Kırık linklere lütfen yorum yapınız. En kısa sürede güncellenecektir.
Karanlık Mod

❤ 11 YAŞINDA

Güncel Alet Çantası

CCleaner

PC Temizlik Programı

Flash Player

Flash Oynatma Aracı

Skype

Videolu Görüşme Programı

Aimp

MP3 Oynatma Programı

Internet Download Manager

Gelişmiş İndirme Yöneticisi

Microsoft Office

Ofis Yazılımı Tüm Sürümleri

Photoscape

Kolay Resim Düzenleme

Adobe Photoshop 2024

Prof. Resim Düzenleme

Mozilla Firefox Quantum

Hızlı İnternet Tarayıcısı

Google Chrome

Güvenli İnternet Tarayıcı

Avast Premium Security 2024

En Hızlı Antivirüs Programı

Kaspersky Internet Security

Güçlü Antivirüs Programı

uTorrent Pro

Torrent Dosya İndirici

Nero Platinum 2020

Güçlü Disk Yazdırma

Daemon Tools Ultra Türkçe

Sanal Disk Oluşturma

Foxit Reader

Hızlı PDF Okuyucu

Adobe Acrobat XI Pro

Popüler PDF Programı

K-Lite Mega Codec Pack

Sistem Kodek Paketi

DirectX 12
 - DirectX 9
Microsoft DirectX Sürücüleri

WinRAR

Arşivleme ve Arşiv Açma


Sitemizi ne sıklıkla ziyaret ediyorsunuz?

Office 2021 Çıktı Buyurun İndirin
Adobe CC 2022 Tüm Programları
Windows 11 AIO Tek DVD
Windows 11 Pro Orjinal İndirin
Şuradasınız: Buyurindir Full Ücretsiz İndir » Bilgilendirme » Kırık Linkler Hakkında

Kırık Linkler Hakkında


Bilgilendirme   Meliksah_2006   24-11-2017, 17:38   21   
Kırık Linkler Hakkında

Turbobit bu gün içerisinde 2.800'den fazla dosyamızı tek seferde silmiş. Silinen dosyaları daha detaylı tespit edebilmek ve tekrar geri yükleyebilmek için yardımınıza ihtiyacımız var arkadaşlar.

Sitede yıllardır kırık link barındırmıyor, kırıldığı anda güncelliyorduk. Ancak tek seferde bu kadar dosya silinince hem takibi zorlaşmış oldu hemde iş yükümüzü iyice artırmış oldu. Yüzlerce GB dosyanızın silindiğini, tekrar Download / Upload ettiğinizi düşünün mesela. Üstelik yedeği olmayan özel arşiv paylaşımlarım da şuan patlamış gördüğüm kadarıyla..

Silinen dosyaların ağırlıklı olarak 2013 - 2014 - 2015 - 2016 yılına ait konularda olduğunu görüyoruz. Şuan durumu değerlendirecek olursak 6.325 içerik arasından hangisinin kırılıp hangisinin kırılmadığını tespit etmemiz oldukça zor.

Kırık link gördüğünüz konuları buradan veya ilgili konunun yorum alanından belirtirseniz kısa sürede yeni link ile güncelliyor olacağız. Yenileme yaparken yorumlarınıza öncelik verilecektir.

Ayrıca bundan sonra Turbobit'in yanı sıra NitroFlare, Rapidgator, Uploaded gibi ücretli linkler ile yolumuza devam edebiliriz. Linkleri artırmak konusunda arayışımız sürüyor.

Ücretli alternatif linkleri artırmak niyetindeyiz. Çünkü dosya barındırmak bu zamanda bedava olmuyor. Mesela cloud.mail.ru'da temizliğe başladı, hesaplarımızı bir bir kapatıp dosyalarımızı siliyor. Bu sitenin kırık link çöplüğüne dönüşmemesi adına bazı önlemleri almak durumundayız. Teşekkürler.

Yorum Ekle




Değerli Üye
NostraKabuS 8 Aralık 2017 13:20
Meliksah_2006,

Bende bu yönde gereken cevabı sundum yukarıda. Seni anlıyorum ve destekliyorum .

İnsanlar bu işleri çok basit ve kolay elde edilir bir durum gibi görüyorlar. Dondurmayı zevkle yerler de, insan oğlu dondurmanın nasıl imal edilip getirildiğini düşünmez. Çikolatayı yerler ama hangi ağaçtan elde edilir bilmezler.

