Kırık linklere lütfen yorum yapınız. En kısa sürede güncellenecektir.
Karanlık Mod

❤ 11 YAŞINDA

Güncel Alet Çantası

CCleaner

PC Temizlik Programı

Flash Player

Flash Oynatma Aracı

Skype

Videolu Görüşme Programı

Aimp

MP3 Oynatma Programı

Internet Download Manager

Gelişmiş İndirme Yöneticisi

Microsoft Office

Ofis Yazılımı Tüm Sürümleri

Photoscape

Kolay Resim Düzenleme

Adobe Photoshop 2024

Prof. Resim Düzenleme

Mozilla Firefox Quantum

Hızlı İnternet Tarayıcısı

Google Chrome

Güvenli İnternet Tarayıcı

Avast Premium Security 2024

En Hızlı Antivirüs Programı

Kaspersky Internet Security

Güçlü Antivirüs Programı

uTorrent Pro

Torrent Dosya İndirici

Nero Platinum 2020

Güçlü Disk Yazdırma

Daemon Tools Ultra Türkçe

Sanal Disk Oluşturma

Foxit Reader

Hızlı PDF Okuyucu

Adobe Acrobat XI Pro

Popüler PDF Programı

K-Lite Mega Codec Pack

Sistem Kodek Paketi

DirectX 12
 - DirectX 9
Microsoft DirectX Sürücüleri

WinRAR

Arşivleme ve Arşiv Açma


Sitemizi ne sıklıkla ziyaret ediyorsunuz?

Office 2021 Çıktı Buyurun İndirin
Adobe CC 2022 Tüm Programları
Windows 11 AIO Tek DVD
Windows 11 Pro Orjinal İndirin
Şuradasınız: Buyurindir Full Ücretsiz İndir » İncelemeler » Oyun İncelemeleri » Bioshock - Oyun İncelemesi

Bioshock - Oyun İncelemesi


İncelemeler > Oyun İncelemeleri   Yuwayva   23-02-2015, 18:01   1   
Bioshock - Oyun İncelemesi

Evet, bir oyuncu oynadığı oyunlardan ilk başta kendini oyunun içinde hissetmek, zevk almak ister. Bunları da yapabilmek için iyi bir fragman, yani oyunda neyin ne olduğunu günümüz insanlarına kolay bir şekilde anlatması, oyuncuyu bilgisayar başından kaldırmaması gerekir. Tabi gerçekçilik her ne kadar 'sıfır' olsa da, biz oyuna bakarız kardeşim dersiniz herhalde. İşte Irrational Games, bize adını duyuracak bir oyun hazırlamış. Hep beraber bakalım.

Bioshock - Oyun İncelemesi

Andrew Ryan adında bilimadamı, yerin altında Rapture diye bir şehir kurur. Adamın amacı kendi dünyasını kendisi kurmak istiyordu. Bunun içinde birçok bilim insanı, sanatçılar bu şehre yerleşti. Bir süre sonra Fontaine isimli kişi Ryan'ın kötü işlerle uğraştığını öğrenerek ona karşı koymak ister. Kız arkadaşı Tenenbaum da denizin dibinde Adam isimli bir madde bulur. Bu maddenin insanlara harika özellik verdiğini görünce bunu erkek arkadaşına söyler. Fontaine da Ryan'a savaş açar. Ama hesaplamadıkları bir şey vardır. Bu Adamları kullanmayı bıraktıklarında insanlar zombiye veya çeşitli yaratıklara dönüşüyordu. Daha fazla Adam toplatmak içinde dünyadan küçük kızlar toplattı ve büyük bir bağlantısı olan Big Daddyleri yarattı. Ancak işler kötü gitti. Rapture yıkıma uğradı ve Adam bulunamadığından insanlar yaratıklara dönüşmeye başladı. Ve beklenen son geldi. Rapture bir sualtı cehennemine dönmüştü bile. Yıl 1960, Andrew Ryan'ın oğlu Jack Ryan uçak kazasında Raptureye yakın bir yerde uçak kazası olur. (Şansa bak.) Yüze yüze bir metro istasyonuna gelen Jack Ryan, ilk yeteneğini alarak yolculuğa başlamıştır.

