Kırık linklere lütfen yorum yapınız. En kısa sürede güncellenecektir.
Karanlık Mod

❤ 11 YAŞINDA

Güncel Alet Çantası

CCleaner

PC Temizlik Programı

Flash Player

Flash Oynatma Aracı

Skype

Videolu Görüşme Programı

Aimp

MP3 Oynatma Programı

Internet Download Manager

Gelişmiş İndirme Yöneticisi

Microsoft Office

Ofis Yazılımı Tüm Sürümleri

Photoscape

Kolay Resim Düzenleme

Adobe Photoshop 2024

Prof. Resim Düzenleme

Mozilla Firefox Quantum

Hızlı İnternet Tarayıcısı

Google Chrome

Güvenli İnternet Tarayıcı

Avast Premium Security 2024

En Hızlı Antivirüs Programı

Kaspersky Internet Security

Güçlü Antivirüs Programı

uTorrent Pro

Torrent Dosya İndirici

Nero Platinum 2020

Güçlü Disk Yazdırma

Daemon Tools Ultra Türkçe

Sanal Disk Oluşturma

Foxit Reader

Hızlı PDF Okuyucu

Adobe Acrobat XI Pro

Popüler PDF Programı

K-Lite Mega Codec Pack

Sistem Kodek Paketi

DirectX 12
 - DirectX 9
Microsoft DirectX Sürücüleri

WinRAR

Arşivleme ve Arşiv Açma


Sitemizi ne sıklıkla ziyaret ediyorsunuz?

Office 2021 Çıktı Buyurun İndirin
Adobe CC 2022 Tüm Programları
Windows 11 AIO Tek DVD
Windows 11 Pro Orjinal İndirin
Şuradasınız: Buyurindir Full Ücretsiz İndir » Mobil » Android » World of Warships Blitz v1.2.0 (APK + Data)

World of Warships Blitz v1.2.0 (APK + Data)


Mobil > Android   Meliksah_2006   1-04-2018, 15:34   1   


World of Warships Blitz v1.2.0 (APK + Data)

Bu incelemeye başlamadan bir itirafta bulunmak istiyorum. Açıkçası nasıl geri dönüşü olur bu itirafın bilmiyorum ama ben Wargaming oyunlarına çok fazla ısınamadım. Çıkardıkları oyunların inanılmaz bir oyuncu kitlesi olduğunu bilmeme rağmen ne bileyim, bir türlü olmadı. Bu yüzden Kürşat bu oyunu bana verdiğinde de sevinçten havalara uçmadım açıkçası. Ama hiç merak etmeyin çünkü tamamen tarafsız bir şekilde bu incelemeyi yazacağım. Ne görüyorsam onu yazmaya çalışarak.

World of Warships Blitz v1.2.0 (APK + Data)

Oyunun mekaniklerini herkes biliyordur diye tahmin ediyorum ama yine de ufakça bir değineceğim. Oyunda kendimize ait bir dolu gemimiz var, her ülkeden bir adet Tier 1 gemi de limanımızda duruyor, diğer kısmını ise oyun içerisinde araştırma ağacını kullanarak açıyoruz. Bu bir dolu gemiden istediğimizi seçerek iki grup arasında gerçekleşecek olan gemi savaşlarında yerimizi alıyoruz. Kırmızı düşman gemilerine ateş ederken doğru mesafede olmanız ve doğru kısmına ateş etmeniz gerekiyor. Yani bodoslama üstüne sıkayım nasılsa ölür kafasında yaklaşırsanız hayırlı işler. Örneğin hareket eden geminin biraz önüne ateş edeceksiniz ki gemi ilerlediğinde ona çarpsın yolladığınız toplar. Kaldı ki bu olayı zaten biraz oyun oynadıysanız el alışkanlığıyla otomatik yapıyorsunuzdur, değilse bile oyun öğretici kısmında size bunu iyice öğretiyor. Elbette bu kadarla bitmiyor. Şimdilik oyun içerisinde oynayabileceğiniz 3 tane oyun modu bulunuyor. Standart Savaş; bildiğiniz ölüm modu yani takım olarak düşman gemilerinin hepsini yok ettiğinizde kazanıyorsunuz. Deniz Üstünlüğü modunda ise amacınız merkez alanı ele geçirerek ve düşman gemilerini yok ederek ilk önce 1000 puanı toplamak. Son oyun modu olan Egemenlik’te ise turun sonuna kadar 1000 puana ulaşan çalışan ilk takım kazanıyor. Bu oyun modlarına kendiniz girebildiğiniz gibi aynı şekilde arkadaşlarınızla oluşturduğunuz ekipler ile de girebiliyorsunuz. Bu da oyunlarınızı çok daha eğlenceli hale getirecektir. Mobil oyunlara ne zaman sesli iletişim eklenecek bilmiyorum ancak bu oyuna cuk oturacağına da eminim. Çünkü oyunda bulunan basit komutlar pek de işe yaramıyor. Aslına bakarsanız hiçbir oyunda işe yaramıyorlar.