Yahu! bu sunucuların aylık giderini kimse düşünmüyor... bu adam bunca dosyayı "ne şartlarla bana sunuyor?" diye düşünmeden ağzı olan konuşuyor. Bende bu duruma kızıyorum. ama sonunda anladım ki ; konusunda her insanı aynı görmemek lazım anlamıyorlar diyede suçlamakta yanlış , diye düşünüp daha Relax düşünmeye başladım.

Çünkü şu siteye giren senin sunumlarından yararlana kaç kişi senin gibi , benim gibi tecrübeli olup bu konuştuklarımız savunacak düşünceye ve kültüre sahip? ona bakmak gerekir.

Bu yüzden sıkıntı etme kardeşim. Benim adım YILMAZ DURU ! elimden ne gelirse maddi manevi destek veririm sana. Sen yolunda yürü... Lakin tek eleştirim iggames.com daki gibi çoklu ve ücretsiz partlar indiren linkler var bir onları incele aynı şartlarda , aynı firmalarla bağlantı kurup onlardan da yararlana bilir ve Linklerini çoğaltabilirsin. Bunun bir iyi yönü birisi kapanırsa diğeri sağlam kalır yoluna devam edersin.

Bir tek download firmasına sırtını bağlarsan da durum bu olur işte Bilgisayarının bozulup tüm önemli verilerini elin titreyerek formatlamak zorunda kaldığın duruma gelir.

Sen kimsenin peşinde koşma, bırak firmalar senin peşinde koşsunlar. Şartları sen koy , onlara kabul ettir. Unutma ! onlar ( firmalar) sana gebe sen onlara değil....

Yılmaz DURU

--------------------


Değerli Üye
NostraKabuS 8 Aralık 2017 11:20
aptal aptal yorumlar yapma. "bilmiyorsan bu boku git mektebinde oku!!!" derler bizim köyde. Adam linkleri sizler için kendi cebinden verdiği paralarla elinden geldiğince sınırsız yapmaya çalışıyor. Kim kime belge bir şey vermiş. Adam ol da sende katkını yap!! Madem böyle bir eksiklik gördün zamnın da neden uyarmadın yada bu siteyi kullanmaya devam ettin? Demk ki çıkarların bu doğrultuda daha iyi gözüktüğü için.

Bir defa , Site sahibi ( sanırım Meliksah_2006 ) kardeşim bu işi en güzel şekilde ve 4x4 lük hakkı ile yürütmekte. "Sen ver ki istemeye yüzün olsun" B u sitede bir tane reklam butonu gördünüz mü bu güne kadar? Bir sitenin yürümesi için ciddi mali güce ihtiyacı vardır, hele trafiği fazla olan bir sitesinin buna çok ihtiyacı vardır. Konuşuyorsunuz da boş konuşuyorsunuz.

Ben sırf bu siteye Reklamları olmadığı için birde en önemlisi en çok TÜRKÇE desteli programları öncelikle sunduğu için giriyorum. Açıldığı günden bu yana da yakın takibimde. Başarılı buluyorum ve destekliyorum da

Boş laflar yerine öneri ve şikayetler diye bir buton var oraya girip diyeceğini dersin . Yada sitenin X tuşuna basar kapatır bir daha girmezsin olur biter. .

Ben lafa değil, İcraata bakarım .

--------------------


Değerli Üye
NostraKabuS 8 Aralık 2017 11:08
Ben elimden gelenin fazlasını yaparak size yardımcı olabilecek bilgi ve donanıma sahibim. Ne yapmam gerektiğini söyleyin yeterli

[email protected] adresimden veya
Facebook.com/nostrakabus 'tan bana ulaşabilirsiniz.

--------------------


Ziyaretçi
AdamınBiri 30 Kasım 2017 21:32
16oguzhan25
Sen boş mezarcılık yaparken iyi ama. Ulan adama sorsana reklamın yok, bağış sistemin yok, linklerde mail.ru falan veriyorsun senin kazancın nedir ? çark dönüyor mu ?

Sen gibi boş mezarcılar olduğu için Türkiye'den torrent sitesi çıkmıyor. Ne seed etmeyi bilirsiniz, ne paylaşmayı bilirsiniz, ne adam gibi yazmayı bilirsiniz. Bas git o siteyi kullan.

Sen gibi boş mezarcılar bedava bir şey elde ettiğinizi sanıyorsunuz ya.Söyle bakayım sen adamın kazancına niye kafa takıyorsun ? Adamın giderlerine, dertlerine ortak mısın ? O kısımlarda sesin niye çıkmıyor ?

Birader böyle adamları ne sitende barındır, ne kaale al. Böyle tiplerine kimseye yararı olmaz.


