Kırık linklere lütfen yorum yapınız. En kısa sürede güncellenecektir.
Karanlık Mod

❤ 11 YAŞINDA

Güncel Alet Çantası

CCleaner

PC Temizlik Programı

Flash Player

Flash Oynatma Aracı

Skype

Videolu Görüşme Programı

Aimp

MP3 Oynatma Programı

Internet Download Manager

Gelişmiş İndirme Yöneticisi

Microsoft Office

Ofis Yazılımı Tüm Sürümleri

Photoscape

Kolay Resim Düzenleme

Adobe Photoshop 2024

Prof. Resim Düzenleme

Mozilla Firefox Quantum

Hızlı İnternet Tarayıcısı

Google Chrome

Güvenli İnternet Tarayıcı

Avast Premium Security 2024

En Hızlı Antivirüs Programı

Kaspersky Internet Security

Güçlü Antivirüs Programı

uTorrent Pro

Torrent Dosya İndirici

Nero Platinum 2020

Güçlü Disk Yazdırma

Daemon Tools Ultra Türkçe

Sanal Disk Oluşturma

Foxit Reader

Hızlı PDF Okuyucu

Adobe Acrobat XI Pro

Popüler PDF Programı

K-Lite Mega Codec Pack

Sistem Kodek Paketi

DirectX 12
 - DirectX 9
Microsoft DirectX Sürücüleri

WinRAR

Arşivleme ve Arşiv Açma


Sitemizi ne sıklıkla ziyaret ediyorsunuz?

Office 2021 Çıktı Buyurun İndirin
Adobe CC 2022 Tüm Programları
Windows 11 AIO Tek DVD
Windows 11 Pro Orjinal İndirin
Şuradasınız: Buyurindir Full Ücretsiz İndir » İncelemeler » Oyun İncelemeleri » Tom Clancy’s: H.A.W.X. 2 Oyun İncelemesi

Tom Clancy’s: H.A.W.X. 2 Oyun İncelemesi


İncelemeler > Oyun İncelemeleri   MoonWaLker   24-09-2015, 16:14   1   
Tom Clancy’s: H.A.W.X. 2 Oyun İncelemesi

Simülasyon… Aram pek iyi değildir benim bu kelimeyle çünkü oyunlarda gerçekçilik arayan tarafta değilim. Savaş uçaklarıyla da pek ilgili olduğum söylenemez ama hem Tom Clancy adı geçtiği için, hem de sapına kadar arcade olduğu için merakımı uyandırmıştı HAWX. Evet… Simülasyon kulvarında yer almıyordu HAWX çünkü bir savaş uçağının 200 füze taşıyabilmesi, oyunu direkt arcade tarafına ışınlıyordu ki zaten oyunun simülasyon olmak gibi bir iddiası da yoktu. Buna rağmen HAWX’ı bağrına basan kesim, bir parça daha gerçekçilik aradı oyunu oynarken. En azından uçaklarını indirip kaldırmak istiyorlardı zira HAWX’ın bütün görevleri, direkt olarak kokpitin içinde başlıyordu ve yine orada sona eriyordu.

Tom Clancy’s: H.A.W.X. 2 Oyun İncelemesi

Ubisoft, büyük beğeni toplayan ilk oyunun devamını getirmek için çalışmalara başladığı andan itibaren bu tarz talepleri göz önüne almış gibi görünüyor. HAWX 2’nin duyurusuyla birlikte oyunda yer alacak ayrıntılar göz dolduruyor. Bu detayların en önemlisi de tabii ki uçakların kalkış ve iniş hissiyatlarını yaşayabilecek olmamız. Yine bir simülasyon oyununa göre yüzeysel kalacak bu detay ama tekrar belirtmek gerekirse, HAWX 2’nin simülasyon olmak gibi bir iddiası yok. Oyunla ilgili ikinci bir detay da uçakların uçuş esnasında yakıt depolayabilmelerini içeriyor. Hem iniş ve kalkışlarda, hem de yakıt depolama esnasında bir mini oyun devreye girecek ve normalde profesyonellik gerektiren bu işlemleri, eğlenceli ve basit bir şekilde gerçekleştireceğiz. Daha da ötesi, olaya biraz da olsa gerçekçilik unsuru eklenmiş olacak.

Tom Clancy’s: H.A.W.X. 2 Oyun İncelemesi

Hava bu yahu, ak git!


Bütün bu detayların haricinde oyunun temel yapısı değişmeyecek. Yine ilk oyundaki can sıkıcı yapay zeka kusurları da kapanacak ve düşman uçaklarını farklı saldırı ve savunma şekilleriyle bulacağız karşımızda. F-16 ve MIG-29 gibi birbirinden bağımsız fonksiyonlara sahip uçak modelleri arasındaki farkın ortaya çıkması da beklentiler arasında. HAWX 2’de ilk oyunda olduğu gibi yine çeşitli multiplayer modları da yer alacak ama bu sefer oyunun hikayesini dört kişilik kapasiteye kadar çıkabilen co-op lüksü eşliğinde oynayabileceğiz. Oyunun hikayesi de yine ilk oyunda olduğu gibi yüzeysel olmayacak. Bu bağlamda henüz sığ bilgiler yer alsa da dünya çapında bir politik anlaşmazlık ve bu anlaşmazlığın sonucu olarak bir Rus üssünden kaçırılan nükleer silahlar söz konusu diyebiliriz.

Tom Clancy’s: H.A.W.X. 2 Oyun İncelemesi

Görüldüğü üzere, kaba haliyle bile heyecan yaratıyor HAWX 2. En azından ilk oyunu oynayıp zevk alanların bu oyundan daha da fazla zevk alacakları aşikar. Uçak savaşlarından zevk alıyorsanız ve simülasyon yapısı size ağır geliyorsa, tek adresiniz HAWX olacaktır yine. Bana bakmayın, çocukluk yaşlarımda çamurdan yaptığım savaş uçaklarının ötesine geçemedim daha ben. Bu oyunu da yine bayılarak oynayacağımı sanmıyorum ama bu durum, HAWX 2’nin şahane bir oyun olacağı gerçeğini değiştirmiyor.

# Yavru Kuş’tan merkeze, Yavru Kuş’tan merkeze! İniş için izin istiyorum, tamam!

# İki tur daha at Yavru Kuş! Pistte kedi kovalıyoruz şu anda, tamam!

Oyunu indirmek için;
Tom Clancys Hawx 2 Tek Link indir

Yorum Ekle




Ziyaretçi
Ziyaretçi Serkan 13 May 2019 23:17
İiiii gayet iiiii



 


Yasal uyarımız için burayı inceleyebilirsiniz. Telif hakkı ve iletişim için: (iletisim[at]buyur-indir.com)

Üyelerimizin, ziyaretçilerimizin ve yöneticilerimizin hiçbir dosyası / içeriği sunucumuzda barındırılmamaktadır. Tamamı internet üzerinde paylaşıma açık içeriklerdir. Platformumuz tüm paylaşımlara açıktır. DMCA / Telif ve yasal konular için bizlere mail adresimizden; "iletisim[at]buyur-indir.com" adresinden ulaşınız. Uyarınızdan itibaren ilgili içerik / içerikler 3 gün içerisinde kaldırılacaktır.

Sitede bulunan full programlar ve full oyunlar, tanıtım amaçlı sizlere sunulmuştur. Beğendiğiniz ürünleri üreticisinden satın almanızı, bu sayede onlara katkıda bulunmanızı tavsiye ederiz.