Kırık linklere lütfen yorum yapınız. En kısa sürede güncellenecektir.
Karanlık Mod

❤ 11 YAŞINDA

Güncel Alet Çantası

CCleaner

PC Temizlik Programı

Flash Player

Flash Oynatma Aracı

Skype

Videolu Görüşme Programı

Aimp

MP3 Oynatma Programı

Internet Download Manager

Gelişmiş İndirme Yöneticisi

Microsoft Office

Ofis Yazılımı Tüm Sürümleri

Photoscape

Kolay Resim Düzenleme

Adobe Photoshop 2024

Prof. Resim Düzenleme

Mozilla Firefox Quantum

Hızlı İnternet Tarayıcısı

Google Chrome

Güvenli İnternet Tarayıcı

Avast Premium Security 2024

En Hızlı Antivirüs Programı

Kaspersky Internet Security

Güçlü Antivirüs Programı

uTorrent Pro

Torrent Dosya İndirici

Nero Platinum 2020

Güçlü Disk Yazdırma

Daemon Tools Ultra Türkçe

Sanal Disk Oluşturma

Foxit Reader

Hızlı PDF Okuyucu

Adobe Acrobat XI Pro

Popüler PDF Programı

K-Lite Mega Codec Pack

Sistem Kodek Paketi

DirectX 12
 - DirectX 9
Microsoft DirectX Sürücüleri

WinRAR

Arşivleme ve Arşiv Açma


Sitemizi ne sıklıkla ziyaret ediyorsunuz?

Office 2021 Çıktı Buyurun İndirin
Adobe CC 2022 Tüm Programları
Windows 11 AIO Tek DVD
Windows 11 Pro Orjinal İndirin
Şuradasınız: Buyurindir Full Ücretsiz İndir » İncelemeler » Oyun İncelemeleri » Wonderbook: Diggs Nightcrawler İncelemesi

Wonderbook: Diggs Nightcrawler İncelemesi


İncelemeler > Oyun İncelemeleri   Meliksah_2006   9-11-2016, 22:24   0   
Wonderbook: Diggs Nightcrawler İncelemesi

Humpty Dumpty’nin hikâyesini bilirsiniz. Bir duvarda oturur, orada yaşar, orada yürür Humpty Dumpty ve bir gün düşer, kırılır çünkü yumurtadan hallice bir varlıktır. Humpty’yi kimin öldürdüğünü bulmak “Diggs Nightcrawler” adındaki dedektife kalır, işin içine küçüklüğümüzden hatırladığımız kahramanlar katılır, olaylar gelişir... Harry Potter’ın macerasına büyüler yaparak katıldığımız Wonderbook: Book of Spells’den sonra Diggs Nightcrawler çok farklı bir dokunuş oldu zira bir dedektiflik oyununu hiç bu şekilde oynamamıştık. Oyunun küçük yaştaki oyuncuları hedeflediği çok net olsa da oyun benim gibi farklı teknoloji meraklılarının da ilgisini çekebilecek bir yapıda.

Wonderbook: Diggs Nightcrawler İncelemesi

Öncelikle bu oyunu oynamak için nelere ihtiyacınız olduğunu söyleyeyim: PS Move ve PS Eye kombinasyonu, bir adet oyun ve bir tane de Wonderbook adında, 12 sayfalık özel kitap. Kitabı yere koymak, kameranın oyunu kitaba yerleştirmesini bayağı kolaylaştırıyor ama bunu yapabileceğiniz bir mekâna sahip değilseniz, başka bir düzlemi de kendinize temel olarak ayarlayabilirsiniz. (Düz zemin lazım illaki.) Bunu yaptıktan sonra o mavi sayfalara sahip kitap bir anda oyun alanına dönüşüyor. Hani eskiden üç boyutlu kitaplar vardı ya; açardık bir sayfayı, kartondan bir manzara oluşurdu. İşte bunun dijital haline Diggs Nightcrawler denilmiş.

Wonderbook: Diggs Nightcrawler İncelemesi

Oyun her ne kadar PS Move cihazını şart koşsa da olayın tamamını kitabı evirip çevirerek kontrol ediyoruz. Mekânlar kitabın üzerinde oluştuğu için karakterimizi kontrol etmek için biz de kitabı çeviriyor, sağa sola yatırıyor ve ipuçlarını bu şekilde toplamaya çalışıyoruz. Oyunun bir yerinde Diggs bir ipucu bulduğunu söylüyor ama bu ipucunu iyi göremediğini belirtiyor. Biz de kitabı ona göre çevirip ışığın sallanarak ipucunu aydınlatmasını sağlıyoruz. Bir başka yerde Diggs’in nehirde bir varilde ilerlerken engellere çarpmaması için kitabı çevirmemiz gerekiyor. Çözülecek bir ipucu yoksa da Diggs’e yön vermek için yine kitabı çıkışı gösterecek şekilde çevirmemiz isteniyor.

Wonderbook: Diggs Nightcrawler İncelemesi

Hiç böyle bir oyun görmediğimi bir kez daha belirtmek istiyorum. O kadar farklı geldi ki oyun, Humpty’nin katilini bulmak için oyunun başına bir kez oturdum, bitirip kalktım. Havalı konuşuyorum ama olay benim hırsım değil, oyunun kısa sürmesi. Yaklaşık bir - iki saatte rahatlıkla bitirebileceğiniz bir oyun olmuş Diggs. Keşke daha uzun olsa demedim değil... L.A. Noire’ın daha karikatürize edilmiş bir versiyonuna sahip olan oyunun grafiksel kalitesi de çok iyi bana sorarsanız. Polisiye hava hem grafiklerle, hem de müziklerle çok iyi verilmiş. Oyunda karşılaştığınız karakterlerin de bu atmosfere uygun görüntüleri de atmosferi kuvvetlendiriyor. Tabii ki oyunun bazı sıkıntıları da yok değil. Hele ki kamera mekâna zum yaptığında kitabın kamera açısından çıkması sorunuyla eminim ki karşılaşacaksınız. Oyun direkt olarak geniş bir alanda olmanızı istiyor ama kimin o kadar yeri var, değil mi? Kısa bir oyun olması büyük bir eksiklik ama elinizde hâlihazırda bir Wonderbook bulunuyorsa bu oyunla kitabı tekrar bulunduğu raftan kurtarabilirsiniz. Şayet ki saydığım cihazların hiçbirine sahip değilseniz, Diggs Nightcrawler bunlara sahip olmanızı gerektiren bir oyun da olamamış maalesef...

Yorum Ekle





 


Yasal uyarımız için burayı inceleyebilirsiniz. Telif hakkı ve iletişim için: (iletisim[at]buyur-indir.com)

Üyelerimizin, ziyaretçilerimizin ve yöneticilerimizin hiçbir dosyası / içeriği sunucumuzda barındırılmamaktadır. Tamamı internet üzerinde paylaşıma açık içeriklerdir. Platformumuz tüm paylaşımlara açıktır. DMCA / Telif ve yasal konular için bizlere mail adresimizden; "iletisim[at]buyur-indir.com" adresinden ulaşınız. Uyarınızdan itibaren ilgili içerik / içerikler 3 gün içerisinde kaldırılacaktır.

Sitede bulunan full programlar ve full oyunlar, tanıtım amaçlı sizlere sunulmuştur. Beğendiğiniz ürünleri üreticisinden satın almanızı, bu sayede onlara katkıda bulunmanızı tavsiye ederiz.