Yönetici
Meliksah_2006 29 Kasım 2017 23:54
mehmetyildiz27,
Mega uzun vadede bir çözüm değil. Bu gün mega veririz 1 ay sonra link silinir. Bant genişliği aşılır, telif hakkı yer vesaire. Uğraşımız boşa gitsin istemiyoruz çünkü ciddi zaman harcıyoruz. Mega dediğimiz site ile bizim barındırdığımız dosyaların kullanım amaçları farklı sonuçta.

viktor3030,
Güzel yorumunuz için teşekkürler.

mismis44,
Kırık linkleri konusundan yorum yaparsanız takip açısından daha uygun olur. Teşekkürler.

 Ali,
Teşekkürler. Bakalım oyunların linklerini yenilemeye başladık sıradan..

Recep Galip,
Program ve kurulum dosyasında bir problem görülmüyor kontrol edildi. Sorunlarımızı ilgili konulara yorum yapalım.

Emircan, EESVAG,
Cloud linkler elbette devam edecek. Cloud zaten kalacak arkadaşlar.

3fsane1,
Zippyshare de kullanıyoruz bazı konularda. Cloud.mail.ru bazı dosyaları engelliyor, yüklemeye izin vermiyor. O nedenle Zippyshare de veriyoruz. Ama dosya boyutu limiti var orada da. 30 gün sonra siliniyor indirme almayınca, bir de o sıkıntısı var.

TRWE_2012,
Yorumum sadece o arkadaşa özel değil. O kafada olan pek çok kişi var. Turbobit veriyoruz diye çok para kazanıyoruz zannediyor. Kıyaslama yaptığı o siteye girin bakın mesela. Adblock kapatmadan dosya bile indirtmiyorlar. Sonra o adamlar değil biz para göz oluyoruz burada olaya bakın. Biliyorsunuz artık her gün bir başka warez site açılıyor ve internet giderek çöplüğe dönüşüyor. Bu tip beleşçi dediğimiz arkadaşlar bayılır öyle yerlere. Hızlı link olsun da ortalık reklamdan, popupdan, bannerdan, virüslerden geçilmesin.

CAVDARCI, Abdurrahim,
Yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Tez zamanda üstesinden geliriz inşallah.

--------------------


Değerli Üye
Abdurrahim 28 Kasım 2017 19:23
Hocam geçmiş olsun. Karşılıksız iş yapıyorsun birde üzerine böyle sorunlar çıktıkça iyi kapatıp gitmiyorsun. Tebrik ediyorum vallahi. Millet sanıyor ki iki tuşa bas iş bitti. O sadece indiren için geçerli arka planda programın denenmesi, saatlerce upload edilmesi v.b zor iş. Umarım bu olay seni fazla yormadan atlatırsın.

Saygılarımla...


Ziyaretçi
CAVDARCI 28 Kasım 2017 15:35
Geçmiş olsun. Tam da artık adam gibi reklamla uğraştırmayan virüssüz bir ihtiyaç sitesi buldum derken işe bak :) Artık lazım oldukça indirmeye çalışıp bildireceğiz. Kolay gelsin arkadaşlar.


Değerli Üye
TRWE_2012 27 Kasım 2017 23:27
Melikşah...! Sakin ol.... Boş ver .....

TRWE_2012

--------------------


Yönetici
Meliksah_2006 26 Kasım 2017 19:06
16oguzhan25,
Bu sitenin torrent ile bir alakasının olmadığını daha önce de defalarca belirttim arkadaşım. Https alt yapısı ile hizmet veren bir siteden torrent istemeyin. Torrent mantığını kavrayın. Torrentin sadece 1 MB'lik ufak dosyadan ibaret olmadığını anlayın. Bahsettiğin siteye adblock kapat, gir bak bakalım kaç adet reklam var.

Saçma sapan kıyaslamalarda bulunmayın adamın asabını bozmayın. Zorla ağzımı bozduracaksın bana ya. Ulan ben bu sitede aylık ne kadar masraf ediyorum bu değirmen neyle dönüyor ne kadar saldırı geliyor arkaplanda ne harcamalar yapılıyor nelerle uğraşıyoruz bunlar hakkında en ufak fikrin dahi yok geçmiş akıl veriyorsun. Ne nankör insanlarsınız. Bu sitenin tek gelir kaynağı turbobittir. İnsanlığımızdan cloud da veriyoruz. Beğenmeyen veya saçma olduğunu düşünenler girmesin. Hayır eleştirinin de adabı var. İsteğin de adabı var. Buradan premium alan adama geri kafalı muamelesi yapamazsın. 4 yıldır anlatıyorum söylüyorum. Gelmeyin abi bu siteye. Üye olmayın. Sizin gibilere yer yok gidin nereden download ederseniz edin. Sizin gibi beleşçiler yüzünden memlekette doğru düzgün paylaşımcı adam kalmadı.

