Kırık linklere lütfen yorum yapınız. En kısa sürede güncellenecektir.
Karanlık Mod

❤ 11 YAŞINDA

Güncel Alet Çantası

CCleaner

PC Temizlik Programı

Flash Player

Flash Oynatma Aracı

Skype

Videolu Görüşme Programı

Aimp

MP3 Oynatma Programı

Internet Download Manager

Gelişmiş İndirme Yöneticisi

Microsoft Office

Ofis Yazılımı Tüm Sürümleri

Photoscape

Kolay Resim Düzenleme

Adobe Photoshop 2024

Prof. Resim Düzenleme

Mozilla Firefox Quantum

Hızlı İnternet Tarayıcısı

Google Chrome

Güvenli İnternet Tarayıcı

Avast Premium Security 2024

En Hızlı Antivirüs Programı

Kaspersky Internet Security

Güçlü Antivirüs Programı

uTorrent Pro

Torrent Dosya İndirici

Nero Platinum 2020

Güçlü Disk Yazdırma

Daemon Tools Ultra Türkçe

Sanal Disk Oluşturma

Foxit Reader

Hızlı PDF Okuyucu

Adobe Acrobat XI Pro

Popüler PDF Programı

K-Lite Mega Codec Pack

Sistem Kodek Paketi

DirectX 12
 - DirectX 9
Microsoft DirectX Sürücüleri

WinRAR

Arşivleme ve Arşiv Açma


Sitemizi ne sıklıkla ziyaret ediyorsunuz?

Office 2021 Çıktı Buyurun İndirin
Adobe CC 2022 Tüm Programları
Windows 11 AIO Tek DVD
Windows 11 Pro Orjinal İndirin
Şuradasınız: Buyurindir Full Ücretsiz İndir » İncelemeler » Oyun İncelemeleri » Need for Speed: Carbon - Oyun İncelemesi

Need for Speed: Carbon - Oyun İncelemesi


İncelemeler > Oyun İncelemeleri   Meliksah_2006   8-06-2015, 14:40   4   
Need for Speed: Carbon - Oyun İncelemesi

Need for Speed Carbon bir simülasyon değil, öyle deli gibi yaptığınız herşeye dikkat etmek zorunda da değilsiniz. Ama bu araba kullanmanın çok basit olduğu anlamına gelmiyor, özellikle de önemli yarışlarda hızınızı korumak, hızınızı korumak için de örneğin virajlara nasıl gireceğinizi bilmeniz lazım.

Peki virajlara nasıl girelim? Eğer viraj sağa doğru keskin bir virajsa daha viraja gelmeden önce yolun sol tarafına yanaşmalı ve böylece geniş açıya sahip olup hız kaybetmemelisiniz. Eğer bir U dönüşüne giriyorsanız kesinlikle viraja iç taraftan yaklaşmamalısınız, bu sizin önemli ölçüde hız kaybetmenize neden olur. Bunun yerine dışarıdan gitmeli, U’nun orta noktası seviyesine geldiğinizde hemen içeri kırmalısınız. Böylece katettiğiniz mesafeyi de kısaltmış olacaksınız. Eğer söz konusu olan S şeklinde virajsa ilk dönüşe içeriden girerek mesafeyi kısaltabilirsiniz.

Need for Speed: Carbon - Oyun İncelemesi

Nos ve Speedbreaker Kullanimi
Yarışlarda kullanabileceğiniz iki ekstra özelliğe sahipsiniz. NOS ile aniden yüksek hızlara çıkabilirsiniz, NOS düğmesine basılı tuttukça gösterge azalacaktır. Yüksek hızlarda giderek göstergeyi yeniden doldurabilirsiniz. Her ne kadar çok çekici olsa da NOS’u olur olmaz her yerde kullanmayın. NOS’tan en çok faydalanacağınız yerler çok yüksek hızlara çıkabileceğiniz düzlüklerdir, ayrıca bir kazanın veya hatanın ardından hızla toparlanmak için
de NOS kullanabilirsiniz.

Speedbreaker ise zamanı yavaşlatabileceğiniz özelliktir. Bunu aktif duruma geçirdiğinizde zamanın yavaşlamasından faydalanarak arabanızı daha rahat kullanabilirsiniz. Aynı NOS’ta olduğu gibi bunu da yerinde kullanmanız çok önemli, viraj dönmek için Speedbreaker kullanmanın hiçbir faydası yok. Bunun yerine gerçekten sıkıştığınız anlarda ya da bir dönüşü kaçıracağınızı hissederseniz bu özelliğe başvurmalısınız. Speedbreaker göstergesi de kullanmadığınız anlarda yavaş yavaş dolacaktır.

