Kırık linklere lütfen yorum yapınız. En kısa sürede güncellenecektir.
Karanlık Mod

❤ 11 YAŞINDA

Güncel Alet Çantası

CCleaner

PC Temizlik Programı

Flash Player

Flash Oynatma Aracı

Skype

Videolu Görüşme Programı

Aimp

MP3 Oynatma Programı

Internet Download Manager

Gelişmiş İndirme Yöneticisi

Microsoft Office

Ofis Yazılımı Tüm Sürümleri

Photoscape

Kolay Resim Düzenleme

Adobe Photoshop 2024

Prof. Resim Düzenleme

Mozilla Firefox Quantum

Hızlı İnternet Tarayıcısı

Google Chrome

Güvenli İnternet Tarayıcı

Avast Premium Security 2024

En Hızlı Antivirüs Programı

Kaspersky Internet Security

Güçlü Antivirüs Programı

uTorrent Pro

Torrent Dosya İndirici

Nero Platinum 2020

Güçlü Disk Yazdırma

Daemon Tools Ultra Türkçe

Sanal Disk Oluşturma

Foxit Reader

Hızlı PDF Okuyucu

Adobe Acrobat XI Pro

Popüler PDF Programı

K-Lite Mega Codec Pack

Sistem Kodek Paketi

DirectX 12
 - DirectX 9
Microsoft DirectX Sürücüleri

WinRAR

Arşivleme ve Arşiv Açma


Sitemizi ne sıklıkla ziyaret ediyorsunuz?

Office 2021 Çıktı Buyurun İndirin
Adobe CC 2022 Tüm Programları
Windows 11 AIO Tek DVD
Windows 11 Pro Orjinal İndirin
Şuradasınız: Buyurindir Full Ücretsiz İndir » İncelemeler » Program İncelemeleri » MediaDrug - Ücretsiz MP3 İndirme Programı İncelemesi

MediaDrug - Ücretsiz MP3 İndirme Programı İncelemesi


İncelemeler > Program İncelemeleri   Meliksah_2006   29-08-2014, 19:42   6   
MediaDrug - Ücretsiz MP3 İndirme Programı İncelemesi
 
Ücretli rakip MP3 indirme programlarına oranla ücretsiz olarak ön plana çıkan MediaDrug; hızlı, sade ve şık bir tasarıma sahip MP3 indirme ve dinleme programıdır. Geniş arama motoru bulunan programa müziğin ismini yazarak dilerseniz önce dinleyebilir, ardından tek tıkla bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Herkesin bilgisayarında bulunması gereken bir araç olduğunu düşünüyorum.
 
Kısa bir özetten sonra programın kurulumuna geçelim, ardından kullanım şeklini ve basitliğini hep birlikte görelim.
 
307 KB boyutundaki programımızı buradan indirdikten sonra kurulum dosyasına çift tıklıyoruz. Aşağıdaki gibi bir pencere bizi karşılıyor;
 

 

 

 

Kurulum aracı yukarıdaki gibi kendi kendini hazırladıktan sonra aşağıdaki pencere karşımıza çıkıyor;
 

 

 

 

Burada dilerseniz "Tam Kurulum" seçeneği MediaDrug ile beraber Yandex tarayıcıyı da kurabilirsiniz. Yada altta bulunan seçeneklerden parametre ayarlarını seçebilirsiniz. MediaDrug'da Yandex'i öneriyorsa kurmanızda bir sakınca yok, reklam içermiyor.
 
Kurulumu tamamladığımız anda program açılıyor. Açılış ekranı şu şekilde;
 
MediaDrug - Ücretsiz MP3 İndirme Programı İncelemesi
 
Programa genel bir bakış attığımız zaman üst kısımda mükemmel düşünülmüş sekme sistemi görüyoruz. Bunun sağında "İndirme Yöneticisi" adlı buton bulunuyor. Sekmelerin alt kısmında arama kutucuğu bulunuyor, bu kutucuğun altında arama sonuçları için yine güzel düşünülmüş dikdörtgen alan bulunuyor. Sol kolona bakacak olursak seçilen müziklerin listeleneceği mükemmel dizayn edilmiş şık bir müzik oynatıcı ve müzik listesi görülüyor.
 
