Kırık linklere lütfen yorum yapınız. En kısa sürede güncellenecektir.
Karanlık Mod

❤ 11 YAŞINDA

Güncel Alet Çantası

CCleaner

PC Temizlik Programı

Flash Player

Flash Oynatma Aracı

Skype

Videolu Görüşme Programı

Aimp

MP3 Oynatma Programı

Internet Download Manager

Gelişmiş İndirme Yöneticisi

Microsoft Office

Ofis Yazılımı Tüm Sürümleri

Photoscape

Kolay Resim Düzenleme

Adobe Photoshop 2024

Prof. Resim Düzenleme

Mozilla Firefox Quantum

Hızlı İnternet Tarayıcısı

Google Chrome

Güvenli İnternet Tarayıcı

Avast Premium Security 2024

En Hızlı Antivirüs Programı

Kaspersky Internet Security

Güçlü Antivirüs Programı

uTorrent Pro

Torrent Dosya İndirici

Nero Platinum 2020

Güçlü Disk Yazdırma

Daemon Tools Ultra Türkçe

Sanal Disk Oluşturma

Foxit Reader

Hızlı PDF Okuyucu

Adobe Acrobat XI Pro

Popüler PDF Programı

K-Lite Mega Codec Pack

Sistem Kodek Paketi

DirectX 12
 - DirectX 9
Microsoft DirectX Sürücüleri

WinRAR

Arşivleme ve Arşiv Açma


Sitemizi ne sıklıkla ziyaret ediyorsunuz?

Office 2021 Çıktı Buyurun İndirin
Adobe CC 2022 Tüm Programları
Windows 11 AIO Tek DVD
Windows 11 Pro Orjinal İndirin
Şuradasınız: Buyurindir Full Ücretsiz İndir » İncelemeler » Oyun İncelemeleri » Need for Speed: World İncelemesi

Need for Speed: World İncelemesi


İncelemeler > Oyun İncelemeleri   MoonWaLker   2-10-2015, 14:47   0   
Need for Speed: World İncelemesi

Gaza bastım ve NFS: W’nun dünyasında gezerken neler gördüm size şöyle bir anlatayım ey dostlar.

Hayat bir yarıştan ibaret


NFS: W dünyasına girmeden evvel önce garaja uğruyoruz. Garajımız kafamızı dinlediğimiz yer. Buradan arabalarımız ile ilgili bütün boyama, geliştirme, modifiye ve alışveriş işlemlerini gerçekleştirebiliyoruz. Oyunun başında size Mazda öneririm; diğer arabalardan daha çabuk kalkıyor ve daha hızlı gidiyor. Arabayı da aldıktan sonra burada artık fazla işimiz yok, “Safehouse”tan ayrılıp, kendimizi yollara vurmanın zamanı geldi.

Need for Speed: World İncelemesi

Arabanızın arşınlayabileceği kocaman bir şehir emrinizde fakat o şehirde yapabilecekleriniz ne yazık ki pek çeşitli değil. İlk başlayanlar mutlaka benim gibi etrafta biraz araba kullanıp bir süre sonra hiçbir şey olmadığının farkına varınca; “Nasıl yarışılır?” diye sormaya başlayacaktır. Ama önce şehirde neler yapılabilir ona bakalım. Şehirde etrafta gezinen diğer oyuncuların arabalarını gruba davet edip yarışabilir, arkadaşlarınız ile kapalı alanlarda buluşup araçlarınızın artistlik pozlarının resimlerini çekebilir veyahut çevrede devriye gezen polis arabalarına çarpıp taciz ederek bütün şehrin polislerini amansız bir takip için kuyruğunuza takabilirsiniz ki oyunda buna “Pursuit” deniyor. Pursuit, şehirde yapabileceğiniz en eğlenceli şey; buradaki asıl amaç olabildiğince polis arabasına zarar vererek puan toplamak. Oyun bu moda girince koca şehirde sadece siz oluyorsunuz. (Karşınıza diğer oyuncular çıkamıyor.) Tabii ki siz gittikçe azılı bir sürücü olunca peşinize takılan arabaların kalitesi artıyor ve yolunuza kurulan barikatlar asfalta otoyol halısı (üzerinde çiviler bulunan uzun metal parçası) döşüyor. Artık kaçamayacağınızı düşündüğünüz noktada polislerden uzaklaşmaya çalışıp, onlardan kurtulursanız başarılı oluyorsunuz ve “Reputation” ile “Cash” kazanıyorsunuz. Yakalanırsanız az rep gene çok az miktarda para kaybediyorsunuz.

Need for Speed: World İncelemesi

Şan, şöhret, para...


