Kırık linklere lütfen yorum yapınız. En kısa sürede güncellenecektir.
Karanlık Mod

❤ 11 YAŞINDA

Güncel Alet Çantası

CCleaner

PC Temizlik Programı

Flash Player

Flash Oynatma Aracı

Skype

Videolu Görüşme Programı

Aimp

MP3 Oynatma Programı

Internet Download Manager

Gelişmiş İndirme Yöneticisi

Microsoft Office

Ofis Yazılımı Tüm Sürümleri

Photoscape

Kolay Resim Düzenleme

Adobe Photoshop 2024

Prof. Resim Düzenleme

Mozilla Firefox Quantum

Hızlı İnternet Tarayıcısı

Google Chrome

Güvenli İnternet Tarayıcı

Avast Premium Security 2024

En Hızlı Antivirüs Programı

Kaspersky Internet Security

Güçlü Antivirüs Programı

uTorrent Pro

Torrent Dosya İndirici

Nero Platinum 2020

Güçlü Disk Yazdırma

Daemon Tools Ultra Türkçe

Sanal Disk Oluşturma

Foxit Reader

Hızlı PDF Okuyucu

Adobe Acrobat XI Pro

Popüler PDF Programı

K-Lite Mega Codec Pack

Sistem Kodek Paketi

DirectX 12
 - DirectX 9
Microsoft DirectX Sürücüleri

WinRAR

Arşivleme ve Arşiv Açma


Sitemizi ne sıklıkla ziyaret ediyorsunuz?

Office 2021 Çıktı Buyurun İndirin
Adobe CC 2022 Tüm Programları
Windows 11 AIO Tek DVD
Windows 11 Pro Orjinal İndirin
Şuradasınız: Buyurindir Full Ücretsiz İndir » Oyun indir » RPG Oyunları » The Flame in the Flood Full

The Flame in the Flood Full


Oyun indir > RPG Oyunları   Meliksah_2006   23-02-2021, 17:53   4   


The Flame in the Flood Full

The Flame in the Flood Full indir

Oturup “erken erişimde en uzun kalan oyun türleri” diye bir çalışma yapsak, muhtemelen hayatta kalma oyunları birinciliği kimseye kaptırmaz. Tıpkı The Long Dark, H1Z1 ve DayZ’de olduğu gibi, topluluk fonlamasıyla bu işe başlasın veya başlamasın, erken erişime giren oyunların birçoğu bitmek bilmiyor, senelerce “beta” aşamasına takılıp kalıyor. 150.000$ hedefli bir Kickstarter projesi ile yola çıkıp 250.000$’ın üzerinde bir para toplamayı başaran ve Bioshock, Halo, Guitar Hero ve Rock Band gibi oyunların yapımında çalışmış yetenekli bir ekip tarafından geliştirilen The Flame in the Flood ise kısa sürede bu süreci geride bıraktı ve geçtiğimiz günlerde piyasaya çıktı.

Oyunun ilk dikkatinizi çekecek kısmı elbette grafikleri. The Molasses Flood ekibinin tercih ettiği renk paleti ve sanatsal yaklaşım gerçekten harika gözüküyor ve bu atmosferi tamamlayan da Chuck Ragan’ın bestelediği muhteşem country şarkılar oluyor. Ben uzun süredir bir oyunun soundtrack’inden bu kadar keyif almamıştım açıkçası.

Oyunumuzun iki farklı modu var, birincisi erken erişimde de sunulan sandbox modu, diğeri ise yeni eklenen hikâye modu. İlk mod The Long Dark’ta gördüğümüz ile aynı sayılır, tüm harita önünüzde ve bir yerden sonra amaçsızca, bir gün daha hayatta kalmaya çalışıyorsunuz. Hikâye modu da çok farklı sayılmaz, sular altında kalmış Kuzey Amerika’nın coşkun nehirlerinde bu defa oyunu bitirme hedefiyle, oyun boyunca size yardımcı olacak ıvır zıvırı topluyor, vahşi hayvan gördüğümüz yerde köşe bucak kaçıyor ve 10 bölgeyi aşıp nihai hedefe ulaşmaya çalışıyoruz. Hemen her hayatta kalma oyununda olduğu gibi açlık, susuzluk, yorgunluk ve vücut ısısı dikkat etmeniz gereken noktalar.