Programı kullanırken dikkatimi çeken bir nokta var belirtmek isterim. Benim gibi metal müzik hayranlarının en büyük sorunu bu tür müzikleri Youtube dışında pek bulamamaktır. Youtube'den de buluyoruz 2 saate MP3'e çevir uğraş.. uzuyor da uzuyor anlayacağınız. Programa Celldweller adlı pek bilinmeyen bir sanatçının adını yazdım. Daha doğrusu en zor müziği bulunan sanatçı olduğu için de denemek istedim. Program beni kendisine hayran bıraktı çünkü Celldweller'in 2001 yılındaki müziklerini bile buldu, gerçekten çok memnun da bıraktı. İnceleme bahanesi ile de bulamadığım tüm müziklerimi tedarik ediyorum şuan smile 
 
Arama sonuçlarında arama şekli aşağıdaki resimdeki gibi gösterilmekte. 1-2-3 şeklinde bir sıralama yaptım;
 
MediaDrug - Ücretsiz MP3 İndirme Programı İncelemesi
 
1-) Müziği aramak için kutucuğa sanatçı adını yazdım, arama butonuna tıkladım.
2-) Resimdeki gibi (The Best Of 2014) şeklinde bir albüm sundu. Sağ kısmında bulunan mavi butona tıklayarak sonuçları genişlettim.
3-) En sevdiğim müziği (One Good Reason)'u tıkladım.
 
Müzik aramasında yine mükemmel özelliğini sunan MediaDrug, sonuçları albümler ve yıllara göre ağaç halinde getirerek daha kolay bir navigasyon seçeneği sunuyor. Açıkça belirtmek istiyorum şimdiye kadar hiçbir programda böylesine geniş bir MP3 araması görmedim.
 
MediaDrug - Ücretsiz MP3 İndirme Programı İncelemesi
 
Yukarıdaki resimde kırmızı kare içerisine aldığım butondan ekolayzır penceresini açtım. Burada ekolayzır ayarlarınızı yapabiliyorsunuz. Yanında bulunan mavi kare içerisindeki butondan listedeki müziklerin rasgele çalıp çalmamasını ayarlıyorsunuz. Onunda sağında bulunan mor kutucuktan parçayı tekrarla/tekrarlamama şeklinde ayarlarınızı yapıyorsunuz. MediaDrug aynı zamanda MP3 indirmeden ziyade bir MP3 oynatıcısında aradığımız tüm özellikleri gördüğünüz üzere bizlere sunuyor. 
 
Örnek olarak müziğimi indiriyorum, butonu kırmızı kare içerisine aldım;
 
MediaDrug - Ücretsiz MP3 İndirme Programı İncelemesi
 
Müziği indirmesi tamamlandı. Nereye indirdi diye soracak olursanız sadece yukarıda bulunan indirme yöneticisi butonuna basmanız yeterli oluyor.
 

MediaDrug - Ücretsiz MP3 İndirme Programı İncelemesi


Yukarıdaki resimde gördüğünüz gibi müziğimi "D:\Belgelerim\Müziğim\MediaDrug" yoluna indirmiş. Klasör içerisine giriyorum;
 

MediaDrug - Ücretsiz MP3 İndirme Programı İncelemesi

 

Evet, belirttiği yola müziğimi indirdiğini görüyoruz. 128 kbps ve 44 khz kalitesinde indirmiş. Youtube'den videoyu MP3'e çevirerek 64 kbps kalitede indirdiğimiz bir müzik ile karşılaştırdığımız zaman MediaDrug programının değerini daha iyi anlamış oluyoruz.
 
