Kırık linklere lütfen yorum yapınız. En kısa sürede güncellenecektir.
Karanlık Mod

❤ 11 YAŞINDA

Güncel Alet Çantası

CCleaner

PC Temizlik Programı

Flash Player

Flash Oynatma Aracı

Skype

Videolu Görüşme Programı

Aimp

MP3 Oynatma Programı

Internet Download Manager

Gelişmiş İndirme Yöneticisi

Microsoft Office

Ofis Yazılımı Tüm Sürümleri

Photoscape

Kolay Resim Düzenleme

Adobe Photoshop 2024

Prof. Resim Düzenleme

Mozilla Firefox Quantum

Hızlı İnternet Tarayıcısı

Google Chrome

Güvenli İnternet Tarayıcı

Avast Premium Security 2024

En Hızlı Antivirüs Programı

Kaspersky Internet Security

Güçlü Antivirüs Programı

uTorrent Pro

Torrent Dosya İndirici

Nero Platinum 2020

Güçlü Disk Yazdırma

Daemon Tools Ultra Türkçe

Sanal Disk Oluşturma

Foxit Reader

Hızlı PDF Okuyucu

Adobe Acrobat XI Pro

Popüler PDF Programı

K-Lite Mega Codec Pack

Sistem Kodek Paketi

DirectX 12
 - DirectX 9
Microsoft DirectX Sürücüleri

WinRAR

Arşivleme ve Arşiv Açma


Sitemizi ne sıklıkla ziyaret ediyorsunuz?

Office 2021 Çıktı Buyurun İndirin
Adobe CC 2022 Tüm Programları
Windows 11 AIO Tek DVD
Windows 11 Pro Orjinal İndirin
Şuradasınız: Buyurindir Full Ücretsiz İndir » İncelemeler » Oyun İncelemeleri » DiRT: Showdown - Oyun İncelemesi

DiRT: Showdown - Oyun İncelemesi


İncelemeler > Oyun İncelemeleri   Meliksah_2006   11-10-2014, 18:45   1   
DiRT: Showdown - Oyun İncelemesi 
DiRT Showdown, serinin dördüncü oyunu olarak karşınızda. DiRT Showdown bu sefer ralli parkurlarından sıyrılarak daha kaotik bir yapıyla karşımıza çıkıyor. Açıkçası uzun zamandır fütursuzca direksiyon sallayabileceğim bir yarış oyunu arıyordum. Şöyle tüm stresimi üzerine boca edebileceğim, küfürler savurarak oynayabileceğim bir yarış oyunu.. DiRT Showdown, serinin diğer oyunları gibi ralli ağırlıklı bir oyun olsaydı, bu kadar tatmin etmezdi beni belki de ama şu an karşımda duran oyun, tam da ihtiyacım olan şey sanırım.
 
DiRT: Showdown - Oyun İncelemesi

Oyunun görsel yanıyla başlayalım hemen zira DiRT serisinin yeni bir üyesini zikrederken bu konuya dokunmadan geçmek olmaz. Gayet kaliteli bir görsellik var yine karşımızda, hatta oyunun PC versiyonunda bu kalite her zaman olduğu gibi tavan yapıyor. Gerçi zaman zaman frame-rate problemleriyle karşılaşmanız olası, hatta otomobilinizi sürekli sola çeken ilginç bir bug da söz konusu olabilir ama bunlar birkaç yamayla düzeltilebilir kusurlar olduğu için üzerinde fazla durmamız lüzumsuz olur. DiRT serisine özgü tarz korunmuş ki görsel kalite bir yana dursun, kendinden bahsettiren yine o şık sunum karşımızda. Menülerin dizaynı yine muhteşem gibi görünseler de bu minik nüanslar, zamane yarış oyunlarının adeti olan sıkıcı teknik detaylardan sizi kurtararak sadece oyunun keyifli tarafına odaklanmanızı sağlıyor. Biz de sıyrılalım artık bu sıkıcı teknik detaylardan değil mi? O halde kemerlerinizi bağlayın bir zahmet, piste çıkıyoruz...
 
