Kırık linklere lütfen yorum yapınız. En kısa sürede güncellenecektir.
Karanlık Mod

❤ 11 YAŞINDA

Güncel Alet Çantası

CCleaner

PC Temizlik Programı

Flash Player

Flash Oynatma Aracı

Skype

Videolu Görüşme Programı

Aimp

MP3 Oynatma Programı

Internet Download Manager

Gelişmiş İndirme Yöneticisi

Microsoft Office

Ofis Yazılımı Tüm Sürümleri

Photoscape

Kolay Resim Düzenleme

Adobe Photoshop 2024

Prof. Resim Düzenleme

Mozilla Firefox Quantum

Hızlı İnternet Tarayıcısı

Google Chrome

Güvenli İnternet Tarayıcı

Avast Premium Security 2024

En Hızlı Antivirüs Programı

Kaspersky Internet Security

Güçlü Antivirüs Programı

uTorrent Pro

Torrent Dosya İndirici

Nero Platinum 2020

Güçlü Disk Yazdırma

Daemon Tools Ultra Türkçe

Sanal Disk Oluşturma

Foxit Reader

Hızlı PDF Okuyucu

Adobe Acrobat XI Pro

Popüler PDF Programı

K-Lite Mega Codec Pack

Sistem Kodek Paketi

DirectX 12
 - DirectX 9
Microsoft DirectX Sürücüleri

WinRAR

Arşivleme ve Arşiv Açma


Sitemizi ne sıklıkla ziyaret ediyorsunuz?

Office 2021 Çıktı Buyurun İndirin
Adobe CC 2022 Tüm Programları
Windows 11 AIO Tek DVD
Windows 11 Pro Orjinal İndirin
Şuradasınız: Buyurindir Full Ücretsiz İndir » İncelemeler » Teknoloji / Ürün İncelemeleri » Philips SHB7250 Kablosuz Kulaklık İncelemesi

Philips SHB7250 Kablosuz Kulaklık İncelemesi


İncelemeler > Teknoloji / Ürün İncelemeleri   Meliksah_2006   25-12-2015, 05:27   1   
Philips SHB7250 Kablosuz Kulaklık İncelemesi

Merhaba arkadaşlar. Bu konuda Philips SHB7250 kablosuz kulaklık modelini inceleyeceğiz.

Dilerseniz ilk olarak kulaklığımızın tasarımı ile başlayalım. Philips SHB7250 son derce şık bir tasarıma sahip bunu hemen belirtelim. Ve birçok kulaklıkla bulunmayan katlanma özeliğine sahiptir. Özellikle çantasında yer bulunmayan bayanlar için güzel bir özellik. Kulaklığımızın dış kısımlarında hemen kapak olduğu dikkat çekiyor. Bu kapaklar size daha rahat yani daha iyi ses deneyimi sunuyor. Böylece dışarıdan gelen sesleri önleyebiliyoruz.

Sağ kısımda birçok tuş mevcut. Burada ses açıp kapatma, şarkı değiştirme, Bluetooth özelliğini açıp kapatma, power tuşu ve arama reddetme, şarkı durdurma gibi işlevlere sahip tuşlar mevcut. Dilerseniz Philips SHB7250'nin teknik detaylarına da göz atalım. Gerçi kutunun üzerinde de yazıyor fakat yine de söyleyelim. Kulaklığın frekans aralığı 8-23 Hz arası ki bu gerçekten iyi bir değer. Meraklıları için belirtelim, ses kalitesini arttıran özel bir mıknatıs teknolojine sahip. Hoparlötrün çapı 40 mm. Ve arka tarafında da hoparlörlerin batarya kısmı yer alıyor. Philips SHB7250 kablosuz bir kulaklık. Fakat kutunun içerisinden yaklaşık olarak 1.5 metre uzunluğa sahip bir kablo çıkıyor. Yani dilerseniz kulaklığı kablolu olarak kullanabiliyorsunuz.

