Kırık linklere lütfen yorum yapınız. En kısa sürede güncellenecektir.
Karanlık Mod

❤ 11 YAŞINDA

Güncel Alet Çantası

CCleaner

PC Temizlik Programı

Flash Player

Flash Oynatma Aracı

Skype

Videolu Görüşme Programı

Aimp

MP3 Oynatma Programı

Internet Download Manager

Gelişmiş İndirme Yöneticisi

Microsoft Office

Ofis Yazılımı Tüm Sürümleri

Photoscape

Kolay Resim Düzenleme

Adobe Photoshop 2024

Prof. Resim Düzenleme

Mozilla Firefox Quantum

Hızlı İnternet Tarayıcısı

Google Chrome

Güvenli İnternet Tarayıcı

Avast Premium Security 2024

En Hızlı Antivirüs Programı

Kaspersky Internet Security

Güçlü Antivirüs Programı

uTorrent Pro

Torrent Dosya İndirici

Nero Platinum 2020

Güçlü Disk Yazdırma

Daemon Tools Ultra Türkçe

Sanal Disk Oluşturma

Foxit Reader

Hızlı PDF Okuyucu

Adobe Acrobat XI Pro

Popüler PDF Programı

K-Lite Mega Codec Pack

Sistem Kodek Paketi

DirectX 12
 - DirectX 9
Microsoft DirectX Sürücüleri

WinRAR

Arşivleme ve Arşiv Açma


Sitemizi ne sıklıkla ziyaret ediyorsunuz?

Office 2021 Çıktı Buyurun İndirin
Adobe CC 2022 Tüm Programları
Windows 11 AIO Tek DVD
Windows 11 Pro Orjinal İndirin
Şuradasınız: Buyurindir Full Ücretsiz İndir » İncelemeler » Oyun İncelemeleri » INFRA Oyun İncelemesi

INFRA Oyun İncelemesi


İncelemeler > Oyun İncelemeleri   MoonWaLker   11-04-2016, 18:45   0   
INFRA Oyun İncelemesi

Bölümlerden oluşan, bulmaca ve macera türündeki INFRA’ya aslında yürüme ve iş simulatörü demek daha doğru olur. INFRA yapısal analiz üzerine kurulmuş bir oyun. Amacız Stalburg adlı şehrimizin bozulmuş alt yapısını araştırmak. Oyunda ana karakterimiz endüstri mühendisi olan Mark Siltanen. Şirketimizdeki bir toplantı ile oyunumuza başlıyoruz.

INFRA Oyun İncelemesi

Sunumlar yapılıyor, detaylar anlatılıyor ve görevimizi alıyoruz. Ana karakterimiz Mark, bu incelemeleri sırasında Stalburg ve insanları hakkındaki gerçekleri de öğrenmiş olacak ancak dış dünyaya çıkmadan önce şirket binasından almamız gereken bir takım eşyalar var. Dışarı adım attığımızda bu eşyalar olmadan ilerleyemeyeceğimizi anlıyoruz. Bunlar, araştırmamızda bize yardımı dokunabilecek bir fener ve hasar almış yapıların resmini çekebilmek için bir kamera. Şirketten çıktığımız an, oyun tam anlamıyla başlamış oluyor. Oyundaki bulmaca ve mekanikleri çözemeden bir sonraki aşamaya geçmek mümkün değil. Bulmacaları tamamlamak için etraftaki kağıtlardan yardım alabiliyoruz. Grafikleri gayet hoş olan INFRA’da doğanın ve manzaranın eşsiz güzelliğine tanık olacağız. Oyun tamamen bir sürü değişik mekanik ve bulmaca üzerine kurulmuş. Ayırca oyundaki dünya o kadar büyük ve detaylı işlenmiş ki arada kafamız karışmıyor değil. INFRA’yı sadece üzerimizdeki eşyaları kullanmak için bir kaç tuşla rahatça oynamak mümkün. Kontrol şemasının ve oyunun kolay anlaşılan ve sade bir yapısı var. Ayrıca benzer oyunlarda da olduğu gibi herhangi bir envanterimiz de yok.

INFRA Oyun İncelemesi

Eksi yanlarına gelecek olursak ilk belirtmek istediğim şey, seslendirmeler bir felaket! Evet, karakter seslendirmeleri tam anlamıyla berbat, yoldan geçen birini tutsalar daha iyi yapardı eminim. Bunun yanında, karakter modellemeleri de özensiz gözüküyor, pek gerçekçi değil ve hepsi birbirine benzeyen birer dolly gibi.

INFRA Oyun İncelemesi

Oyunda birçok mantık hatası da mevcut. Bulmacaların çeşitliliğinden bahsettik fakat bu bulmacalar bir hayli kolay olunca sonuç pek de hoş olmuyor. INFRA’da bir sürü hata da mevcut. Oyunu oynarken çok defalar kayaların içinde sıkışıp kaldım. Suya değdiğimiz anda da anında ölüyoruz. Ayrıca, oyunun yükleme ekranları 2-3 dakika sürebiliyor, aynısı oyunu simge durumuna küçültüp geri döndüğümüzde de geçerli. Bir başka sorun ise sinir bozan kapılar veya geçitler, takılmadan geçmek mümkün değil ve haritada yüzlerce kilitli kapı bulunuyor. Bazen ömrümün yarısını bu kapıları zorlamakla geçtiğini düşünmedim değil. Gördüğünüz gibi artıların yanında eksiler biraz daha kabarık duruyor, yine de INFRA’nın kötü bir oyun olduğunu düşünmüyorum. Bu tür işlere hevesi olanlar için eğlenceli olabilecek bir yapım.

Yorum Ekle





 


Yasal uyarımız için burayı inceleyebilirsiniz. Telif hakkı ve iletişim için: (iletisim[at]buyur-indir.com)

Üyelerimizin, ziyaretçilerimizin ve yöneticilerimizin hiçbir dosyası / içeriği sunucumuzda barındırılmamaktadır. Tamamı internet üzerinde paylaşıma açık içeriklerdir. Platformumuz tüm paylaşımlara açıktır. DMCA / Telif ve yasal konular için bizlere mail adresimizden; "iletisim[at]buyur-indir.com" adresinden ulaşınız. Uyarınızdan itibaren ilgili içerik / içerikler 3 gün içerisinde kaldırılacaktır.

Sitede bulunan full programlar ve full oyunlar, tanıtım amaçlı sizlere sunulmuştur. Beğendiğiniz ürünleri üreticisinden satın almanızı, bu sayede onlara katkıda bulunmanızı tavsiye ederiz.