--------------------


Değerli Üye
3fsane1 26 Kasım 2017 14:22
Hocam küçük dosyalar için Zippyshare aklınızda bulunsun.Dosyaların ne kadar süre barındığı hakkında bilgim yok.Bir göz atın isterseniz

--------------------


Ziyaretçi
EESVAG 26 Kasım 2017 11:56
Genellikle Cloud Kullanıldığı İçin Onları Lütfen Kaldırmayınız


Ziyaretçi
Emircan 26 Kasım 2017 09:53
Turbobit yerine Alternatif linkler kalsin daha iyi olur indirmek kolaylaşır


Ziyaretçi
Emircan 26 Kasım 2017 09:52
Adminim geçmiş olsun siteni özenle takip ediyorum düşük performanslı bilgisayarlar için çok güzel oyunlar paylaşıyorsun tebrik ederim seni


Üye
Recep Galip 25 Kasım 2017 18:51
sap2000 .. 19. versiyonda sıkıntılı. program kurulmuyor


Ziyaretçi
Ali 25 Kasım 2017 08:05
ADMİN BENİM SİTEDE SENİN OYUNLARDAN VAR İSTERSEN İNDİREBİLİRSİN


Değerli Üye
mismis44 25 Kasım 2017 03:59
Meliksah_2006

Adminim
Kırık linkleri
size mesaj olarak mı atalım?
Konunun altına mı yazalım?


Üye
viktor3030 25 Kasım 2017 01:57
Sitenizi kısa süredir takip ediyorum ancak şunu söyleyebilirim ki, efsanesiniz!


Üye
16oguzhan25 25 Kasım 2017 00:52
Herşeyi paraya çevirmek zorundamısınız? Niçin torrent eklemiyosunuz? İlla torrent eklemek istemiyosanız Oceanofgames gibi yapın. İso kalıbında sunun,yok mega yok mail.ru falanla da uğraşmaya gerek kalmaz.Ben eskiden bu siteyi kullanıyodum ama oceanofgames çok daha rahat.İster 2 gb isterse 80 gb olsun hiç sorun çıkmıyor zaten indir diyince İDM ye geliyo ve öyle halediyorum.Ama bu site parayı zorluyor kardeş onlarca hatta yüzlerce torrent ve ocean tarzı site varken kusura bakmayında kimse gelipde Turbobit saçmalıklarına para vermez son zamanlarda zaten siteye hiç program eklenmez oldu.Kusura bakmayın bende bu siteye üyeyim ama bu dediklerim sizin siteniz için.Torrent de ekleyin dosya indirmelerine mail ru,mega gibi şeyleri katmayın.2 seçenek olsun birisi torrent diğeride direkt chrome üzerinden indirilebilsin yada idm üzerinden.


Üye
mehmetyildiz27 24 Kasım 2017 22:18
Mega kullansanız çok güzel olur. İndirmesi falan çok rahat.


Yönetici
Meliksah_2006 24 Kasım 2017 20:08
 Mustafa,
Kalacak elbette. 8 GB ve altı tüm dosya linklerine Cloud eklemeye devam edeceğim.

--------------------


Ziyaretçi
Mustafa 24 Kasım 2017 19:09
Alternatif partlı linkler kalkacak mı ?



 


Yasal uyarımız için burayı inceleyebilirsiniz. Telif hakkı ve iletişim için: (iletisim[at]buyur-indir.com)

Üyelerimizin, ziyaretçilerimizin ve yöneticilerimizin hiçbir dosyası / içeriği sunucumuzda barındırılmamaktadır. Tamamı internet üzerinde paylaşıma açık içeriklerdir. Platformumuz tüm paylaşımlara açıktır. DMCA / Telif ve yasal konular için bizlere mail adresimizden; "iletisim[at]buyur-indir.com" adresinden ulaşınız. Uyarınızdan itibaren ilgili içerik / içerikler 3 gün içerisinde kaldırılacaktır.

Sitede bulunan full programlar ve full oyunlar, tanıtım amaçlı sizlere sunulmuştur. Beğendiğiniz ürünleri üreticisinden satın almanızı, bu sayede onlara katkıda bulunmanızı tavsiye ederiz.