Kırık linklere lütfen yorum yapınız. En kısa sürede güncellenecektir.
Karanlık Mod

❤ 11 YAŞINDA

Güncel Alet Çantası

CCleaner

PC Temizlik Programı

Flash Player

Flash Oynatma Aracı

Skype

Videolu Görüşme Programı

Aimp

MP3 Oynatma Programı

Internet Download Manager

Gelişmiş İndirme Yöneticisi

Microsoft Office

Ofis Yazılımı Tüm Sürümleri

Photoscape

Kolay Resim Düzenleme

Adobe Photoshop 2024

Prof. Resim Düzenleme

Mozilla Firefox Quantum

Hızlı İnternet Tarayıcısı

Google Chrome

Güvenli İnternet Tarayıcı

Avast Premium Security 2024

En Hızlı Antivirüs Programı

Kaspersky Internet Security

Güçlü Antivirüs Programı

uTorrent Pro

Torrent Dosya İndirici

Nero Platinum 2020

Güçlü Disk Yazdırma

Daemon Tools Ultra Türkçe

Sanal Disk Oluşturma

Foxit Reader

Hızlı PDF Okuyucu

Adobe Acrobat XI Pro

Popüler PDF Programı

K-Lite Mega Codec Pack

Sistem Kodek Paketi

DirectX 12
 - DirectX 9
Microsoft DirectX Sürücüleri

WinRAR

Arşivleme ve Arşiv Açma


Sitemizi ne sıklıkla ziyaret ediyorsunuz?

Office 2021 Çıktı Buyurun İndirin
Adobe CC 2022 Tüm Programları
Windows 11 AIO Tek DVD
Windows 11 Pro Orjinal İndirin
Şuradasınız: Buyurindir Full Ücretsiz İndir » İncelemeler » Oyun İncelemeleri » Akaneiro Demon Hunters Oyun İncelemesi

Akaneiro Demon Hunters Oyun İncelemesi


İncelemeler > Oyun İncelemeleri   MoonWaLker   24-07-2015, 20:32   0   
Akaneiro Demon Hunters Oyun İncelemesi

SpicyWorld’e hoş geldiniz!” demek istiyorum. Eğer biraz multiplayer aksiyon denemek istiyorsanız, sizi Bighead Bash’e alalım. Yok, eğer sıra tabanlı oyun havanızdaysanız ve bir uçtan diğerine ateş edip eski günleri yâd etmek istiyorsanız, buyurun Crazy Fairies kısmına geçin. Fakat siz de benim gibi bir RPG tutkunuysanız, o zaman Akaneiro: Demon Hunters (ADH) tam da size göre bir oyun demektir... Böyle reklam kokan bir açılış yaptım ama alakası yok, yani Sezar’ın hakkı Sezar’a arkadaş. Karşımıza üç farklı oyunuyla çıkan Spicy Horse, oyunun hem dağıtımcı, hem de yapımcısı konumunda ve gerçekten hack & slash dolu RPG günlerini özleyenler için fazlasıyla dikkat çeken bir oyun yapmış.

Akaneiro Demon Hunters Oyun İncelemesi

Zaten söyledim aslında ADH’nin temellerini; kendisi bir RPG ve bolca yaratık öldürmek üzerine kurulu. Tam anlamıyla önümüze gelen bin tekme! Oyunu kurduktan sonra tek yapmamız gereken, gerçekten iki saniye kadar süren kayıt işlemi. Zaten akabinde oyunun içerisine anında dalabiliyoruz. Yine de hatırlatmak isterim; eğer internet bağlantınız yoksa ne yazık ki kendisini deneyim edemeyeceksiniz ki aslında bu da oyunun kanımca en büyük eksisi. Hah, direkt en girişten de yazıyorum!

Efendim, ADH temelinde kadın ya da erkek olarak değiştirilebilir üç farklı sınıf bulunuyor. Aynı zamanda ana yetenek ağaçlarıyla da ön plana çıkan sınıflardan ilki Pro wess. Kendisi yakın dövüşü en çok vuranın kazanacağına inanıyor. Özellikle fazladan zarar vermeye bonusu var. Oyunun henüz başında sahip olduğu Mastery özelliklerinden birisi, “Dual Wielding 1” isimli çift silah taşıyabilme kabiliyeti ve diğeriyse Medium Armor 1. Diğer kategorimiz olan Fortitude oyuncularını çok daha defansif bir sınıf modeli karşılıyor. Gelişmiş zırh seçeneğinin yanında, Mastery olarak Two Handed 1 ve Heavy Armor 1 ile karşılıyor kullanıcısını. Benim direkt olarak seçtiğim üçüncü güzide özellik olan Cunning karakteri, gelişmiş “critical chance” özelliğiyle boy gösteriyor. Dueling 1 ve Light Armor 1 ise onun temel özellikleri arasında yer alıyor. Kısacası, değindiğim karakterlerden birisini seçerek girdiğimiz ADH dünyası, ilk olarak tutorial bölümünü işaret ediyor. Açıkçası daha önce hack & slash oynadıysanız, burayı direkt olarak atlayabilirsiniz, aksi halde uğramadan geçmeyin.