Philips SHB7250 Kablosuz Kulaklık İncelemesi

Kablosuz olarak kullanmanız için Bluetooth üzerinde 4.0 desteğinin bulunduğunu söyleyelim. Ayrıca NFC desteği bulunan telefonlarla da uyumlu olarak temas ettirip çalıştırabiliyorsunuz kulaklığı. Li-Polymer pil bulunuyor. Yani müzik dinlediğinizde veya konuşma yaptığınızda size 11 saatlik bir pil ömrü sunuyor. Bekleme süresinde ise 200 saatlik bir süreye sahip.

Yukarıda belirttiğim gibi sağ kısımda pek çok tuş bulunuyor. Bu tuşlarla ne yapabiliyoruz peki, birçok çağrıyı kontrol edebiliyoruz. Son numarayı arayabiliyorsunuz, gelen aramayı tutabiliyorsunuz, arama veya müzik arasında geçiş yapabiliyorsunuz üzerinde bulunan tuşlar sayesinde. Philips SHB7250 neresinden bakarsanız bakın gerçekten iyi bir kulaklık. Kullanılan malzemeden tutun da size sunduğu özelliklere kadar gayet Premium hissi veren bir kulaklık.

Philips SHB7250 Kablosuz Kulaklık İncelemesi

Philips SHB7250 kapsama alanı olarak size 10 metre gibi bir alan sunuyor. Yani kulaklığı eşleştirdiğiniz bir cihazdan 10 metre uzaklaşsanız bile aradaki iletişimi kaybetmiyorsunuz. Ses gidip gelmesi ve cızırtı olmadan iletişim sağlanabiliyor. Kulaklığın 104 desibellik bir ses gücü var. Bu da gayet kaliteli, gayet verimli bir şekilde müzik dinlemenizi yada telefonla görüşme yapmanızı sağlıyor. 104 desibel yeterli bir miktar.

Şunu da belirtelim, kutu içerisinden çıkan USB kablosunu şarj için kullanabiliyorsunuz. Daha uzun bir kablonuz varsa onu da kullanabilirsiniz.

Philips SHB7250 Kablosuz Kulaklık İncelemesi

Son olarak değineceğimiz konu ise kulaklığımızın fiyatı. Dediğimiz gibi şık bir tasarıma sahip. Özellikleri de idare eder seviyede. Fiyatı şuan yaklaşık olarak 300 lira seviyelerinde. Yani 290 ile 350 arasında çeşitli e-ticaret sitelerinde satıldığını söyleyebiliriz. Bu fiyat bir kulaklık için evet fazla. Ama şunu da belirtelim arkadaşlar bu çok işlevsel kulaklık. Oyun oynarken kullanabiliyorsunuz, mikrofon olarak telefonda konuşabiliyorsunuz, ayriyeten müzik için kullanabiliyorsunuz. O yüzden bu fiyat seviyesi makul görebilir. Zira birçok oyuncu kulaklığı da bu civarlarda. Fakat ben telefonla konuşmak için böyle bir kulaklığa ihtiyacım yok, sadece bilgisayarda kullanmak için istiyorum diyorsanız kablosuz olması çok büyük bir anlam ifade etmiyor diyorsanız tabi ki çok daha aşağı seviyelerde kulaklık bulabileceğinizi hatırlatalım.

Yorum Ekle




Ziyaretçi
Seckin 1 Temmuz 2016 08:07
Aldım ve gerçekten çok memnunum aciklamalarinizi okudum hepside net bir biçimde doğru herkese tavsiye ederim bimex ten 270 tlye aldim



 


Yasal uyarımız için burayı inceleyebilirsiniz. Telif hakkı ve iletişim için: (iletisim[at]buyur-indir.com)

Üyelerimizin, ziyaretçilerimizin ve yöneticilerimizin hiçbir dosyası / içeriği sunucumuzda barındırılmamaktadır. Tamamı internet üzerinde paylaşıma açık içeriklerdir. Platformumuz tüm paylaşımlara açıktır. DMCA / Telif ve yasal konular için bizlere mail adresimizden; "iletisim[at]buyur-indir.com" adresinden ulaşınız. Uyarınızdan itibaren ilgili içerik / içerikler 3 gün içerisinde kaldırılacaktır.

Sitede bulunan full programlar ve full oyunlar, tanıtım amaçlı sizlere sunulmuştur. Beğendiğiniz ürünleri üreticisinden satın almanızı, bu sayede onlara katkıda bulunmanızı tavsiye ederiz.