Kırık linklere lütfen yorum yapınız. En kısa sürede güncellenecektir.
Karanlık Mod

❤ 11 YAŞINDA

Güncel Alet Çantası

CCleaner

PC Temizlik Programı

Flash Player

Flash Oynatma Aracı

Skype

Videolu Görüşme Programı

Aimp

MP3 Oynatma Programı

Internet Download Manager

Gelişmiş İndirme Yöneticisi

Microsoft Office

Ofis Yazılımı Tüm Sürümleri

Photoscape

Kolay Resim Düzenleme

Adobe Photoshop 2024

Prof. Resim Düzenleme

Mozilla Firefox Quantum

Hızlı İnternet Tarayıcısı

Google Chrome

Güvenli İnternet Tarayıcı

Avast Premium Security 2024

En Hızlı Antivirüs Programı

Kaspersky Internet Security

Güçlü Antivirüs Programı

uTorrent Pro

Torrent Dosya İndirici

Nero Platinum 2020

Güçlü Disk Yazdırma

Daemon Tools Ultra Türkçe

Sanal Disk Oluşturma

Foxit Reader

Hızlı PDF Okuyucu

Adobe Acrobat XI Pro

Popüler PDF Programı

K-Lite Mega Codec Pack

Sistem Kodek Paketi

DirectX 12
 - DirectX 9
Microsoft DirectX Sürücüleri

WinRAR

Arşivleme ve Arşiv Açma


Sitemizi ne sıklıkla ziyaret ediyorsunuz?

Office 2021 Çıktı Buyurun İndirin
Adobe CC 2022 Tüm Programları
Windows 11 AIO Tek DVD
Windows 11 Pro Orjinal İndirin
Şuradasınız: Buyurindir Full Ücretsiz İndir » İncelemeler » Program İncelemeleri » PDF-XChange Viewer PRO - Program İncelemesi

PDF-XChange Viewer PRO - Program İncelemesi


İncelemeler > Program İncelemeleri   Meliksah_2006   13-08-2014, 19:26   2   
PDF-XChange Viewer PRO - Program İncelemesi


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nedir?
PDF-XChange Viewer Pro programı Adobe Reader, Foxit Reader gibi yazılımlara alternatif, güçlü ve hızlı bir PDF açma ve düzenleme yazılımıdır.

*
Kurulumu gerçekleştirdiğimiz anda karşımıza aşağıdaki gibi bir pencere bizi karşılıyor;

PDF-XChange Viewer PRO - Program İncelemesi 


* Çoklu sekmeli yapısı ile birçok PDF dosyayı aynı anda açabilir, inceleyebilirsiniz. Bu size kullanım kolaylığı sağlamakla beraber zamandan da tasarruf ettirecektir.

PDF-XChange Viewer PRO - Program İncelemesi


* Anlık Görüntü Alma Aracı ile PDF dosyanızın herhangi bir yerinden fotoğraf çekebilirsiniz. Bu araç ile PDF okuyucular için 2. ayrı bir görüntü alma aracına gerek kalmaz, resimlerinizi hızla çekebilirsiniz.

PDF-XChange Viewer PRO - Program İncelemesi


* Seçme Aracı ile metinlerinizi kolayca seçebilir, seçtiğiniz bu metinleri kopyalayabilirsiniz. 


PDF-XChange Viewer PRO - Program İncelemesi


* PDF dosyalarınızı araç çubuğunda bulunan Yakınlaştırma Aracı ile tam 6400%'e kadar yakınlaştırabilirsiniz. Yakınlaştırmak için aynı zamanda ctrl tuşuna basarak mouse tekerleğini kaydırabilirsiniz.


PDF-XChange Viewer PRO - Program İncelemesi


* En üst menüde yer alan Belge menüsünden Sayfaları Döndür seçeneği ile dosyanızı açılı olarak döndürebilirsiniz. Buna alternatif ctrl+shift+r tuşlarını kullanabilirsiniz.


PDF-XChange Viewer PRO - Program İncelemesi


* Arama çubuğunda yer alan kutucuğa PDF belgenizdeki herhangi bir kelimeyi arayabilirsiniz. Program test olarak kullandığımız 39 sayfalık belgede bilgisayar kelimesini hemen arayarak buldu;


PDF-XChange Viewer PRO - Program İncelemesi


* Ayrıca en çok sevdiğim özelliği ise PDF belgelerinizi BMP, JPEG, TIFF, PNG gibi birçok resim formatında dışarıya aktarabilmesi. Program PDF belgesini dışarıya çıkarma alanında gerçekten işini çok iyi yapıyor.

