Kırık linklere lütfen yorum yapınız. En kısa sürede güncellenecektir.
Karanlık Mod

❤ 11 YAŞINDA

Güncel Alet Çantası

CCleaner

PC Temizlik Programı

Flash Player

Flash Oynatma Aracı

Skype

Videolu Görüşme Programı

Aimp

MP3 Oynatma Programı

Internet Download Manager

Gelişmiş İndirme Yöneticisi

Microsoft Office

Ofis Yazılımı Tüm Sürümleri

Photoscape

Kolay Resim Düzenleme

Adobe Photoshop 2024

Prof. Resim Düzenleme

Mozilla Firefox Quantum

Hızlı İnternet Tarayıcısı

Google Chrome

Güvenli İnternet Tarayıcı

Avast Premium Security 2024

En Hızlı Antivirüs Programı

Kaspersky Internet Security

Güçlü Antivirüs Programı

uTorrent Pro

Torrent Dosya İndirici

Nero Platinum 2020

Güçlü Disk Yazdırma

Daemon Tools Ultra Türkçe

Sanal Disk Oluşturma

Foxit Reader

Hızlı PDF Okuyucu

Adobe Acrobat XI Pro

Popüler PDF Programı

K-Lite Mega Codec Pack

Sistem Kodek Paketi

DirectX 12
 - DirectX 9
Microsoft DirectX Sürücüleri

WinRAR

Arşivleme ve Arşiv Açma


Sitemizi ne sıklıkla ziyaret ediyorsunuz?

Office 2021 Çıktı Buyurun İndirin
Adobe CC 2022 Tüm Programları
Windows 11 AIO Tek DVD
Windows 11 Pro Orjinal İndirin
Şuradasınız: Buyurindir Full Ücretsiz İndir » Bilgilendirme » Paylaşımlarla Alakalı Duyuru

Paylaşımlarla Alakalı Duyuru


Bilgilendirme   Meliksah_2006   1-09-2015, 19:59   14   
Paylaşımlarla Alakalı Duyuru

Geçtiğimiz ay (Ağustos) az paylaşım yaptım. Bunun nedeni botla konu çeken sitelerden dolayıdır. Botla konu çeken 3-4 şerefsiz yüzünden inanın paylaşım yapmaktan soğudum. Zaten hali hazırda zor index alıyorken birde bunlar başımıza çıktı. Ben yazıyorum paylaşıyorum adam benden önce index alıyor, bu durumda insanın hevesi kaçıyor. İndex, yani yorum yapmadığınız şu emek dolu konular varya heh arama motorlarında başkasınınmış gibi görünüyor ben kopyalamışım gibi yani. Anlayacağınız dilden konuşayım.

Artık sitede fare seçim işlemi kapatılmıştır. Örneğin bir makalede istediğiniz yeri artık seçemeyeceksiniz. CTRL + A ve CTRL + C gibi komutları da etkisizleştirdim. Bunun nedeni kopyala yapıştır yapan şerefsizler yüzündendir o yüzden kusura bakmayın. Kurunun yanında yaş da yanacak artık yapacak birşey yok..

Botla konu çeken adi herifler delikanlıysanız oturun bir kendiniz yazı yazın bakayım 2 cümleyi bir araya getirebilecek misiniz. Şunu bilin arama motorları TrustRank değerine büyük önem veriyor. Bu bir sitenin güvenilirlik puanıdır. Yani sen değil facire-i dehr, senin gibi 100 site de gelse buradan konu çalsa işin sonunda e.a'nı görecektir. Biz işimizi en iyi şekilde yapıyoruz er geç belli olacak birşey bu.

Bu gidişat ile artık konularda rar şifresi kullanmak mecburiyetinde kalacağım bilginiz olsun.

Ziyaretçi ve üye arkadaşlardan tek ricam hep şu oldu, konuları yorumsuz bırakmayalım. Dikkatinizi çekiyorum teşekkür edin vs. bunlardan bahsetmiyorum. Şayet ego peşinde olsam linkleri gizler teşekkür et yorum yap öyle linki gör sistemi koyarım. Bakıyorum dandirik ne paylaştığından habersiz sitelere dünya yorum alıyorlar. Ne yani açıklayarak program paylaşıyoruz diye mi yorum yok? O halde açıklama yapmayalım kurulumu anlatmayalım gizem dolu paylaşım yapalım yorum olsun doğrusu bu mudur?

