Kırık linklere lütfen yorum yapınız. En kısa sürede güncellenecektir.
Karanlık Mod

❤ 11 YAŞINDA

Güncel Alet Çantası

CCleaner

PC Temizlik Programı

Flash Player

Flash Oynatma Aracı

Skype

Videolu Görüşme Programı

Aimp

MP3 Oynatma Programı

Internet Download Manager

Gelişmiş İndirme Yöneticisi

Microsoft Office

Ofis Yazılımı Tüm Sürümleri

Photoscape

Kolay Resim Düzenleme

Adobe Photoshop 2024

Prof. Resim Düzenleme

Mozilla Firefox Quantum

Hızlı İnternet Tarayıcısı

Google Chrome

Güvenli İnternet Tarayıcı

Avast Premium Security 2024

En Hızlı Antivirüs Programı

Kaspersky Internet Security

Güçlü Antivirüs Programı

uTorrent Pro

Torrent Dosya İndirici

Nero Platinum 2020

Güçlü Disk Yazdırma

Daemon Tools Ultra Türkçe

Sanal Disk Oluşturma

Foxit Reader

Hızlı PDF Okuyucu

Adobe Acrobat XI Pro

Popüler PDF Programı

K-Lite Mega Codec Pack

Sistem Kodek Paketi

DirectX 12
 - DirectX 9
Microsoft DirectX Sürücüleri

WinRAR

Arşivleme ve Arşiv Açma


Sitemizi ne sıklıkla ziyaret ediyorsunuz?

Office 2021 Çıktı Buyurun İndirin
Adobe CC 2022 Tüm Programları
Windows 11 AIO Tek DVD
Windows 11 Pro Orjinal İndirin
Şuradasınız: Buyurindir Full Ücretsiz İndir » İncelemeler » Teknoloji / Ürün İncelemeleri » Logitech G920 ve G29 İncelemesi

Logitech G920 ve G29 İncelemesi


İncelemeler > Teknoloji / Ürün İncelemeleri   78ErTaN78   9-05-2016, 14:30   0   
Logitech G920 ve G29 İncelemesi

Yarış simülasyonlarının hayatımıza girmesinin üzerinden yirmi yıla yakın bir süre geçti. Daha sonraları bir efsane haline gelecek olan Grand Prix Legends ile başlayan bu akım, günümüzde Gran Turismo, Forza Motorsport, Assetto Corsa, Project Cars ve Dirt Rally ile devam etmekte. Bu türün bir diğer özelliği de, her bir oyununun senelerce oynanacak kalitede yapımlar ile oyuncuların karşısına çıkması ve klavye & Mouse ikilisinden çok daha komplike kontrol birimlerine ihtiyaç duyması.

Logitech 2002 yılından beri, oyuncular arasında “Red MOMO” adıyla efsaneleşen MOMO Force modeliyle başlayarak, yarış oyunları ve simülasyonlarına gönül vermiş, beklentisi yüksek oyuncular için ürettiği modeller ile çıtasını daima yüksek tutmuş, adı kalite ile özdeşleşmiş bir isim. Logitech’in MOMO Force ile başlayan, Driving Force Pro (DFP), G25 ve G27 ile devam eden en üst ürün düzeyini artık iki yeni model temsil ediyor: PlayStation platformları için optimize edilen G29 ve PC / Xbox One kullanıcılarına hitap eden G920.

Logitech G920 ve G29 İncelemesi

Kendi platformlarına göre optimize edilen kontrol şeması ve tuş yerleşimi dışında aynı yüksek teknolojiyi kullanan G29 ve G920, 900 derecelik (2.5 tur) dönüş açısına sahip ve Logitech Gaming Software yardımıyla bu açıyı 40 – 900 derece arasında istediğiniz bir düzeyde sabitlemeniz mümkün. Böylece oval pistlerde çok küçük kontrol düzeltmeleri ile yarışmak zorunda olduğunuz NASCAR oyunlarında da, kendinizi bir tır şoförünün yerine koyduğunuz Euro Truck Simulator 2’de de uygun açıyı ayarlayarak maksimum keyif alacaksınız.

G29 ve G920 şimdiye kadar gördüğünüz en muhteşem force feedback motoruna sahip, özellikle de Assetto Corsa gibi gerçekçilik limitlerini zorlayan oyunlarda pistteki her tümseği, viraj içindeki kerblerden geçerken aracın nasıl esnediğini ve sert bir fren neticesinde aşınan sağ ön tekerleğinizin yarattığı vibrasyonu olabildiğince gerçekçi bir şekilde hissetmeniz mümkün. Muhteşem işçilik kalitesi ve detaylara gösterdiği özen ile Logitech G29 ve G920 oturduğunuz koltuk ve bir yarış pilotu olmak arasındaki en kısa mesafe!

Logitech G920 ve G29 İncelemesi

Sadece bu kadar da değil, eğer gerçekçiliği limitlerinde yaşamak istiyorsanız, debriyaj pedalı ve opsiyonel olarak sunulan 6 ileri / 1 geri Shifter sayesinde bir yarış pilotu olmanın tüm zorluklarını hissedebilirsiniz.

Logitech yazılım desteği olarak da oyunculara eksiksiz bir paket sunuyor. Logitech Gaming Software sayesinde direksiyon setinizi bilgisayarınıza bağladığınızda, yazılım aracılığıyla istediğiniz oyun için daha önceden tanımlanmış profilleri indirebilir ve üzerlerinde istediğiniz değişiklikleri yapabilirsiniz. Direksiyonun sertliğinden hassasiyetine, deadzone ayarlarından force feedback’in kuvvetine kadar her türlü detayı değiştirmeniz mümkün.

Logitech G920 ve G29 İncelemesi

Üst seviye direksiyon setleri konusunda uzun bir geleneğe sahip olan Logitech, G29 ve G920 ile çıtayı daha önce hiç olmadığı kadar yükseğe koyuyor, mükemmeli isteyen oyuncular ve simülasyon tutkunları için…

Yorum Ekle





 


Yasal uyarımız için burayı inceleyebilirsiniz. Telif hakkı ve iletişim için: (iletisim[at]buyur-indir.com)

Üyelerimizin, ziyaretçilerimizin ve yöneticilerimizin hiçbir dosyası / içeriği sunucumuzda barındırılmamaktadır. Tamamı internet üzerinde paylaşıma açık içeriklerdir. Platformumuz tüm paylaşımlara açıktır. DMCA / Telif ve yasal konular için bizlere mail adresimizden; "iletisim[at]buyur-indir.com" adresinden ulaşınız. Uyarınızdan itibaren ilgili içerik / içerikler 3 gün içerisinde kaldırılacaktır.

Sitede bulunan full programlar ve full oyunlar, tanıtım amaçlı sizlere sunulmuştur. Beğendiğiniz ürünleri üreticisinden satın almanızı, bu sayede onlara katkıda bulunmanızı tavsiye ederiz.