Akaneiro Demon Hunters Oyun İncelemesi

Cel-shaded grafik motoru, oyunun tamamını kaplıyor sevgili okur ve en yüksek grafik ayarlarında o kadar akıcı ve o kadar renkli sahneler göze çarpıyor ki anlatamam. Temelinde bulunan siyah ve beyaz renk teması, özellikle renkli haritalar içerisine çok iyi yedirilmiş bence; renkler üzerindeki geçiş gerçekten takdire şayan. Bu renk cümbüşü içindeyse hayatta kalmak suretiyle aldığımız görevleri yerine getiriyoruz. Savaş sistemi çok basit: Tıkla ölsün, tıkla ölsün. Bilinen “numaralara yetenek koyma” sisteminin yerindeyse “Tab” tuşuyla değiştirdiğimiz ve sağ mouse tuşuyla kullandığımız özel yetenekler bulunuyor. Bunun haricinde yine bilindik hayat ve mana barlarımız mevcut. Nitekim ADH’de ölmek -aslında biraz dikkat edilirse- bence zor. “Yokai” olarak nitelenen kafası karışmış düşman grubuyla karşılaştığımız oyunda, ölen düşman birimlerinden düşen Karma Shard’lar sayesinde sağlığımızın bir kısmı otomatik olarak doluyor. Sadece düşmanlardan değil, etraftaki kutulardan ve kırılabilir objelerden de çıkması, HP barımızı olabildiğince dolu tutmamıza imkân tanımış. Zaten bu sebepten bir anda çok fazla sayıda düşmanla boğuşmak zorunda kalıyoruz genelde. En önemli hileyse araya sıkışıp kalmamak; yoksa Alt + F4. Düşen Karma Shard’lar, aynı zamanda oyunun para birimi görevini görüyor. Yani hem sağlığı dolduruyor, hem de bir köşede birikiyor.

Akaneiro Demon Hunters Oyun İncelemesi

köyümüz mevcut. Burada Vendor Goto ve Gato’dan büyülü ya da normal silah, zırh, kolye ya da yüzük almamız mümkün. Bir diğer tarafta Elder Shaman Pan var ki kendisi Ginseng Soba, Red Tea, Mint Tofu gibi bazı özelliklerimizi arttıran cisimler satıyor. Shimizu ablamız, 30 dakika boyunca yanımızda duran ve spesifik bir özelliğimizi arttıran evcil hayvanlar temin ediyor. Trainer Takeda ise seviye atladıkça ve pek tabii ki Shard’ımız yettikçe uğramamız gereken bir kimse. Kendisi özelliklerimizi, silah ve zırh uzmanlıklarımızı belirli bir ücret karşılığında geliştirmemize olanak sağlıyor. Size tavsiyem, tüm Shard’larınızı ilk beş seviye boyunca sürekli kullanacağınıza emin olduğunuz bir yeteneğe harcamanız olacaktır. Sakın silaha ve zırha para vermeyin, zaten patır patır düşüyor.

Akaneiro Demon Hunters Oyun İncelemesi

Çok ufak bir boyutu olması, teker teker geçilen görevleri, sahip olduğu kendine has detayları ile baştaiş arasında oyun oynamak isteyenler olmak üzere bir çok RPG severe hitap eden bir oyun olmuş. Ha, ortalama bir oyuncu için fazla yüzeysel, o ayrı ama yine de bir deneyin, sıkıldıkça tıklar, stres atarsınız. Ciddi bir oyun arayanlarsa uzak dursun.

Yorum Ekle





 


Yasal uyarımız için burayı inceleyebilirsiniz. Telif hakkı ve iletişim için: (iletisim[at]buyur-indir.com)

Üyelerimizin, ziyaretçilerimizin ve yöneticilerimizin hiçbir dosyası / içeriği sunucumuzda barındırılmamaktadır. Tamamı internet üzerinde paylaşıma açık içeriklerdir. Platformumuz tüm paylaşımlara açıktır. DMCA / Telif ve yasal konular için bizlere mail adresimizden; "iletisim[at]buyur-indir.com" adresinden ulaşınız. Uyarınızdan itibaren ilgili içerik / içerikler 3 gün içerisinde kaldırılacaktır.

Sitede bulunan full programlar ve full oyunlar, tanıtım amaçlı sizlere sunulmuştur. Beğendiğiniz ürünleri üreticisinden satın almanızı, bu sayede onlara katkıda bulunmanızı tavsiye ederiz.