Kırık linklere lütfen yorum yapınız. En kısa sürede güncellenecektir.
Karanlık Mod

❤ 11 YAŞINDA

Güncel Alet Çantası

CCleaner

PC Temizlik Programı

Flash Player

Flash Oynatma Aracı

Skype

Videolu Görüşme Programı

Aimp

MP3 Oynatma Programı

Internet Download Manager

Gelişmiş İndirme Yöneticisi

Microsoft Office

Ofis Yazılımı Tüm Sürümleri

Photoscape

Kolay Resim Düzenleme

Adobe Photoshop 2024

Prof. Resim Düzenleme

Mozilla Firefox Quantum

Hızlı İnternet Tarayıcısı

Google Chrome

Güvenli İnternet Tarayıcı

Avast Premium Security 2024

En Hızlı Antivirüs Programı

Kaspersky Internet Security

Güçlü Antivirüs Programı

uTorrent Pro

Torrent Dosya İndirici

Nero Platinum 2020

Güçlü Disk Yazdırma

Daemon Tools Ultra Türkçe

Sanal Disk Oluşturma

Foxit Reader

Hızlı PDF Okuyucu

Adobe Acrobat XI Pro

Popüler PDF Programı

K-Lite Mega Codec Pack

Sistem Kodek Paketi

DirectX 12
 - DirectX 9
Microsoft DirectX Sürücüleri

WinRAR

Arşivleme ve Arşiv Açma


Sitemizi ne sıklıkla ziyaret ediyorsunuz?

Office 2021 Çıktı Buyurun İndirin
Adobe CC 2022 Tüm Programları
Windows 11 AIO Tek DVD
Windows 11 Pro Orjinal İndirin
Şuradasınız: Buyurindir Full Ücretsiz İndir » İncelemeler » Oyun İncelemeleri » Mars War Logs Oyun İncelemesi

Mars War Logs Oyun İncelemesi


İncelemeler > Oyun İncelemeleri   MoonWaLker   19-07-2015, 03:44   0   
Mars War Logs Oyun İncelemesi

Dijital oyun dağıtım kanallarının genişlemesi sayesinde bağımsız oyunların hızla geliştiğini elimden geldiğince incelemeye yani açıklamaya çalışmıştım. Benzer örneklerden biri de Mars: War Logs.

Tamamen bağımsız bir yapımcı tarafından geliştirilen oyun için özel grafik motoru yazılmış ve RPG kıvamındaki bu aksiyon / macera oyunu temel olarak Mass Effect’i anımsatıyor. Mass Effect’in çok pahalı bir yapım olduğunu ve arkasında dev bir oyun şirketinin 2004’ten beri çalıştığını düşünürsek, bağımsız bir oyun stüdyosunun Mass Effect gibi bir oyun yapmaya girişmesinin nasıl büyük bir cesaret olduğunu anlarsınız.

Mars War Logs Oyun İncelemesi

Oyunun konusu, isminden de anlaşıldığı gibi Mars’ta geçiyor. Mars’taki koloniler bir savaşa tutuşuyor, ortamı rezil ediyorlar. O savaşın kalıntıları temizlenemeden, gezegende içecek su kalmıyor. 100 sene sonra tüm gezegen susuzluktan kavrulurken, kalan az sayıdaki su kaynağı için yine büyük kavgalar dönüyor. İşte siz de “Roy” ismindeki cebbar bir delikanlı olarak, hapishanede başladığınız maceranızdan yola çıkıp Mars’taki masum insanların kaderini değiştirecek aksiyonlara giriyorsunuz.

Mars War Logs Oyun İncelemesi

Oyunun büyük oranda dövüşler üzerine kurulduğunu ve ilk aşamada çok zor olduğunu hatırlatalım. Hapishanedeki görevlerinizde sık sık dövüşmek zorunda kalacaksınız ve birkaç tekme tokatla yenileceksiniz. Ancak zaman geçtikçe zırhlar ve yetenekler kazanacaksınız, yeni silahlar üretecek ve oyunda güçleneceksiniz.

Mars War Logs Oyun İncelemesi

Oyunun güzel bir yanı, bol bol görevin olması; yan görevlerde de hem güzel vakit geçiriyor, hem de değerli eşyalar buluyorsunuz. Bu da oyuncuları yan görevleri yapmaya yönlendiriyor.

Mars War Logs Oyun İncelemesi

Oyun zengin içerikli, sürükleyici bir senaryoya sahip. Grafik kalitesi çok ahım şahım değil ama Mars’ın kırmızı, tozlu, çöl atmosferini güzel hissettirmiş. Zaten üst seviye bir grafik motoru yaratmak için 10.000.000 Dolar ve yıllarca sürecek bir emek lazım olduğundan bağımsız firmalardan bir Crysis motoru beklememek lazım.

Mars War Logs Oyun İncelemesi

Sonuç olarak oyun güzel. Övgüyü hak ediyor, oynanmayı da hak ediyor. Bilimkurgu temelli RPG oyunu bulmak da kolay değil. Mayıs’ın sürprizi kesinlikle bu oldu.

Yorum Ekle





 


Yasal uyarımız için burayı inceleyebilirsiniz. Telif hakkı ve iletişim için: (iletisim[at]buyur-indir.com)

Üyelerimizin, ziyaretçilerimizin ve yöneticilerimizin hiçbir dosyası / içeriği sunucumuzda barındırılmamaktadır. Tamamı internet üzerinde paylaşıma açık içeriklerdir. Platformumuz tüm paylaşımlara açıktır. DMCA / Telif ve yasal konular için bizlere mail adresimizden; "iletisim[at]buyur-indir.com" adresinden ulaşınız. Uyarınızdan itibaren ilgili içerik / içerikler 3 gün içerisinde kaldırılacaktır.

Sitede bulunan full programlar ve full oyunlar, tanıtım amaçlı sizlere sunulmuştur. Beğendiğiniz ürünleri üreticisinden satın almanızı, bu sayede onlara katkıda bulunmanızı tavsiye ederiz.