Neden yorum istiyoruz çünkü yorum = daha fazla insan.

Şu yazarlık için durmadan mail gönderen arkadaşlar YAZAR ALIMI YAPMIYORUZ.

Şuan Eylül ayındayız. 1 Eylül. Bu ay üniversite işlerim de başlayacak. Bakacağım duruma göre. Ben liseden sonra bu site için üniye devam etmeyen adam vallahi pişmanım.. Ne halta açtık bu siteyi inanın fikrim yok. Yorum yapmayan yurdum insanına mı? Yoksa siteyi botla çekeyim diyen adilere mi? Hata bende, dayanacaktım her yere reklamı, indirme butonunu... yapmadık e değer bilen 3-5 istisna dosttan başka insan da çıkmadı.. Reklamsız bir site gösterin bana bırakacağım bu işi ulan. Satmayacağım da direk kapatacağım burayı bu gidişat ile.. ama az kaldı merak etmeyin. Göz dağı vermeye çalışan en adidir.

Velhasıl bundan sonraki süreçte konu paylaşımına yükleniyor olacağım. Birkaç gün. Sonrası yine yokum burada. Benden başka da kimse yok zaten, öyle zamanla unutulur tarihe karışır gider burası. Ama öğrendiğim tek şey şu oldu kusura bakmayın yıllardır durdum durdum artık söyleyeceğim. Yurdum insanına değil fayda sağlamak paylaşım yapmak bile bana artık hamallık gibi geliyor. Keşke şu siteyi yabancı dilde açsaydım vallahi buna daha çok pişmanım. Hiç değilse adamların ziyaretçisi bile birşeyler için uğraşıyor orayı sahipleniyor ne bileyim fikir yürütüyor bir canlılık yapıyorlar. Yahu ben şuan bu yazıyı okuyan insanlar var mı yok mu buna bile emin değilim ya neyse.. Hani şu siteye ruh gibi giren işini görüp çekip gidenlere söylüyorum.

Birkaç çekiliş yaptık canlılık gelsin dedik tutup kazanmak için üye oldu bizim millet. Bizim insanımız indirdiği illegal içeriğe virüs var dedi küfür etti buraya. Bin defa laf anlatmaya çalıştık nasıl yapılır öğrettik ama anlamak istemediler, gel sen bağlan benim bilgisayarıma yap dediler. Hazırcılık etti hep. Uşağı var gibi davrandı insanımız.. Tutup binlerce dolar değerinde içerik indirdiği gül gibi sitede 15 TL verip premium alacak diye paragözler diye adımızı çıkardılar. Ne halta şu telif olayına göğüs geriyorsak hala anlamış değilim. Farklılık olsun dedik tasarımın kralını yaptık burada ama inanın hiçbir şey değmiyor. Yanlış anlamayın demek istemiyorum, anlayan istediğini anlasın. Sitem filan da etmiyorum, burası benim mecram ise insanlar beni anlayacak. Olay bu.

Yorum Ekle




Ziyaretçi
Metin Ali Feyyaz 3 Eylül 2015 22:06
Kalabalık bir ülkeyiz; hırlısı da var hırsızı da var. Namussuzların sesi hep gür çıkar, diğer iyi insanlar da biraz pısırıktır, takdirini belirtmeye bile sıkılır.
Harika bir site kurmuşsunuz. Konularınız ve yazımınız da çok güzel. Kafanıza iyi şeyler getirin, güzel işlerinize devam etmeye çalışın. Sevgiler.


Ziyaretçi
Tayfun 3 Eylül 2015 10:17
Kardeş arkandayız bildigin yoldan şaşma...


Değerli Üye
goldfather 2 Eylül 2015 23:51
Kardeşim yanındayız..hep yanındaydık

TAKİP EDİLİYORSAN ÖNDESİNDİR....