Need for Speed: Carbon - Oyun İncelemesi

Yarış Ekibi
Oyundaki çoğu yarışta yanınıza ekibinizden birini alabilirsiniz. Bu kişilerin biri yarış sırasında, biri de yarıştan sonra olmak üzere kullanabileceği iki yeteneği bulunur. Yarış sırasında kullanılabilecek yetenek aynı NOS ve Speedbreaker gibi göstergenin dolmasıyla aktif hale getirilebilir, kullanıldıktan sonra zamanla tekrar geri dolacaktır. Oyun içi yetenekleri şunlardır:

Blocker – Bu yeteneğe sahip olanlar çoğunlukla arkanızda bir yer kapacaklar ve sizi yakalamaya çalışanları yoldan çıkarmak için kendilerini feda edeceklerdir. Özellikle de dar yollarda çok etkili sonuçlar alabilirsiniz.

Drafter – Bu yeteneğe sahip olanlar sizin önünüzde gider ve yeteneklerini kullandığınızda ivme kazanmanızı sağlayacak hava boşluğu yaratırlar.

Scout – Bu yeteneğe sahip olanlar sayesinde ara sokakları ve kısa yolları rahatça keşfedebilirsiniz, sizi mümkün olan en kısa yoldan bitiş çizgisine ulaştırmak amacındadırlar. Diğer iki yetenekle karşılaştırıldıklarında en az kullanışlı olanlar bunlardır.

Yarış sonrası garaj yetenekleri ise şunlardır:

Fixer – Aracınızın sıcaklığını düşürür.
Fabricator – Aracınız için Autosculpt uygular.
mechanic – Araçların ve parçaların fiyatlarını düşürür (en faydalı olanlardan biri budur).

Seçebileceğiniz ekip üyeleri ve yetenekleri ise şöyle:

Neville – Blocker / Fixer
Yumi – Scout / Mechanic
Samson – Blocker / Fixer
Sal – Scout / Fabricator
Colin – Drafter / Fabricator
Nikki – Drafter / Mechanic

Rakipler
Palmont City’de dört farklı çete bulunuyor ve seçtiğiniz kariyer yoluna bağlı olarak bu bölgeleritemizledikten sonra çeteleri tamamen alt etmeniz gerekiyor.

21st Street Crew – Angie’nin ekibi klasik Amerikan arabalarını kullanıyor, eğer kariyerinize Muscle ile başlarsanız yolunuz ilk olarak Angie ile kesişecek.

Bushido – Kenji’nin ekibi modifiye arabaları tercih ediyor, kariyerinize Tuner ile başlarsanız karşınıza çıkacak ilk rakip o olacaktır.

TFH – Wolf egzotik araba delisi ve tüm parasını bu arabalara yatırıyor. Kendinize Exotic kariyer yolunu seçerseniz Wolf ile karşılaşacaksınız.

Stacked Dech – Darius yeraltı yarışlarının kralı diyebiliriz, sokakların hakimi olmak için eninde sonunda onu yenmeniz gerekecek.

Drift severler için örnek bir driftim;



Oyunu indirmek için;
Need for Speed Carbon Full Tek Link indir

Yorum Ekle




Ziyaretçi
elsenhesenov 11 Temmuz 2019 13:14
ellerinize saglik guzel


Değerli Üye
78ErTaN78 10 Haziran 2015 13:08
eskiden çok onardım. bu bilgileri daha yeni gördüm teşekkür ederim :) bu arada video iyimiş

--------------------


Değerli Üye
nemesis41 8 Haziran 2015 18:26
Ömer Başkan Nasılda Yanlıyor Eline Sağlık


Üye
ayhan_kanber 8 Haziran 2015 14:44
Ellerine Sağlık link

--------------------



 


Yasal uyarımız için burayı inceleyebilirsiniz. Telif hakkı ve iletişim için: (iletisim[at]buyur-indir.com)

Üyelerimizin, ziyaretçilerimizin ve yöneticilerimizin hiçbir dosyası / içeriği sunucumuzda barındırılmamaktadır. Tamamı internet üzerinde paylaşıma açık içeriklerdir. Platformumuz tüm paylaşımlara açıktır. DMCA / Telif ve yasal konular için bizlere mail adresimizden; "iletisim[at]buyur-indir.com" adresinden ulaşınız. Uyarınızdan itibaren ilgili içerik / içerikler 3 gün içerisinde kaldırılacaktır.

Sitede bulunan full programlar ve full oyunlar, tanıtım amaçlı sizlere sunulmuştur. Beğendiğiniz ürünleri üreticisinden satın almanızı, bu sayede onlara katkıda bulunmanızı tavsiye ederiz.