Kırık linklere lütfen yorum yapınız. En kısa sürede güncellenecektir.
Karanlık Mod

❤ 11 YAŞINDA

Güncel Alet Çantası

CCleaner

PC Temizlik Programı

Flash Player

Flash Oynatma Aracı

Skype

Videolu Görüşme Programı

Aimp

MP3 Oynatma Programı

Internet Download Manager

Gelişmiş İndirme Yöneticisi

Microsoft Office

Ofis Yazılımı Tüm Sürümleri

Photoscape

Kolay Resim Düzenleme

Adobe Photoshop 2024

Prof. Resim Düzenleme

Mozilla Firefox Quantum

Hızlı İnternet Tarayıcısı

Google Chrome

Güvenli İnternet Tarayıcı

Avast Premium Security 2024

En Hızlı Antivirüs Programı

Kaspersky Internet Security

Güçlü Antivirüs Programı

uTorrent Pro

Torrent Dosya İndirici

Nero Platinum 2020

Güçlü Disk Yazdırma

Daemon Tools Ultra Türkçe

Sanal Disk Oluşturma

Foxit Reader

Hızlı PDF Okuyucu

Adobe Acrobat XI Pro

Popüler PDF Programı

K-Lite Mega Codec Pack

Sistem Kodek Paketi

DirectX 12
 - DirectX 9
Microsoft DirectX Sürücüleri

WinRAR

Arşivleme ve Arşiv Açma


Sitemizi ne sıklıkla ziyaret ediyorsunuz?

Office 2021 Çıktı Buyurun İndirin
Adobe CC 2022 Tüm Programları
Windows 11 AIO Tek DVD
Windows 11 Pro Orjinal İndirin
Şuradasınız: Buyurindir Full Ücretsiz İndir » İncelemeler » Oyun İncelemeleri » Land of the Dead Road to Fiddler's Green - Oyun İncelemesi

Land of the Dead Road to Fiddler's Green - Oyun İncelemesi


İncelemeler > Oyun İncelemeleri   Yuwayva   7-02-2015, 19:41   2   
Land of the Dead Road to Fiddler's Green - Oyun İncelemesi

Film oyunları genellikle başarısızdır. Günümüzde bu gelenek devam etmektedir. Çünkü hiç uğraşılmadan filmden bir kopyası alınarak yapılır. Film oyunu ile normal oyun arasındaki farkda işte bundan kaynaklanır. Bu gidişat nereye kadar sürer, hangi oyunla biter gerçekten de benim gibi tüm oyun severler de bu soruların yanıtını bekliyor. Bakalım Groove Games nasıl bir film oyunu hazırlamış, hep beraber bakalım.

Land of the Dead Road to Fiddler's Green - Oyun İncelemesi

Oyuna girdiğimizde bizi güzel bir film introsu karşılıyor. Ardından ana menü çıkıyor ve o da ne? Benim içgüdülerim ortaya çıkıyor ve berbat bir menü olduğunu söylemeden edemiyorum. Hadi menüdür diye geçiyorum. Ardından Single Player'a giriyorum ve biraz rahatlıyorum. Rahatlamamın sebebi ise film introsu gibi ilgi çekici bir intro ile oyuna başlamamız. Sonra yumruklarımız havada dikili, camdan dışarı baktığımızda ağaç gibi duran bir zombi (Karakterimiz bunu bilmiyor, biraz garipsedim. Çünkü ben bile ilk bakışta anladım. Keşke yapımcılar biraz insana benzetseymiş.) var. Sonra nerelisin diye tam soracakken oyun alarmı veriyor ve biz eve doğru koşuyoruz. Tüfeği bulduktan sonra mermisi bitene kadar zombi öldürüyoruz. Sonra ahırın anahtarını bulup altıpatlarımızı alıyoruz ve olaylar gelişiyor.

Land of the Dead Road to Fiddler's Green - Oyun İncelemesi

Oyunda düşmanlarımızı yumrukla öldüremiyor, altıpatlar hariç diğer silahlarla kafadan vuramıyoruz. Ya madem filmden esinlendiniz, zombi filmlerinde yok mudur 'Kafadan vurmazsan ölmez. E kardeşim bu nedir bu ?' demek içimden gelsede emeğe saygı diyip geçiyoruz. Ayrıca yerde yatan zombiyede ayağa kalkması için yaklaşmanız gerekiyor. Ara ara duvara vuruyorum, duvar pırıl pırıl. Anlamadım gitti.

