Kırık linklere lütfen yorum yapınız. En kısa sürede güncellenecektir.
Karanlık Mod

❤ 11 YAŞINDA

Güncel Alet Çantası

CCleaner

PC Temizlik Programı

Flash Player

Flash Oynatma Aracı

Skype

Videolu Görüşme Programı

Aimp

MP3 Oynatma Programı

Internet Download Manager

Gelişmiş İndirme Yöneticisi

Microsoft Office

Ofis Yazılımı Tüm Sürümleri

Photoscape

Kolay Resim Düzenleme

Adobe Photoshop 2024

Prof. Resim Düzenleme

Mozilla Firefox Quantum

Hızlı İnternet Tarayıcısı

Google Chrome

Güvenli İnternet Tarayıcı

Avast Premium Security 2024

En Hızlı Antivirüs Programı

Kaspersky Internet Security

Güçlü Antivirüs Programı

uTorrent Pro

Torrent Dosya İndirici

Nero Platinum 2020

Güçlü Disk Yazdırma

Daemon Tools Ultra Türkçe

Sanal Disk Oluşturma

Foxit Reader

Hızlı PDF Okuyucu

Adobe Acrobat XI Pro

Popüler PDF Programı

K-Lite Mega Codec Pack

Sistem Kodek Paketi

DirectX 12
 - DirectX 9
Microsoft DirectX Sürücüleri

WinRAR

Arşivleme ve Arşiv Açma


Sitemizi ne sıklıkla ziyaret ediyorsunuz?

Office 2021 Çıktı Buyurun İndirin
Adobe CC 2022 Tüm Programları
Windows 11 AIO Tek DVD
Windows 11 Pro Orjinal İndirin
Şuradasınız: Buyurindir Full Ücretsiz İndir » İncelemeler » Oyun İncelemeleri » NBA Playgrounds İncelemesi

NBA Playgrounds İncelemesi


İncelemeler > Oyun İncelemeleri   Meliksah_2006   13-08-2017, 15:07   0   
NBA Playgrounds İncelemesi

Unutumadığın spor oyunları hangileri deseniz, aralarında kesinlikle NBA Jam’i sayardım. Koca kafalı basketbolcuların, akla hayale sığmayacak hareketlerle pota çemberini genişlettiği NBA Jam, arcade spor oyunlarının en iyilerinden biriydi. NBA Playgrounds da bu yapımın ruhani devamı olarak duyurulmuştu.

NBA Playgrounds İncelemesi

Oyunun görüntülerinin bir hayli şık olduğunu söylemem gerek. Grafikleri bu tarz bir arcade spor oyunu için hiç sırıtmıyor. Yine de hepsinin surat ifadesinin aynı olması garip kaçmış. Karşı takımı 20 sayı farkla ezerken, oyuncuların sırıtması kadar saçma bir durum yok sanırım.

NBA Playgrounds İncelemesi

NBA Playgrounds, NBA Jam’in iyi yanlarını almaya çalışmış. Üzerine de kendi mekaniklerini ekleyerek yepyeni bir oyun oluşturmak istemiş. Hem oyuncunun hem de basketbolcuların kendi seviyeleri var. Oyuncu seviye atladıkça, kart paketleri kazanıyor. Kartlar da tahmin ettiğiniz üzere basketbolcu kartları. Takım farkı göz etmeksizin oluşturduğunuz 2 kişilik takımlarla hem offline hem de online olarak mücadele edebiliyorsunuz.

NBA Playgrounds İncelemesi

Oyuna başladığınızda vereceğim ilk tavsiye, bol bol yapay zekaya karşı maç yapmanız yönünde olacak. İşin online kısmına sonra değineceğim ama NBA Playgrounds’a alışana kadar biraz zaman harcamanız gerekiyor. Zaten oyunu PC’de deniyorsanız, klavye ile bir hayli cebelleşiyorsunuz. Kontroller biraz garip hazırlanmış. NBA Playgrounds’u en iyi konsolda ya da bir oyun kumandası ile tecrübe edebilirsiniz. İster klavye, ister oyun kumandası olsun şut atma, top çalma ve ribaunt alma konularında, oyun mekanikleri yetersiz kalıyor. Bunları bir kenara bıraktığımızda, top çalma, bloklama, sayı atma gibi durumlarda takımın özel güç barı dolmaya başlıyor. Bar dolduktan sonra takımın sahip olduğu özel güçlerden birisi rastgele devreye giriyor. Burada dikkat etmeniz gereken özel güçlerin hepsine aynı anda sahip olmadığınız. Oyunun turnava moduna girip tüm şehirlerde şampiyon olmanız gerekiyor. Şampiyonlukların ardından kusursuz şut çekme, smaç sayılarını iki katına çıkarma ve enerji bitmeden koşma gibi özel güçlere sahip oluyorsunuz. Bunlar özel güç olmasına özel güç ama pek bir dengesizler. Bazıları maçta ezici üstünlük kurmanıza yararken, bazıları gerçekten çok gereksiz. Keşke maça çıkmadan önce hangi özel gücü seçebileceğimin kararı bana bırakılsaydı.

NBA Playgrounds İncelemesi

Oyunun mekaniklerini olduğu gibi kabul edip işin online kısmına girdiğinizde, serverların biraz yetersiz kaldığını görüyoruz. Nasıl bir server bağlantısı düşünmüşler bilmiyorum ama oyuncuların her birinin mükemmel bağlantılara sahip olduklarını sanmışlar. Karşı takımın oyuncusunun internet bağlantısı yavaşsa, direkt maçtan attığına dair bazı yorumlar okudum. Bu durum bir iki kere başıma da geldi. Hadi bunları aştınız, maça girdiniz diyelim bu sefer de karşınıza işin suyunu çıkarmış bir oyuncu geliyor. Oyunun ufak tefek buglarını kullanarak maçı size zindan ediyor. Unutmadan da eklemem gerek, oyun 2v2 ama tek başınıza hiçbir anlamı yok. Çünkü yapay zeka tam bir şapşal. Aval aval etraflarına bakmaları, topu çalmaya çalışırken sizin önünüzü kesip blok şansınızı engellemeleri bunlardan birkaçı.

NBA Playgrounds İncelemesi

Oyunun genel kötü havasını, mekaniklerini ve yetersizliklerini bir kenara bırakırsak, ortaya iyi bir oyun çıkması gerekirken biraz ellerine yüzlerine bulaştırdıklarını söylemeliyim. Çoğu zaman oynadığım maçlardan keyif aldım ama yer yer saç baş yoldurtan durumlarla da karşılaştım. Ayrıca kartlarla basketbolcu toplama olayı baya akıllıca olmuş, bunu da söylemiş olayım.

Yorum Ekle





 


Yasal uyarımız için burayı inceleyebilirsiniz. Telif hakkı ve iletişim için: (iletisim[at]buyur-indir.com)

Üyelerimizin, ziyaretçilerimizin ve yöneticilerimizin hiçbir dosyası / içeriği sunucumuzda barındırılmamaktadır. Tamamı internet üzerinde paylaşıma açık içeriklerdir. Platformumuz tüm paylaşımlara açıktır. DMCA / Telif ve yasal konular için bizlere mail adresimizden; "iletisim[at]buyur-indir.com" adresinden ulaşınız. Uyarınızdan itibaren ilgili içerik / içerikler 3 gün içerisinde kaldırılacaktır.

Sitede bulunan full programlar ve full oyunlar, tanıtım amaçlı sizlere sunulmuştur. Beğendiğiniz ürünleri üreticisinden satın almanızı, bu sayede onlara katkıda bulunmanızı tavsiye ederiz.