Bioshock - Oyun İncelemesi

Silahlardan ve muhteşem elimizden bahsedeyim. Silahlar bildiğimiz eski silahlar (Altıpatlar, thompson vb.) ve bu silahlarında 3 tane değişik mermisi bulunuyor. 1.mermisi klasik, yani silahın ilk baştaki hali. (Normal mermi.) 2.mermisi biraz daha sert zarar veren mermi. (Güçlü mermi.) 3.mermi ise biraz değişik özellikli mermi. (Özellikli mermi.) Bunlar hariç tek yakın dövüş silahımız ingiliz anahtarı. Şimdi gelelim büyülere. Öncelikle bunları yapabilmek için EVE'ye(mavi iğne) ihtiyacımız olacak. Bu çeşitli büyüler şimşek, ateş ,arı, buz gibi gibi. Sağlık ve büyü iksirlerini yerden, mermi ihtiyacımızı küçük dolaplardan karşılıyoruz. Ayrıca bu marketimsi dolaplardan bizi güçlendirecek topic denilen (Örneğin ingiliz anahtarımızın hasarını arttıracak.) şeylerde var. Bazen önümüze yiyecek filan çıkıyor, diyelim sigara içince büyü artıyor ve sağlık azalıyor. Robotları ve kameraları da hackleyebilirsiniz. Hemde dolap marketlerini hackleyerek ürünlerin fiyatlarını düşürebilirsiniz. Hackide yapabilmek için bulmaca çözmelisiniz. Oyun içinde öldüğümüzde en yakın Vita-Chamber'de uyanıyorsunuz.

Bioshock - Oyun İncelemesi

Oyunda atmosfer muhteşem, ara arada radyo konuşmaları duyacağız eski kişilerden. Hem eski müzikleri de dinleme şansınız var.

Bioshock - Oyun İncelemesi

Oyunun konusu güzel. Yapımcılar ara videoları iyi hazırlamış ve metro ile gittiğimiz yerlerde güzel.

Bioshock - Oyun İncelemesi

Bu oyun gerçekten harika, denemenizi şiddetle tavsiye ederim. Hem oyun o kadar iyi bir sistem istemiyor. Onun için durmayın, buyurun indirin.

Oyun siteye eklenecektir.

Yorum Ekle




Değerli Üye
alemdar 24 Şubat 2015 19:19
oyunlarla aram bu aralar pek iyi değil bu yüzden uzun zamandır oyun indirmiyorum,oynamıyorum desem yeridir. Buyur-indir e uzun zamandır uğramıyordum geldim yine değişiklikler var. incelemeler artmış bayağı ellerinize sağlık öncelikle emek verilmiş bir yazı.



 


Yasal uyarımız için burayı inceleyebilirsiniz. Telif hakkı ve iletişim için: (iletisim[at]buyur-indir.com)

Üyelerimizin, ziyaretçilerimizin ve yöneticilerimizin hiçbir dosyası / içeriği sunucumuzda barındırılmamaktadır. Tamamı internet üzerinde paylaşıma açık içeriklerdir. Platformumuz tüm paylaşımlara açıktır. DMCA / Telif ve yasal konular için bizlere mail adresimizden; "iletisim[at]buyur-indir.com" adresinden ulaşınız. Uyarınızdan itibaren ilgili içerik / içerikler 3 gün içerisinde kaldırılacaktır.

Sitede bulunan full programlar ve full oyunlar, tanıtım amaçlı sizlere sunulmuştur. Beğendiğiniz ürünleri üreticisinden satın almanızı, bu sayede onlara katkıda bulunmanızı tavsiye ederiz.