Land of the Dead Road to Fiddler's Green - Oyun İncelemesi

Silahlardan da bahsedeyim. Sırasıyla bize gelen ekipmanlar shotgun tarzı bir tüfek, altıpatlarımız, glock 17, shotgun, sniper ve m4a1. Oyun içerisinde 4-5 tane yakın dövüş silahı, molotof kokteyi ve bombada bulunuyor. Yakın dövüş silahlarıyla merminiz bitmedikçe kullanmayın. Çünkü siz 1 tane adam gibi vurana kadar adam size 2 tane (hatta 3) kez sallıyor.

Land of the Dead Road to Fiddler's Green - Oyun İncelemesi

Oyunda en sevdiğim kısım arka plan (fon) müziği. Okadar güzel müzikler varki sanki kendinizi oyunun içinde hissediyorsunuz. Ancak durum karakter seslendirmelerinde aynı değil. Zombiler 'ahh ' veya 'arrrgh' sesinden başka bir şey söylemiyor.

Land of the Dead Road to Fiddler's Green - Oyun İncelemesi

Grafikler desen çıktığı yıla göre (bana göre) rezalet. Ben ne oyunlar bilirim, ne oyunlar. Bu oyunla karşılaştırsanız bana karnı ağrıya ağrıya gülerler. (Grafik anlamında.)

Land of the Dead Road to Fiddler's Green - Oyun İncelemesi

Multi Player modunu ise İnvasion modu hariç sevmedim. Çünkü 4 oyuncuyla korumanız gereken yeri zombilerden korumak çok eğlenceli. Ama diğer türlü kötü bir MP modu.

Land of the Dead Road to Fiddler's Green - Oyun İncelemesi

Eğer ben grafiğe ve gerçekçiliğe bakarım diyorsanız aman sakın oyunun yanından geçmeyin. Ama benim bilgisayarım kötü ve alacağım zevke bakarım diyorsanız hiç durmayın, indirin ve oynayın.

Oyunu indirmek için;
Land Of The Dead: Road To Fiddler

Yorum Ekle




Değerli Üye
RapuS TR 9 Haziran 2017 15:13
Hacı, sana şunu söyleyeyim, bazı yerlerde hata doldurmuşlar anladım ancak oyuna yanlış yerden bakıyorsun. Çünkü böyle güzel bir oyundaki grafik, 2004 yılından 2017 yılına doğru piyasaya sürülen oyunlarla karşılaştırılınca grafikler yine düşük yine düşük... 2004-2006 yapımı oyunlar böyledir. Mesela Scarface: The World Is Yours gibi. Oyun 2006-2007 yapım olduğu için bazı buglar, bazı grafik sorunları ile karşımıza çıkıyor. Ha bu arada Meliksah_2006, o zamanların en uygun ekran kartlarının en yüksek boyutu 64 MB 'idi. Ama gerçekten eline sağlık.

--------------------
Tüm İslam aleminin Ramazan ayını kutlarım.

--------------------


Yönetici
Meliksah_2006 7 Şubat 2015 19:48
Eline sağlık, oyun eski bilgisayarlar için şahane duruyor bir zamanlar oynamıştım, özellikle Multiplayer modunda zombilere karşı takım arkadaşlarınızla savaşmak eğlenceli. Ancak yeterli mi, değil tabikide. Çıktığı yıl yanlış hatırlamıyorsam 2004 olması gerekiyor, zamanının Doom gibi bir oyunu. 64 MB ekran kartı istemesi oyunun grafiksel fakirliğini anlamanız için yeterli olacaktır :)

--------------------



 


Yasal uyarımız için burayı inceleyebilirsiniz. Telif hakkı ve iletişim için: (iletisim[at]buyur-indir.com)

Üyelerimizin, ziyaretçilerimizin ve yöneticilerimizin hiçbir dosyası / içeriği sunucumuzda barındırılmamaktadır. Tamamı internet üzerinde paylaşıma açık içeriklerdir. Platformumuz tüm paylaşımlara açıktır. DMCA / Telif ve yasal konular için bizlere mail adresimizden; "iletisim[at]buyur-indir.com" adresinden ulaşınız. Uyarınızdan itibaren ilgili içerik / içerikler 3 gün içerisinde kaldırılacaktır.

Sitede bulunan full programlar ve full oyunlar, tanıtım amaçlı sizlere sunulmuştur. Beğendiğiniz ürünleri üreticisinden satın almanızı, bu sayede onlara katkıda bulunmanızı tavsiye ederiz.