DiRT: Showdown - Oyun İncelemesi

Showdown Tour ile açılışı yapmak istiyorum. Oyunun bir nevi kariyer tarafı bu seçenek. İçeriğinde yığınla yarış çeşidi var ve bunların her biri birbirinden zevkli. Race Off modu size normal bir yarış keyfi sağlarken (Tabi ki yarışta rakibinizi pata küte dövmek serbestse..) Rampage modunda stres atarken buluyorsunuz kendinizi. Ringe çıkan tüm araçların birbirine paldır küldür daldığı bir yarış modu Rampage. Olay en yüksek puanı toplamak ki burada önemli olan şey, rakiplerinizi nasıl avladığınız. Kafa kafaya bir çarpışma düşük bir puanı temsil ederken, rakip bir otomobile sol yanından bodoslama dalmanın sonucu daha yüksek bir puana tekabül ediyor. Buna benzeyen bir diğer yarış türü olan Knock Out'un da tek farkı, rakiplerinizi ringin dışına atmanız gerekmesi. Oyunun en kolay seviyesinde bile zorlanabiliyorsunuz bu modda zira rakip yarışçıları pistin dışına uçurmak hiç de göründüğü kadar kolay değil.
 
DiRT: Showdown - Oyun İncelemesi

DiRT Showdown'un en zevkli yarış tipinin Head to Head olduğunu düşünüyorum hala ve ısrarla. Ünlü bir pilota karşı yarıştığınızı ve artistik gösteriler sergilediğinizi bir model bu ve o kadar zevkli ki anlatamam; hatta bu moda yeterince aşina olduktan sonra bir de multiplayer kulvarında şansınızı denemenizi öneririm. Emin olun ki aldığınız keyif ikiye katlanacak. Her seferinde en sonra olanın yarıştan elendiği Eliminator da yine olmazsa olmazlar arasında.
 
DiRT: Showdown - Oyun İncelemesi

DiRT Showdown maceranız boyunca karşınıza çıkacak otomobil seçenekleri de bir hayli fazla sayıda ve bu otomobillerin Strength, Power ve Handling özelliklerini kazandığınız paralarla geliştirebiliyorsunuz. Her otomobili D sınıf olarak satın alıyor ve tüm özelliklerini tamamladığınız zaman A sınıfı bir araca sahip oluyorsunuz. Tabii ki tüm bu süreç, otomobillerin performansına doğrudan etki ediyor. Farkı hissetmemeniz mümkün değil.

DiRT: Showdown - Oyun İncelemesi

Lafın kısası her yönü ile müthiş bir oyun var karşınızda ve kesinlikle indirilmeyi hak ediyor. Buyurun indirin diyorum..
 
 

Yorum Ekle




Değerli Üye
78ErTaN78 14 Ekim 2014 20:27
valla yıllardır flatout hastasıyımdır bunuda indirelim bakalım teşekkürler inceleme süper olmuş ohoo

--------------------



 


Yasal uyarımız için burayı inceleyebilirsiniz. Telif hakkı ve iletişim için: (iletisim[at]buyur-indir.com)

Üyelerimizin, ziyaretçilerimizin ve yöneticilerimizin hiçbir dosyası / içeriği sunucumuzda barındırılmamaktadır. Tamamı internet üzerinde paylaşıma açık içeriklerdir. Platformumuz tüm paylaşımlara açıktır. DMCA / Telif ve yasal konular için bizlere mail adresimizden; "iletisim[at]buyur-indir.com" adresinden ulaşınız. Uyarınızdan itibaren ilgili içerik / içerikler 3 gün içerisinde kaldırılacaktır.

Sitede bulunan full programlar ve full oyunlar, tanıtım amaçlı sizlere sunulmuştur. Beğendiğiniz ürünleri üreticisinden satın almanızı, bu sayede onlara katkıda bulunmanızı tavsiye ederiz.