Kırık linklere lütfen yorum yapınız. En kısa sürede güncellenecektir.
Karanlık Mod

❤ 11 YAŞINDA

Güncel Alet Çantası

CCleaner

PC Temizlik Programı

Flash Player

Flash Oynatma Aracı

Skype

Videolu Görüşme Programı

Aimp

MP3 Oynatma Programı

Internet Download Manager

Gelişmiş İndirme Yöneticisi

Microsoft Office

Ofis Yazılımı Tüm Sürümleri

Photoscape

Kolay Resim Düzenleme

Adobe Photoshop 2024

Prof. Resim Düzenleme

Mozilla Firefox Quantum

Hızlı İnternet Tarayıcısı

Google Chrome

Güvenli İnternet Tarayıcı

Avast Premium Security 2024

En Hızlı Antivirüs Programı

Kaspersky Internet Security

Güçlü Antivirüs Programı

uTorrent Pro

Torrent Dosya İndirici

Nero Platinum 2020

Güçlü Disk Yazdırma

Daemon Tools Ultra Türkçe

Sanal Disk Oluşturma

Foxit Reader

Hızlı PDF Okuyucu

Adobe Acrobat XI Pro

Popüler PDF Programı

K-Lite Mega Codec Pack

Sistem Kodek Paketi

DirectX 12
 - DirectX 9
Microsoft DirectX Sürücüleri

WinRAR

Arşivleme ve Arşiv Açma


Sitemizi ne sıklıkla ziyaret ediyorsunuz?

Office 2021 Çıktı Buyurun İndirin
Adobe CC 2022 Tüm Programları
Windows 11 AIO Tek DVD
Windows 11 Pro Orjinal İndirin
Şuradasınız: Buyurindir Full Ücretsiz İndir » İncelemeler » Listeler » En iyi 3 Mobil Sniper Oyunu

En iyi 3 Mobil Sniper Oyunu


İncelemeler > Listeler   MoonWaLker   26-01-2016, 20:42   0   
En iyi 3 Mobil Sniper Oyunu

Merhaba arkadaşlar. Bu konumuzda sizler için 3 tane güzel Sniper oyunu inceleyeceğiz. Ben Sniper tutkunuyumdur bizzat. Şimdi arkadaşlar Sniper oyunları bu aralar baya tuttu. Malum marketlerde baya bir var bu tür oyunlar. Ama kimisi grafiksel olarak iyiken oynanış olarak kötü. Kimisi de oynanış olarak iyi, grafik olarak kötü. Konu devamında seçtiğimiz 3 Android Sniper oyununu da denemenizi öneririm.

----------------------------------------------------------------------------------

En iyi 3 Mobil Sniper Oyunu

3-) Sniper X With Jason Statham


Çok severim bu oyunu. Göreve başlamak çok kolay. Grafikli oyunlardan birisi bu. 3D bildiğin adamlar oyun kasmışlar. İlk görevde rehineler var, adamın birisi gelecek onları hallet diyecek. Biz ne yapıyoruz? Bu adamı öldüreceğiz ki rehineler ölmesin. Grafikler gayet güzel .Teş ettiğimizde Focus moduna giriyor. İlk bölüm için ders bölümü diyebiliriz. Nasıl vuruyoruz filan gösteriyor. Bu arada düşen ödülleri topluyoruz. İşin iyi tarafı, bu oyun Android ve iOS için beleş.

Oyun adı: Sniper X With Jason Statham
Boyut: 49 MB
İndirme adresi: Google Play Link

En iyi 3 Mobil Sniper Oyunu

Oyunu, keyifli Sniper oyunlarından özellikle hoşanıyorsanız deneyebilirsiniz. İçerisinde Jason Statham var, bu adamın hayranları bilirler. 3 tane trainin görevimiz var yani alıştırma görevi. Daha sonrasında ana görevlere geçeceğiz. Bu oyun böyle yani. Genel olarak yapısını anladınız sanırım.

