Kırık linklere lütfen yorum yapınız. En kısa sürede güncellenecektir.
Karanlık Mod

❤ 11 YAŞINDA

Güncel Alet Çantası

CCleaner

PC Temizlik Programı

Flash Player

Flash Oynatma Aracı

Skype

Videolu Görüşme Programı

Aimp

MP3 Oynatma Programı

Internet Download Manager

Gelişmiş İndirme Yöneticisi

Microsoft Office

Ofis Yazılımı Tüm Sürümleri

Photoscape

Kolay Resim Düzenleme

Adobe Photoshop 2024

Prof. Resim Düzenleme

Mozilla Firefox Quantum

Hızlı İnternet Tarayıcısı

Google Chrome

Güvenli İnternet Tarayıcı

Avast Premium Security 2024

En Hızlı Antivirüs Programı

Kaspersky Internet Security

Güçlü Antivirüs Programı

uTorrent Pro

Torrent Dosya İndirici

Nero Platinum 2020

Güçlü Disk Yazdırma

Daemon Tools Ultra Türkçe

Sanal Disk Oluşturma

Foxit Reader

Hızlı PDF Okuyucu

Adobe Acrobat XI Pro

Popüler PDF Programı

K-Lite Mega Codec Pack

Sistem Kodek Paketi

DirectX 12
 - DirectX 9
Microsoft DirectX Sürücüleri

WinRAR

Arşivleme ve Arşiv Açma


Sitemizi ne sıklıkla ziyaret ediyorsunuz?

Office 2021 Çıktı Buyurun İndirin
Adobe CC 2022 Tüm Programları
Windows 11 AIO Tek DVD
Windows 11 Pro Orjinal İndirin
Şuradasınız: Buyurindir Full Ücretsiz İndir » İncelemeler » Oyun İncelemeleri » Dungeonland PC Oyun İncelemesi

Dungeonland PC Oyun İncelemesi


İncelemeler > Oyun İncelemeleri   MoonWaLker   24-07-2015, 20:27   0   
Dungeonland PC Oyun İncelemesi

Bu afacan oyunu daha iyi anlatacak sözler bulmak benim için zor. Nasıl desem, şirin mi şirin ama aynı zamanda pis mi pis bir oyun. Böyle bakınca çok tatlı ama içine dalınca kötülük sarıyor insanın her bir yanını. En azından benim Dungeonland oynarken ki tecrübelerim bu yöndeydi. Ha, bu oyunu siz yazdıklarımı okuyorken de oynuyor olacağım, o ayrı. Bu oyunu neden sevdiğime gelince... İşte şimdi onları anlatmaya başlamıştım ben de, geçin oturun...

Dungeonland PC Oyun İncelemesi

Efendim, oyuna girer girmez bir hinlik olduğunu anlamıştım. Zaten müzikleri muzır küçük çocuk arka plan müziği tadında, her an bir eşek şakası geliyormuş gibi. Müziği bir kenara bırakacak olursak, öncelikle kendimize bir hesap yaratmamız gerekiyor. Akabindeyse klavye ve mouse ile mi, yoksa direkt olarak gamepad ile mi oynayacağımızı seçmemiz lazım. Bu noktada benim size tavsiyem gamepad olacak zira özellikle klavye ile çapraz koşuları yapmak imkânsıza yakın olduğu gibi, hiçbir şekilde bir gamepad’in yaşattığı rahatlığı sağlayamıyor. Gelelim oyuna girmeden önceki son rötuşlara. İlk olarak bu oyunu tek kişi deneyim etmenin hiçbir anlamı olmadığını söylemek istiyorum. Eğer internet bağlantısından uzaksanız hiç bulaşmayın derim, aksi halde üç kişilik ekibinizin kalan ikisini düzenli olarak bilgisayar kontrol edecek. Onu da geçtim, oyun sırasında çıkan ipuçlarında bile Dungeonland’in düzenli olarak birtakım oyunu olduğu hatırlatılıyor. Hele bir de tanıdık arkadaş grubunuzla bu oyuna girerseniz, size aylar sürecek eğlenceyi garanti ediyorum... Online olarak sunucu kurulabildiği ve istediğiniz kişilerin oyununuza dâhil olabildiği sistem sayesinde, dört kişilik ve istediğiniz zorluk seviyesinde oyunlar açmak mümkün. Öncelikle birazcık seçeneklerimizden bahsetmek istiyorum. Karşımıza çıkan bölümler arasında DM Tower, Cannibal Kingdom, Arcane Kingdom ve DM Mode bulunuyor ki bir tane de henüz açılmamış bölüm var. Her bölüm kendine ait canavarlara ve gidişata sahip ama DM Mode hepsinden daha farklı ki onu da birazdan anlatacağım.