SELAM İLE


Değerli Üye
Metin Tekin 2 Eylül 2015 21:09
Yok estağfirullah Ömer abim biz seni de siteyi de çok seviyoruz :) Beni bu korsan işlerine de sen alıştırdın :) Sen birkaç şerefsize bakıp da hareket etme.Yani gavura kızıp da oruç bozma... Sen önlemini al eğer gelmek istemeyen varsa gelmesin neymiş turbobit parayla indirilen bir siteymiş bedavaya usercloud varda ne oluyor hesaba giriş yaparken iki sayfa reklam açılıyor burası da öyle olsa iyi mi olur ?Ya da bcvc gibi link kısaltıp önünüze reklamlı virüslü linkler mi koysun? Temiz bir site bulmuşuz ona da sahip çıkmıyacaksak...


Değerli Üye
mg42 2 Eylül 2015 18:13
Kardeşim Allah'dan sabır diliyorum sana siteyi bırakmanı istemiyoruz nerde böyle site vallahi billahi bulamayız senin değerini bilmeyenler siteyi sevmeyenler kötüleyenler küfür edenler hepsinin alayını bir adaya toplayıp oraya atom bombası atacaksın bak vallahi diyorum. bu bizim milletimizin huyudur kardeşim ben birçok sektörde çalışmış biriyim seni iyi anlıyorum ama dediğim ve dediğin gibi milletimiz böyle yorum yapmasını sevmez işini gördümü çıkar gider. bunu sana özel düşünme biz milletçe böyleyiz. sana tavsiyem bunlara aldırma düşünme kurunun yanında yaş da yanmasın paylaşımlarına devam et hiç durma ve bu işi sakın bırakma vallahi samimi söylüyorum sayende ne indirdiğimizi biliyoruz bu piyasayı başkalarına bırakma da bırakmayalım ben her zaman maddi manevi arkanızdayım kardeşlerim kendinize iyi bakın..

--------------------


Değerli Üye
roma 2 Eylül 2015 12:50
valla haklısın kardeşim ne diyelim bazen ben bile böyle yapıyorum sana kendimizi affettirmek zor olacak ama gerçekten bazen hak eden insan çok saklayacaksın linki yorum yapan linki alacak reklamıda vereceksn linke olsun bitsin haktır bazen.


Değerli Üye
78ErTaN78 2 Eylül 2015 10:18
Sana hak veriyorum kardeşim dediklerinde sonuna kadar haklısın ama bizim milletimiz böyle buna bende dahilim işimi görünce çıkıp gidiyorum. Bu siteyi ilk açıldığı günden beri takip ediyorm Anladığım kadarıyla sabretmiş ama en sonunda patlamışsın sende haklısın bu yüzden. Bu işi bırakmanı istemeyiz nitekim özel hayatına engel olmuyorsa. Gerçekten üzüldüm Allah sabır versin sana her zaman yanındayız

--------------------


Üye
bahador123 2 Eylül 2015 10:12
Adam haklı beyler dağılın gamer


Ziyaretçi
Msf 2 Eylül 2015 09:59
Adam haklı beyler bizim milletimiz hiç bir şey hak etmiyor. Binlerce dolarlık programları bedavadan sorunsuz indirip kulanıyorsun sonra yok virüs yok çalışmadı madem çalışmasını istiyorsun sorunsuz bilader idman a bazasan 40-50 $ alacan programı kullanacan. Kaspersky programını basacan 50-100$ alacan 1 yıl kullanacan 90 gün trial resetle yapmayacaksın. Ama biz milletçe çalıp çırpmaya alışkınız. Sonra neden siyasetçiler böyle neden çalıp çırpıyorlar. Sen neysen senin tependekide o olur!!! konuyla ne alakası var derseniz. arkadaşında dediği gibi bot yazıp makale çalıyorlar. Fiziksel olmasada emek hırsızlığıdır bu.


Üye
TR41 2 Eylül 2015 08:27
kayıt oldum :) en iyisini yapıyorsun kardeş. zaten oyunumu hep senden indirirm bu arada yönetici bey crysis 1 ve serious sam 2 oyunlarda sorun var. bakarsın sen + crysis 2 yi indireceğim şimdi sağol. bu arada ben just cause 2 yi indirdim olmadı gamespc indirmek zorunda kaldım açtım satın alma gösterdi o kadar. o oyunlara bir bakar mısın? ayrıca crysis 2 nin içinde cryengine 3 motoru olacak mı kardeş? ona göre indireceğimde ?