Reputation aslında seviye atlamak için gereken tecrübe puanınız. Yarışlarda başarılı oldukça kazanılıyor keza Cash de öyle. Bu ikisinin yanı sıra her iki dakika bir göreceğiniz “Boost” puanı ise gerçek para ile satın alınıyor. Şöyle ki oyun 10. seviyeye gelene kadar ücretsiz. Fakat bu seviyeden sonra rep. puanı alamıyorsunuz. 50’ye kadar olan seviye ağacını açmak için 20$’a “Starter Pack” almalısınız ki buna içinde 8000 “Boost” Puanı da dahil geliyor. Boost puanı ile araçların normal halinden daha hızlı modellerini üç günlüğüne kiralayabilirsiniz (Gerçek para verip, oyunda araba kiralayacağım. Yok artık daha neler), oyunda kullandığınız ekstra özellikleri satın alabilirsiniz. Söylemeye gerek yok bu gibi özellikler, Boost satın almamış oyunculara karşı müthiş bir üstünlük yaratıyor.

Need for Speed: World İncelemesi

Haritanızı açtığınızda haritada işaretli ve siz seviye atladıkça çoğalan noktalar göreceksiniz. Bu noktalara anında ışınlanarak o bölgenin sokaklarında yarışmak için sıraya girebilirsiniz. Bir bölgeye gitmeden evvel orasının kalabalılığına bakın. Oyunun ilk on seviyesi ücretsiz olduğundan sunucular şimdilik hınca hınç dolular o yüzden kalabalık olanını bulmanız zor değil. Yarışlara gelince Sprint ve Circuit en çok kullanılanları. Sprint’te tek tur üzerinden birinci olmaya çalışırken, Circuit’de tur sayısı fazlalaşıyor. Fakat ilk seviyelerde bunu tavsiye etmiyorum. Genelde oyuncular hızla Sprint oynayarak çabukça seviye atlamaya çalışıyor. Yarış esnasında birçok özelliği kullanarak rakiplerinizi geçmeye çalışıyorsunuz. Blur’daki gibi lazerler ya da Splint Second’daki gibi üzerinize düşen uçaklar yok. Daha gerçekçi özellikler var. Mesela “Traff ic Magnet” ile önünüzdeki oyuncuyu işaretlediğinizde bilgisayarın kullandığı zararsız arabalar aniden direksiyon kırıp hedefe bindirmeye çalışıyor. Dolayısı ile o sürücünün işi acayip zorlaşıyor. “Run Flat Tires” ise polisten kaçarken kullanılabilen bir özellik; otoyol halısına takılıp lastikleri patlatırsanız onları hemen tamir ediyor. Çok faydalı bir gereç… “Nitrous” ise bildiğiniz aracı hızlandıran Nitro. Bu özellikler yoldan toplanmıyor, yarışları bitirdikçe kart çekerek sınırlı sayıda kazanabiliyorsunuz. Ya da Boost puanınızı harcayarak beşerli şekilde satın alabiliyorsunuz.

Need for Speed: World İncelemesi

Seviye atladıkça sürücünün özelliklerini geliştirmek ise önemli bir detay olmuş. Oyun şeklinize göre Race, Pursuit ya da Explore seçenekleri altındaki yeteneklerinizi geliştirip; Catch Up (ikinci ya da üçüncü iseniz önünüzdeki arabayı daha hızlı yakalamanıza yarar), Drag Star (arabanın kalkışını hızlandırır), Ram (çarptığınız arabaları göçertir) gibi özelliklere gidebiliyorsunuz. Oyunun en eğlenceli kısmı her an yarışacak birilerini elinizin altında bulabilmeniz. Bunun dışında ufak yazışma penceresini bir kenara atarsak kendinizi pek MMO oynarmış gibi hissetmiyorsunuz da. Özetle, zamanla gelişebilecek ve güzel olabilecek potansiyele sahip bir oyun fakat şu hali ile halen çok “çıplak”.

Oyunu full olarak sitemizden indirebilirsiniz.
Need for Speed: World Offline Full PC indir

Yorum Ekle





 


Yasal uyarımız için burayı inceleyebilirsiniz. Telif hakkı ve iletişim için: (iletisim[at]buyur-indir.com)

Üyelerimizin, ziyaretçilerimizin ve yöneticilerimizin hiçbir dosyası / içeriği sunucumuzda barındırılmamaktadır. Tamamı internet üzerinde paylaşıma açık içeriklerdir. Platformumuz tüm paylaşımlara açıktır. DMCA / Telif ve yasal konular için bizlere mail adresimizden; "iletisim[at]buyur-indir.com" adresinden ulaşınız. Uyarınızdan itibaren ilgili içerik / içerikler 3 gün içerisinde kaldırılacaktır.

Sitede bulunan full programlar ve full oyunlar, tanıtım amaçlı sizlere sunulmuştur. Beğendiğiniz ürünleri üreticisinden satın almanızı, bu sayede onlara katkıda bulunmanızı tavsiye ederiz.