----------------------------------------------------------------------------------

En iyi 3 Mobil Sniper Oyunu

2-) Dawn Of The Sniper 2


Oyun için 2D diyebiliriz. Yani ilk oyundan eser yok. Bu oyunun olayı, yandan olarak görebiliyoruz. Zombiler gölge şeklinde geliyor. Yine mi zombi diyebilirsiniz. Evet zombi. Oyun içi alım / satım durumları var bunlara elleşmiyoruz. Dawn Of The Sniper 2 ayrıca Android ve iOS için bedava.

Oyun adı: Dawn Of The Sniper 2
Boyut: 32 MB
İndirme adresi: Google Play Link

En iyi 3 Mobil Sniper Oyunu

Oyuna girdiğimizde ilk bölüm açık geliyor. Burada zorluk seviyesini seçiyoruz. Nasıl oynanacağını görmek ister misin diye soruyor. Bilmiyorsanız bakabilirsiniz. İlk bölümde bir eleman var ve biz onu koruyacağız. Kaçmaya çalışıyor anladığım kadarıyla. "Protect Humans" yani insanı koru diyor. Bu taraftan zombiler geliyor diye gösteriyor ekranda. O kısımlara dönerek zombileri öldürüyoruz. Yine şarjör değiştirme durumu oyunda var. Görevleri yaptıkça, bölümleri geçtikçe para veriyor size. Bence keyifli oyun fena değil. Son oyunumuza geçelim.

----------------------------------------------------------------------------------

En iyi 3 Mobil Sniper Oyunu

1-) Sniper Fury


Son oyunumuz Sniper Fury. GameLoft bilindiği gibi güzel oyunlar yapan bir firma. Bu oyun da beleş ve işin iyi yanı Windows Phone için de destek veriyor. Bu arada oyuna başladığımızda uydu bilgisi alınıyor gibi değişik değişik şeyler söylüyor. Şunu unutmayın, bir GameLoft oyunu oynuyorsanız oyun için satın alma olayı vardır. Ve ayrıca yine bir GameLoft oyunu oynuyorsanız o oyunun grafikleri güzeldir.

Oyun adı: Sniper Fury
Boyut: 31 MB
İndirme adresi: Google Play Link

En iyi 3 Mobil Sniper Oyunu

Sniper Fury'nin neredeyse konsola yakın bir grafiği var. Bu arada oyun Türkçe. Her görev sonunda ödül alıyorsınız ve deneyim puanınız artıyor. Aslında bir tık daha uğraşıp, seslendirmeleri de Türkçe yapsalar o zaman gerçekten efsane olur bu oyun. Ama seslendirecek eleman bulacaklar da, para verecekler de uzun da uzun iş. Oyun içinde Headshot yapabiliyoruz. Oyunun grafikleri gerçekten güzel benim çok çok hoşuma gitti. Oynanabilirlik de güzel. GameLoft'un oyunları da cidden güzel oluyor. Sanki kendi firmammış gibi övdüm durdum. Bu kurşunu takip olayını ilk kez Sniper Elite yaptı. Ama mobil platformda ilk kez GameLoft yaptı bunu da hatırlatalım.

Yorum Ekle





 


Yasal uyarımız için burayı inceleyebilirsiniz. Telif hakkı ve iletişim için: (iletisim[at]buyur-indir.com)

Üyelerimizin, ziyaretçilerimizin ve yöneticilerimizin hiçbir dosyası / içeriği sunucumuzda barındırılmamaktadır. Tamamı internet üzerinde paylaşıma açık içeriklerdir. Platformumuz tüm paylaşımlara açıktır. DMCA / Telif ve yasal konular için bizlere mail adresimizden; "iletisim[at]buyur-indir.com" adresinden ulaşınız. Uyarınızdan itibaren ilgili içerik / içerikler 3 gün içerisinde kaldırılacaktır.

Sitede bulunan full programlar ve full oyunlar, tanıtım amaçlı sizlere sunulmuştur. Beğendiğiniz ürünleri üreticisinden satın almanızı, bu sayede onlara katkıda bulunmanızı tavsiye ederiz.