Kırık linklere lütfen yorum yapınız. En kısa sürede güncellenecektir.
Karanlık Mod

❤ 11 YAŞINDA

Güncel Alet Çantası

CCleaner

PC Temizlik Programı

Flash Player

Flash Oynatma Aracı

Skype

Videolu Görüşme Programı

Aimp

MP3 Oynatma Programı

Internet Download Manager

Gelişmiş İndirme Yöneticisi

Microsoft Office

Ofis Yazılımı Tüm Sürümleri

Photoscape

Kolay Resim Düzenleme

Adobe Photoshop 2024

Prof. Resim Düzenleme

Mozilla Firefox Quantum

Hızlı İnternet Tarayıcısı

Google Chrome

Güvenli İnternet Tarayıcı

Avast Premium Security 2024

En Hızlı Antivirüs Programı

Kaspersky Internet Security

Güçlü Antivirüs Programı

uTorrent Pro

Torrent Dosya İndirici

Nero Platinum 2020

Güçlü Disk Yazdırma

Daemon Tools Ultra Türkçe

Sanal Disk Oluşturma

Foxit Reader

Hızlı PDF Okuyucu

Adobe Acrobat XI Pro

Popüler PDF Programı

K-Lite Mega Codec Pack

Sistem Kodek Paketi

DirectX 12
 - DirectX 9
Microsoft DirectX Sürücüleri

WinRAR

Arşivleme ve Arşiv Açma


Sitemizi ne sıklıkla ziyaret ediyorsunuz?

Office 2021 Çıktı Buyurun İndirin
Adobe CC 2022 Tüm Programları
Windows 11 AIO Tek DVD
Windows 11 Pro Orjinal İndirin
Şuradasınız: Buyurindir Full Ücretsiz İndir » İncelemeler » Oyun İncelemeleri » Prime World: Defenders - Oyun İncelemesi

Prime World: Defenders - Oyun İncelemesi


İncelemeler > Oyun İncelemeleri   Meliksah_2006   17-06-2015, 16:08   0   
Prime World: Defenders - Oyun İncelemesi

Bence bilinmezlik ve heyecan ayrılmaz ikilidir. Bunun en güzel de örneği kart oyunlarıdır. Arkasında ne yazdığını bilmediğiniz bir kart, bir sonraki hamleniz için çok değerli ya da işe yaramaz olabilir. Asıl önemlisi, bulunduğunuz durumun ne kadar kötüyse o kart için kartı çevirirken duyduğunuz heyecan da bir o kadar fazladır. Peki, elimizdeki tek imkân savunma yapmaksa o kart daha da değerlenmez mi? Oldukça güzel bir karışım gibi duruyor. Prime World: Defenders bu tarife kuleleri ekleyerek kart, kule ve savunma üçlüsünü birleştiriyor. Bakalım bu lezzet nasıl?

Prime World: Defenders - Oyun İncelemesi

Kule savunma oyunları oldukça basit bir mantığa sahiptir. Düşmanlar ekip halinde gelir, yerleştirdiğimiz kulelerle bu düşmanları ana merkeze gelmeden durdurmaya çalışırız. Oyunu güzel yapansa kulelerin ve bu kulelerle kurulan savunma sistemlerinin çeşitli olmasıdır. Herhangi biri aksak kalırsa çok sıkıcı bir oyunla karşı karşıya kalabiliriz. Prime World: Defenders özelinde bu iki maddeyi inceleyelim.

Prime World: Defenders - Oyun İncelemesi

Oyun yatayda ve dikeyde çeşitlilik açısından tatmin edici. Örneğin, güneş ışınlarını yansıtarak saldıran ve klasik ok atan birer kulemiz var. Oyunun başında ikincisine sahip olduğumuz için zaman içerisinde bunu topladığımız diğer kulelerle birleştirerek, okçu kulesini üçüncü kademeye getiriyoruz. Aynı zamanda artifact’lerle seviyesini beşe kadar ulaştırıyoruz. Aslında Diablo’yu anımsatan, mor olan güneş kulemiz, renksiz olan okçu kulemizden daha zayıf kalıyor. Şimdi karar verme zamanı! Bölüme hangisini götüreceğiz ya da hangisi daha aktif kullanacağız? Zaten gelen düşmanlar çeşitli, (Hızlı, ağır, uçan şeklinde sınıflandırılabilir.) yeteneğimize göre aktif olarak kullanacağımız kule sayısı sınırlı, buna karşın bir kuleden üç tane yaptığımızda maliyet enflasyona uğruyor. İşin içinden çıkmak tatlı bir bela ve çok farklı kombinasyonlarla karşılaştığımız güzel bir sorun.

