Kırık linklere lütfen yorum yapınız. En kısa sürede güncellenecektir.
Karanlık Mod

❤ 11 YAŞINDA

Güncel Alet Çantası

CCleaner

PC Temizlik Programı

Flash Player

Flash Oynatma Aracı

Skype

Videolu Görüşme Programı

Aimp

MP3 Oynatma Programı

Internet Download Manager

Gelişmiş İndirme Yöneticisi

Microsoft Office

Ofis Yazılımı Tüm Sürümleri

Photoscape

Kolay Resim Düzenleme

Adobe Photoshop 2024

Prof. Resim Düzenleme

Mozilla Firefox Quantum

Hızlı İnternet Tarayıcısı

Google Chrome

Güvenli İnternet Tarayıcı

Avast Premium Security 2024

En Hızlı Antivirüs Programı

Kaspersky Internet Security

Güçlü Antivirüs Programı

uTorrent Pro

Torrent Dosya İndirici

Nero Platinum 2020

Güçlü Disk Yazdırma

Daemon Tools Ultra Türkçe

Sanal Disk Oluşturma

Foxit Reader

Hızlı PDF Okuyucu

Adobe Acrobat XI Pro

Popüler PDF Programı

K-Lite Mega Codec Pack

Sistem Kodek Paketi

DirectX 12
 - DirectX 9
Microsoft DirectX Sürücüleri

WinRAR

Arşivleme ve Arşiv Açma


Sitemizi ne sıklıkla ziyaret ediyorsunuz?

Office 2021 Çıktı Buyurun İndirin
Adobe CC 2022 Tüm Programları
Windows 11 AIO Tek DVD
Windows 11 Pro Orjinal İndirin
Şuradasınız: Buyurindir Full Ücretsiz İndir » İncelemeler » Oyun İncelemeleri » State of Decay - Oyun İncelemesi

State of Decay - Oyun İncelemesi


İncelemeler > Oyun İncelemeleri   Meliksah_2006   17-06-2015, 15:42   0   
State of Decay - Oyun İncelemesi

Eskiden oyunlarda uzaylılar, garip yaratıklar neyse, şimdi oyunlarda ve hatta filmlerde, dizilerde, zombiler aynı kıvamda. Bir düşman mı lazım? Koy zombiyi, en popüler düşman olsun. Ne var ki State of Decay’da zombiler, bu kıvamda değil zira oyun The Walking Dead gibi, tam anlamıyla bir zombi istilası üzerine kurulmuş durumda.

State of Decay - Oyun İncelemesi

Oyunu ilk duyduğumda basit, iki boyutlu bir aksiyon oyunu oynayacağımı sanıyordum (Hangi oyunla karıştırdım acaba.) fakat sonra oyunu açınca anladım ki tamamıyla üç boyutlu ve son derece geniş bir oyunla karşı karşıyayım.

State of Decay - Oyun İncelemesi

Zombiler dünyayı ele geçirmiş durumda ve aynen The Walking Dead’deki gibi kurtulan insanlarla bir araya geliyor, onlarla korunaklı bölgelerde yaşam mücadelesi vermeye çalışıyoruz. Umutsuz ve zor bir hayatta kalma mücadelesine hazırsanız, gelin detayları anlatayım.

State of Decay - Oyun İncelemesi

Uçsuz bucaksız bir arazi
İstediğiniz yerine gidebileceğiniz, kocaman bir alan düşünün. Buraya hayatta kalmaya çalışan insanlar, terk edilmiş araçlar, bolca zombi ve tonlarca eşya serpin. İşte State of Decay, işte onun keşfedilmesi tüm zamanınızı alacak dünyası...

State of Decay - Oyun İncelemesi

Oyunda bir tane karakteri kontrol etmiyorsunuz. Daha doğrusu, etmeyebiliyorsunuz. Sahip olduğunuz ilk karakter yorulabilen, sıradan bir insan olduğu için uykuya ihtiyaç duyuyor ve o uyurken, başka karakterlere geçiş yapmak isteyebiliyorsunuz. Çevrede dolaştıkça çeşitli bölgelerde insanlarla tanışıyor ve onlarla arkadaş olup daha sonra ekibinizin bir üyesi yapabiliyorsunuz. Her karakterin kendine has özellikleri bulunuyor ama hiçbiri çok güçlü veya gerçekten çok büyük fark yaratacak bir özelliğe sahip değil.