Değerli Üye
watch_dogs 2 Eylül 2015 08:23
Haklısın...


Ziyaretçi
Patcher 1 Eylül 2015 23:15
Site hakında bütün düşündüklerimi yazmişsin ama asla siteden vazgecme ama dediklerindede kesinlikle haklisin sana önerim linkleri sadece üyelere göstermen ayrica her uye 1 ay boyunca bir miktar yorum yapma zorunlulugu olsun ve gelir icinde link kısaltman ama uygulamalri da yandex ,mega,box,usercloud gibi bulutlara yukleki uygulama indiridken canimiz cikmasin


Üye
systmrrr 1 Eylül 2015 22:32
KARDEŞİM BEN DE SİTELERDE YAZARLIK YAPTIM.. HAKLISIN BU KONUDA AMA NEDEN YAZAR ALIMI YAPMIYOSUN ONU ANLAMADIM DOĞRUSU.. BEN DAHA ÖNCE SANA Bİ TON MAIL ATTIM DESTEK VERELİM DİYE AMA SEN İSTEMİYOSUN Bİ TÜRLÜ.. BENİM VERECEĞİM LİNKLER PRO LİNKLER MEGA, MEDIAFIRE GİBİ. YANİ BEKLEMESİZ REKLAMSIZ LİNKLER..
AÇIKÇASI SİTENİ ÇOK BEĞENİYORUM REKLAMSIZ VE ÖZGÜN..
YAZARLIK KONUSUNDA Bİ DAHA DÜŞÜN DERİM, AMATÖR DEĞİLİZ SONUÇTA KOPYA DA YAPMICAM. SİTENİ DE KÖTÜ GÖSTERMEM.. BENİM GİBİ BİR ÇOK ARKADAŞ YAZARLIK İÇİN HEVESLİ.. SANA KOLAY GELSİN HER ZAMAN DESTEK VERMEYE HAZIRIZ...

--------------------


Üye
CaNN 1 Eylül 2015 21:36
Gercektende sabır bıtmıs arkadasta o acık net ama ben ındırme yapsamda taktır edıyodum bu sıteyı yenı gördum 1 ay anca oldu görelı ama gercekten yaptınız kalıtelı paylasımlara hıc kımse bısı dıyemez ben yorum yapmıyodum ama ben hıc bırseye yorum yapmıyom sevmıyom saga sola yazmayı ama sızı bılınkı hep taktır ettım benımde hayalımdı böyle köklu bı sıte kurup hızmete acmak ama sizin sayenızde hayalımızde gercek olmustu bızım ınsanlar sanal ıslere deger vermıyor basıt sanıyor ama bu işlerdede yaptınız sey sanal olabılır ama bu site admınlerının emegı cok fazla adamın keyfınemı sızın ıcın ruyanızda goremıyecenız programları bı catı altında topluyorlar ben her ındırdım programdan sonra HELAL olsun adamlara dıyorum emegınızı calanlarada tek sözum zehır zıhım olsun srfszlere hakkınızı asla ödeyemezler bu sıtenın admınlerıne tek sözum HAKKINIZI HELAL EDIN KARDESIM



 


Yasal uyarımız için burayı inceleyebilirsiniz. Telif hakkı ve iletişim için: (iletisim[at]buyur-indir.com)

Üyelerimizin, ziyaretçilerimizin ve yöneticilerimizin hiçbir dosyası / içeriği sunucumuzda barındırılmamaktadır. Tamamı internet üzerinde paylaşıma açık içeriklerdir. Platformumuz tüm paylaşımlara açıktır. DMCA / Telif ve yasal konular için bizlere mail adresimizden; "iletisim[at]buyur-indir.com" adresinden ulaşınız. Uyarınızdan itibaren ilgili içerik / içerikler 3 gün içerisinde kaldırılacaktır.

Sitede bulunan full programlar ve full oyunlar, tanıtım amaçlı sizlere sunulmuştur. Beğendiğiniz ürünleri üreticisinden satın almanızı, bu sayede onlara katkıda bulunmanızı tavsiye ederiz.