Makalede genel olarak programın yaptığı işten kısaca bahsetmek istedim. MP3 indirme ve oynatma görevi görüyor. Boyut olarak çok düşük boyutta bir program. Yapımcıları gerçekten iyi iş çıkarmışlar diyebilirim. Sizlerin de indirmesini tavsiye ederim, olur da bir gün bir müzik indirmek isterseniz MediaDrug kesinlikle en büyük yardımcınız olacaktır. Yada ekolayzır desteği sunan kusursuz bir MP3 oynatıcıya ihtiyacını olur ise MediaDrug sizi yarı yolda bırakmayacaktır.
 
Bu ücretsiz programı indirerek sizde yapımcıya hem katkıda bulunmak, hemde işlemlerinizi en kısa sürede tamamlamak istiyorsanız aşağıdaki bağlantıya tıklamanız yeterli olacaktır.
 
 
Tavsiye edebileceğim daha başka mükemmel yazılımları tekrar incelemeye devam edeceğim. İyi indirmeler ve kullanımlar dilerim esenle kalın..

Yorum Ekle




Yönetici
Meliksah_2006 1 Ekim 2014 17:14
Alıntı: brtkcr
Dini mp3ler indirmek istedim. Dünya capinda bi kac isim disinda hic bir sey bulamadim. :(
Belki digerlerinde iyidir. Lakin bu alanda sınıfta kaldı :(

O açıdan kötü olmuş bencede aynen

--------------------


Değerli Üye
brtkcr 1 Ekim 2014 16:54
Dini mp3ler indirmek istedim. Dünya capinda bi kac isim disinda hic bir sey bulamadim. :(
Belki digerlerinde iyidir. Lakin bu alanda sınıfta kaldı :(


Üye
Turbo_BT 7 Eylül 2014 23:40
Tek kelime ile harika


Üye
sipsi_sinan 31 Ağustos 2014 12:42
kardesim sen oneriyorsan indiriyorum =)


Değerli Üye
78ErTaN78 31 Ağustos 2014 00:39
Alıntı: sevgiliogretmenim
"Not: İndirme butonu veya pop-up gibi kullanıcılarımızı rahatsız edecek reklam tekliflerinde bulunmayınız, cevap verilmeyecektir. "

Hocam cidden size çok teşekkür ederim samimi söylüyorum burası çok farklı bir site gerçekten. yukarıdaki arkadaşa bende katılıyorum bu uyarıyı yapmanız bile bize ne kadar değer verdiğinizi gösteriyor.. bir program lazım olsa ilk buraya bakıyorum aylardır da takipçinizim ve premium üyelik de kazanmıştım yarışmada.. gerçekten helal olsun aradığımı bulamasam bile istek kısmından söylüyorum hemen ekliyorsunuz ne diyeyim ki Allah yolunuzu açık etsin.. anlatmakla bitirilmez buyur-indir bir başka ya gerçekten :)

--------------------


Değerli Üye
sevgiliogretmenim 30 Ağustos 2014 09:45
Değerli paylaşımınız için teşekkür ederim. Çok yararlı oldu. Ayrıca ana sayfanın sonuna eklemiş olduğunuz "Not: İndirme butonu veya pop-up gibi kullanıcılarımızı rahatsız edecek reklam tekliflerinde bulunmayınız, cevap verilmeyecektir. " ifadesi için de teşekkür ederim.



 


Yasal uyarımız için burayı inceleyebilirsiniz. Telif hakkı ve iletişim için: (iletisim[at]buyur-indir.com)

Üyelerimizin, ziyaretçilerimizin ve yöneticilerimizin hiçbir dosyası / içeriği sunucumuzda barındırılmamaktadır. Tamamı internet üzerinde paylaşıma açık içeriklerdir. Platformumuz tüm paylaşımlara açıktır. DMCA / Telif ve yasal konular için bizlere mail adresimizden; "iletisim[at]buyur-indir.com" adresinden ulaşınız. Uyarınızdan itibaren ilgili içerik / içerikler 3 gün içerisinde kaldırılacaktır.

Sitede bulunan full programlar ve full oyunlar, tanıtım amaçlı sizlere sunulmuştur. Beğendiğiniz ürünleri üreticisinden satın almanızı, bu sayede onlara katkıda bulunmanızı tavsiye ederiz.