World of Warships Blitz v1.2.0 (APK + Data)

Bu arada söylemeden geçemeyeceğim henüz dereceli oyunlar açık değil. Tıpkı masaüstü versiyonundaki gibi belli dönemlerde aktif olacaklar. Son olarak iki şeye daha değinmem gerekiyor. Bir savaşta kullandığınız gemi oyun bitmeden batarsa o gemiyi oyun bitene kadar tekrar kullanamıyorsunuz. Ancak oyun süreleri kısa olduğundan ve bir dolu geminiz olacağından bu pek büyük bir sorun değil. Aynı zamanda oyun içi parayla takviye edebileceğiniz ve oyunda sıklıkla kullanacağınız bazı takviye malzemeleri mevcut. Bunları geminizin yangınını söndürmekten tutun da, gelen torpidoların fark edilme mesafesini artırmaya veya geminizin hızını arttırmaya kadar oldukça çeşitli bir yelpazede kullanabiliyorsunuz. Ancak oyunda ne yazık ki gerçek parayla da alabileceğiniz bazı şeyler mevcut. Örneğin bazı gemileri veya gemi filonuza katacağınız yeni gemiler için boş slotu para vererek almak zorundasınız. Sonuçta yapımcılar da para kazanmak zorunda ve bunların oyunu deli gibi etkileyecek şeyler olmadığını söylemem lazım. Alacağınız gemiler sadece sizi 5. seviyeye kısa yoldan getiriyorlar ki buraya para vermeden de gelebiliyor, hatta geçiyorsunuz. Yani oyunda bir p2w söz konusu değil. Benim gibi birini bile bir süre boyunca kendisinde tutabildiğine göre bu oyuna bayılan oyuncular kesinlikle kopamayacaktır.


İndirme Linkleri

Buyur-indir | Turbobit | Alternatif

Dosya boyutu: 576 MB


Dosyayı indirmek için yukarıdaki linklerden birisini kullanabilirsiniz.



Yorum Ekle




Değerli Üye
TRWE_2012 2 Nisan 2018 06:15
Bildiğimiz standart Skirmish (Çarpışma) Modu.....Sen bunu anlatırken aklıma Company Of Heroes Strateji oyunu geldi.Hala sistemimde kurulu (gerçi ben oyunu portable hale getirdiğim neyse) .......Anlattıklarının hepsi bu COH geçerli ha ben böyle bir oyunda olsaydım kesinlikle ;

1.Grupla hareket etmezdim.
2.Diğerlerini öne sürer ben arka planda düşmanı arkadan çevirerek imha ederdim. (Alman Nazi Savaş Taktiği)

Anlatım güzel olmuş......

--------------------



 


Yasal uyarımız için burayı inceleyebilirsiniz. Telif hakkı ve iletişim için: (iletisim[at]buyur-indir.com)

Üyelerimizin, ziyaretçilerimizin ve yöneticilerimizin hiçbir dosyası / içeriği sunucumuzda barındırılmamaktadır. Tamamı internet üzerinde paylaşıma açık içeriklerdir. Platformumuz tüm paylaşımlara açıktır. DMCA / Telif ve yasal konular için bizlere mail adresimizden; "iletisim[at]buyur-indir.com" adresinden ulaşınız. Uyarınızdan itibaren ilgili içerik / içerikler 3 gün içerisinde kaldırılacaktır.

Sitede bulunan full programlar ve full oyunlar, tanıtım amaçlı sizlere sunulmuştur. Beğendiğiniz ürünleri üreticisinden satın almanızı, bu sayede onlara katkıda bulunmanızı tavsiye ederiz.