Dungeonland PC Oyun İncelemesi

Oyunun geneline bakacak olursak, Diablo’dan hallice kamera açılarına sahip, tamamen hack & slash tabanlı bir oyun görüyoruz. Üzerimize gelen rengârenk, dalga dalga yaratıkları öldürmek suretiyle ilerlediğimiz yolda esas amaç, onları üreten “Spawner” isimli, daha şirin afacan bünyeleri yok etmek. Bunu yaparken de seçebileceğimiz üç farklı sınıf bulunuyor ve her sınıf kendi içinde üçe bölünüyor. Warrior; Defender, Vanguard ve Lancer olarak karşımıza çıkıyorken, Mage; Fire, Ice ve Electric olarak üçe bölünmüş durumda ve Rouge da Assassin, Gunner ve Archer üçlemesine sahip. Dungeonland’in içerisinde bulunan her şey ortak; yani biri can alırsa herkes almış sayıldığı gibi, etrafta bulunan paralara ulaştığımızda da herkesin cebi dolmuş oluyor. Hızlı bir oyun yapısına sahip olan Dungeonland’de isteyen oyuncuya göre bölümler arasında daha zor boss savaşları eklemek mümkün. Nereden ne çıkacağını bilmekse neredeyse imkânsız! Eğer tabii ki oyunun DM’i, yani yöneticisi değilseniz. Bence Dungeonland’in en önemli özelliklerinden biri DM Mode. Burada bilgisayarın yönettiği ana karakterleri yok etmeye çalışan kötü bir zindan efendisi rolündeyiz. Açtığımız harita üzerinde birçok farklı şema çıkarabiliyoruz. Bu şemalarda her noktada kullanılacak farklı yaratık kartları bulunuyor. Yedi adet “spell”, üç adet “monster”, iki adet “special”, bir “boss”, bir “possession” ve “trait” ile süslediğimiz şemamızla bilgisayarın yönettiği karakterleri köşeye sıkıştırıp ortadan kaldırmaya çalışıyoruz. Bir anda karşılarına beklenmeyen bir yaratık çıkarmak ya da yol üstüne farklı tuzaklar döşemek inanılmaz keyifli!

Dungeonland PC Oyun İncelemesi

Oyunda bulunan ve etrafta gezerken gördüğümüz renk renk koyunlarsa sanıyorum Warcraft III’ten beri bu kadar çok dikkatimi çekmemişti. Her renk koyunun farklı bir özelliği var. Misal, gri olan patlıyorken veya kırmızı olan patladığı yeri bir süreliğine yakıyor. Yani ne diyeyim; eğer birazcık eğlenmek, hele arkadaşlarınızla bilgisayar başında keyifli dakikalar geçirmek istiyorsanız, Dungeonland mükemmel bir seçim olacaktır. Şirin göründüğüne bakmayın, öyle zor senaryolar var ki aklınız kaçacak!

Dungeonland PC Oyun İncelemesi

Yorum Ekle





 


Yasal uyarımız için burayı inceleyebilirsiniz. Telif hakkı ve iletişim için: (iletisim[at]buyur-indir.com)

Üyelerimizin, ziyaretçilerimizin ve yöneticilerimizin hiçbir dosyası / içeriği sunucumuzda barındırılmamaktadır. Tamamı internet üzerinde paylaşıma açık içeriklerdir. Platformumuz tüm paylaşımlara açıktır. DMCA / Telif ve yasal konular için bizlere mail adresimizden; "iletisim[at]buyur-indir.com" adresinden ulaşınız. Uyarınızdan itibaren ilgili içerik / içerikler 3 gün içerisinde kaldırılacaktır.

Sitede bulunan full programlar ve full oyunlar, tanıtım amaçlı sizlere sunulmuştur. Beğendiğiniz ürünleri üreticisinden satın almanızı, bu sayede onlara katkıda bulunmanızı tavsiye ederiz.