State of Decay - Oyun İncelemesi

Olay tamamıyla görev yapmak ve kendinize sığınaklar oluşturup zombilerden uzak bir yaşam kurmak üzerinde dönüyor. Geceleri ortam iyice tehlikeli bir hale geliyor, o yüzden gerekli eşyaları arama işini gündüz yapıyorsunuz.

Çevreyi araştırmadan önce gitmeniz gereken yerleri haritanızda görüyorsunuz. Medeniyete ulaştığınız bir bölgede, yüksek bir noktaya çıkarsanız da çevredeki binaları ve zombileri işaretleyerek haritada belirmelerini sağlayabiliyorsunuz.

State of Decay - Oyun İncelemesi

Her binanın içinde mutlaka araştırılacak bir yerler bulunuyor. Bir dolabı araştırmak, bir çekmeceyi açmak bile zaman alıyor ve bunu yaparken saldırıya açık hale geliyorsunuz. Eğer işleri daha hızlı hale getirmek isterseniz, risk alıyorsunuz ve daha çok ses çıkararak, işlemi daha hızlı bitiriyorsunuz. Bulduğunuz eşyaları çantanız el verdiği ölçüde yanınıza alabiliyor ve çantanız büyük olsa bile eşyaların ağırlığını da göz önünde bulundurmak zorunda kalıyorsunuz. Bulduğunuz eşyaları üslerinizden birinde saklamanız mümkün oluyor ve getirdiğiniz tüm eşyalar, o bölgede yaşayan insanların faydasına kullanılabiliyor; bunun sonucunda da Influence puanınız yükseliyor. Bu puan yükseldikçe bölgedekiler size güveniyor, onlardan daha çok yardım alabiliyorsunuz.

State of Decay - Oyun İncelemesi

Bayağı geniş ve kapsamlı bir oyun State of Decay. Detaya insem konu çok uzar. Bu kadar geniş bir oyunun grafiksel anlamda da iyi olmasını beklerdim ama ortada çok büyük bir frame rate ve kaplama sorunu var. Oyun -özellikle araba kullanırken- çok fazla kare atlıyor ve kaplamaları geçtim, nesneler çok sonra ekranda beliriyor. Oyun bırakın şimdiki nesli, geçmiş neslin bir ürünü gibi duruyor.

State of Decay - Oyun İncelemesi

Eğlenceli ve bir o kadar da zor bir oyun olmuş State of Decay. Karakterlerinizi bir bir kaybetmek işten bile değil. (Öldüklerinde tamamıyla yok oluyorlar.) Dövüş yeteneğiniz iyi olduğu kadar araştırma ve planlama yeteneğiniz de iyi olmalı oyunda başarılı olabilmek için. Zombi temasına karşı ilginiz varsa State of Decay’i mutlaka denemelisiniz.

İndirmek için;
State of Decay: Year One Survival Edition 2015 Full indir

Yorum Ekle





 


Yasal uyarımız için burayı inceleyebilirsiniz. Telif hakkı ve iletişim için: (iletisim[at]buyur-indir.com)

Üyelerimizin, ziyaretçilerimizin ve yöneticilerimizin hiçbir dosyası / içeriği sunucumuzda barındırılmamaktadır. Tamamı internet üzerinde paylaşıma açık içeriklerdir. Platformumuz tüm paylaşımlara açıktır. DMCA / Telif ve yasal konular için bizlere mail adresimizden; "iletisim[at]buyur-indir.com" adresinden ulaşınız. Uyarınızdan itibaren ilgili içerik / içerikler 3 gün içerisinde kaldırılacaktır.

Sitede bulunan full programlar ve full oyunlar, tanıtım amaçlı sizlere sunulmuştur. Beğendiğiniz ürünleri üreticisinden satın almanızı, bu sayede onlara katkıda bulunmanızı tavsiye ederiz.