PDF-XChange Viewer PRO - Program İncelemesi 


PDF-XChange Viewer PRO - Program İncelemesi


PDF-XChange Viewer PRO programını diğer Adobe Reader ve Foxit Reader gibi araçlara alternatif olarak kullanmanızı tavsiye ederim. Google Chrome ve Mozilla Firefox ile uyumlu eklentileri bulunmakta, bu eklentiler ise siz programı kurarken otomatik kurulmaktadır. Basit arayüz, sadelik, hız ve kararlılık açısından diğer PDF okuyucu programların önüne geçmektedir. Programı Windows XP, 7, 8, 8.1 ortamlarında kullanmanız mümkün.

Bu program neden diğer alternatiflerine göre daha iyi? Neden PDF-XChange Viewer programını tercih etmeli?

Nedenini kullandıktan sonra anlayabilirsiniz diyebilirim. Yaklaşık 2 yıldır kullanmaktayım. Örnek vermek gerekirse Adobe Reader'i bilgisayarınıza kurdunuz, ancak sisteminize yük bindirmediğini mi zannediyorsunuz? Arkaplanda sürekli olarak kendini güncellemeye çalışır, saat simgesinin orada bir simgesi belirir güncellensin mi şeklinde sorular sorar en kötüsü açılışta arkaplan işlemi olarak çalışır. Adobe Readere karşı alternatif ve en güçlü rakip programdır diyebilirim. Foxit Reader kullanımına gelince, Foxit Reader kurulum esnasında reklam yazılımlarını yüklemek ister, bu bu uygulamaları bu araç çubuklarını yükleyelim mi diye sorular sorar. Eğer kurulumunda acele edersek ask.toolbar'ı sistemimize yanlışlıkla kurmuş ve anasayfamız Google'yi maalesef değiştirmiş oluruz. Program tüm bu sorunları ortadan kaldırıyor. Öncelikle bir kere sade bir kurulum arayüzü bulunuyor. Yukarda belirttiğim gibi daha birçok özelliği bulunduruyor. Bunun yanında PDF dosyalarınızı çok hızlı bir şekilde açıyor, sekmeli yapısı sayesinde size diğer belgeleriniz arasında geçiş imkanı sağlıyor. Hız, basitlik, gelişmiş özellikler, yararlı araçlar, kullanışlılık ve sık sık çökmeyen stabil bir PDF okuma programı istiyorsanız PDF-XChange Viewer'i tercih edebilir, zamandan tasarruf ederek işlerinizi kolayca halledebilirsiniz.


Son olarak programın ücretsiz ve ücretli versiyonları internette elbette mevcut, tabiki full yani PRO sürümünü katılımsız otomatik kurulan hali ile indirme linkini aşağıda bulabilirsiniz.



Yorum Ekle




Yönetici
Meliksah_2006 7 Mart 2019 11:56
solobel,
Merhaba, programın güncel sürümünü aşağıdaki linkten indirip kurabilirsiniz:
PDF-XChange Editor Plus Full indir

--------------------


Değerli Üye
solobel 5 Mart 2019 07:46
Selamunalaykum program maalesef kurulmuyor yönetici olarak da acilmiyor yanlis nerede acaba ilgilenirseniz sevinirim tesekkürler.



 


Yasal uyarımız için burayı inceleyebilirsiniz. Telif hakkı ve iletişim için: (iletisim[at]buyur-indir.com)

Üyelerimizin, ziyaretçilerimizin ve yöneticilerimizin hiçbir dosyası / içeriği sunucumuzda barındırılmamaktadır. Tamamı internet üzerinde paylaşıma açık içeriklerdir. Platformumuz tüm paylaşımlara açıktır. DMCA / Telif ve yasal konular için bizlere mail adresimizden; "iletisim[at]buyur-indir.com" adresinden ulaşınız. Uyarınızdan itibaren ilgili içerik / içerikler 3 gün içerisinde kaldırılacaktır.

Sitede bulunan full programlar ve full oyunlar, tanıtım amaçlı sizlere sunulmuştur. Beğendiğiniz ürünleri üreticisinden satın almanızı, bu sayede onlara katkıda bulunmanızı tavsiye ederiz.