Prime World: Defenders - Oyun İncelemesi

Bütün çeşitliliğe rağmen bir problem mevcut: Sanki bölümlerin tek bir çözümü var. Özellikle son bölümlere doğru bitirdiğimiz bir yeri tekrar oynamak istediğimizde bunu fark ediyoruz. Bu kadar çeşitlilik olmasına rağmen, bu tamamen benim oyun deneyimim, “illaki bu kuleyi kullanmam” gerek hissiyatından kurtulamıyorsunuz. Tekrar güzelliklere geri dönersek bölüm içerisinde hem bizim, hem de düşmanların lehine belli stratejik yerler alanlar mevcut. Oyuncu için kulelerin atış hızını, etkisini ve menzilini arttıran alanlar var. Düşmanların kuleleri için önceden kurulmuş olan totemler, onlara hız ve sağlık gibi bir katkılar sağlıyor. Oyun başında bunları yıkarak hem o bizim için aleyhte oluşan durumu ortadan kaldırıyor, hem de belli bir miktar para kazanıyoruz.

Prime World: Defenders - Oyun İncelemesi

Bazen düşmanlar o kadar yoğun geliyorlar ki kulelere büyülerle destek olmak gerekiyor. Tatminkâr olan listeden kendimize uygununu aktif hale getiriyoruz ama acaba hangilerini saklamak gerek? İşte o da tatlı belalardan bir tanesi. Bu büyüleri kullanarak kuleleri ve başka büyüleri geliştirme mümkün. Gelin bu geliştirme olayını açalım.

Her kule, her büyü, her artifact birer kart. Bu kartları bölüm sonundaki başarımıza paralel olarak farklı seviyelerde kazanıyoruz. Fakat asıl eğlence, ana senaryonun dışında oluşan yan görevlerde Önce beş kart açık olarak gösteriliyor, sonra bul karayı, al parayı mantığıyla kartlar karışıyor. İlk kartı ücretsiz ama sonraki iki kartı belli bir bedel karşılığında açıyoruz ve en fazla da üç kart açmak mümkün. Benim Prime World: Defenders’da en zevk aldığım kısım işte tam olarak burası oldu. Elimde Energy Cannon vardı ve bir eşini bulabilmek için saatlerimi harcadım.

Prime World: Defenders - Oyun İncelemesi

Prime World: Defenders saatlerinizi farkında olmadan alacaktır ama bence bölüm çeşitliliğinde sınıfta kaldığı için hep aynı mantıkla ilerledikçe zaman içerisinde “Şimdi ne olacak?” sorusunu sormanız mümkün kendinize. Biraz daha ilginç bir hikâyesi olsa bu açığını kapatabilirdi. Öykü o kadar da önemli değil belki ama farklı tasarımlar için vakit ayırsalardı gözüm kapalı tavsiye ederdim. Bu küçük ama bence önemli detaydan dolayı tavsiye listemi kule savunması hasreti çekenlerle sınırlamak istiyorum.

Oyun indirme linki ile beraber eklenecektir...

Yorum Ekle





 


Yasal uyarımız için burayı inceleyebilirsiniz. Telif hakkı ve iletişim için: (iletisim[at]buyur-indir.com)

Üyelerimizin, ziyaretçilerimizin ve yöneticilerimizin hiçbir dosyası / içeriği sunucumuzda barındırılmamaktadır. Tamamı internet üzerinde paylaşıma açık içeriklerdir. Platformumuz tüm paylaşımlara açıktır. DMCA / Telif ve yasal konular için bizlere mail adresimizden; "iletisim[at]buyur-indir.com" adresinden ulaşınız. Uyarınızdan itibaren ilgili içerik / içerikler 3 gün içerisinde kaldırılacaktır.

Sitede bulunan full programlar ve full oyunlar, tanıtım amaçlı sizlere sunulmuştur. Beğendiğiniz ürünleri üreticisinden satın almanızı, bu sayede onlara katkıda bulunmanızı tavsiye ederiz.