayı sevenlerdenseniz, işin içinde ekstra bir lezzet olacak sizin için. Hani bahane bulamıyorsak, Hitman: Absolution’dan önce neler olup bittiğine göz atmak isteriz belki, olamaz mı?

Hitman HD Trilogy PC İnceleme

Merak ettiğim ve aklımda kalmadığı için Hitman serisine ait oyunların not ortalamasına şöyle bir göz attım. Ortalaması gayet iyi serinin ki bu ortalamayı da hak ediyor, doğruya doğru; hatta kendine özel bir hayran kitlesi de var oyunun. Mesela, Agent 47’nin ensesindeki o barkodun son iki rakamının “4” ve “7” olduğunu biliyor muydunuz? Bundan haberdarsanız, çok fazla konuşmaya gerek yok. Çok derin bir hikâyesi var Hitman’in ve bu derinlikte kaybolmak, sadece oyunun tarzından zevk almanıza bakar. Eğer sararsa harika bir hikâyenin içinde buluverirsiniz kendinizi ki sırf bu yüzden bu koleksiyon edinilir...

Hitman HD Trilogy PC İnceleme

Aslında olayı çoktan sonuca bağladık diye düşünüyorum. Yine de son olarak edilecek birkaç kelime vardır. “Ne varsa klasiklerde var” diye düşünmeden edemiyorum bazen. Bunu bana babam söyleseydi, muhtemelen burun kıvırırdım ama hayatında erken tanıştığı tatları özlüyor insan, kim olursa olsun... Şahsen eski tatlarımla yeniden karşılaştığımda seviniyorum, eski bir dostla yeniden karşılaşmak gibi bir şey. Hitman serisi de kendi kitlesini böyle sahiplenmiştir, eminim. Seriyi yalayıp yutmuş olanlardan ziyade, seriyle hiç tanışmamış olanlar için büyük bir fırsat olarak tekrar öne sürebilirim Hitman HD Trilogy’yi. Oyunları paket olarak veya teker teker satın alabilirsiniz ki gayet makul fiyatlarla karşılaşacaksınız. Bence koleksiyonunuzda küçük bir aralık bırakın ve bu üçlemeyi edinin. Ne kadar muhafaza edebilirsiniz, bilemem ama en azından ileride anlatacaklarınıza kanıt niteliğinde olur...

Yorum Ekle





 


Yasal uyarımız için burayı inceleyebilirsiniz. Telif hakkı ve iletişim için: (iletisim[at]buyur-indir.com)

Üyelerimizin, ziyaretçilerimizin ve yöneticilerimizin hiçbir dosyası / içeriği sunucumuzda barındırılmamaktadır. Tamamı internet üzerinde paylaşıma açık içeriklerdir. Platformumuz tüm paylaşımlara açıktır. DMCA / Telif ve yasal konular için bizlere mail adresimizden; "iletisim[at]buyur-indir.com" adresinden ulaşınız. Uyarınızdan itibaren ilgili içerik / içerikler 3 gün içerisinde kaldırılacaktır.

Sitede bulunan full programlar ve full oyunlar, tanıtım amaçlı sizlere sunulmuştur. Beğendiğiniz ürünleri üreticisinden satın almanızı, bu sayede onlara katkıda bulunmanızı tavsiye ederiz.