Oyun temelde iki farklı oynanış türüne sahip. Bunlardan birincisi yakın bir izometrik kameradan oynadığınız, toprağın üstünde geçen vakit geçirdiğiniz bölümler, diğeri ise salın tepesinde azgın nehirlerde yolunuzu bulmaya çalıştığımız anlar. Her seferinde rastgele oluşturulan nehirde akıntıların yönü sürekli değişiyor ve ilk beş dakikanın ardından bu kontrollere rahatça uyum sağlıyorsunuz. Yol boyunca karşınıza çıkan küçük adalarda işinize yarayacak eşyalar var ve bunları almakla gidip o kara parçasına bodoslama gömmek arasında da ince bir çizgi var. Bu yüksek hızda gerçekleştiğinde de suya düşüyor ve salınıza tekrar çıkana kadar da ıslanıp üşüyorsunuz.

Oyundaki crafting sistemi hem övgüye değer, hem de bazı sıkıntıları söz konusu. Öncelikle crafting için kullanabileceğimiz ıvır zıvır sayısı çok fazla ve menü de son derece derli toplu. Sıkıntı ise eksik dökümantasyon sebebiyle çoğu şeyi deneyerek bulmak zorunda olmanız. Bir sebepten zehirlendiğinizde ne olduğunu ve bunu nasıl çözeceğinizi bulmak için menüde dolaşıp duruyorsunuz.

Oyunda ölmenin bin türlü yolu var ve bir noktada hayatta kalmak için harcadığınız çaba ve stres, oyundan aldığınız keyfi baltalayabilir. Bahsettiğimiz, dikkat etmeniz gereken dört etkenin her hangi birinin eksikliği sebebiyle hasta olabilir, olmadık sebepten enfeksiyon kapıp, reçete için gereken bileşenlerden eksik olanı dağda bayırda ararken vefat edebilirsiniz. Vahşi hayvanlar da canınıza kastetmek için hazır beklemekte.

Sistem Gereksinimleri:
İşletim Sistemi: Windows XP / Vista / 7 / 8 / 8.1 / 10
İşlemci: Pentium 4
Bellek: 512 MB
Ekran Kartı: 128 MB










İndirme Linkleri

Turbobit İndir

(( Alternatif ))

Racaty İndir

(( Alternatif ))

Uptobox İndir

Boyut: 1.14 GB

Format: .RAR




Yorum Ekle




Yönetici
Meliksah_2006 23 Şubat 2021 17:53
camilaswife,
Tüm linkler güncellenmiştir.

--------------------


Üye
camilaswife 26 Aralık 2020 12:47
alternatif silinmiş hocam

--------------------


Yönetici
Meliksah_2006 14 Ağustos 2018 10:04
Ercüment,
Elbette uyumludur.

--------------------


Ziyaretçi
Ercüment 10 Ağustos 2018 18:51
Merhaba bu oyun 32/84 bit ile çalışmıyor mu acaba?



 


Yasal uyarımız için burayı inceleyebilirsiniz. Telif hakkı ve iletişim için: (iletisim[at]buyur-indir.com)

Üyelerimizin, ziyaretçilerimizin ve yöneticilerimizin hiçbir dosyası / içeriği sunucumuzda barındırılmamaktadır. Tamamı internet üzerinde paylaşıma açık içeriklerdir. Platformumuz tüm paylaşımlara açıktır. DMCA / Telif ve yasal konular için bizlere mail adresimizden; "iletisim[at]buyur-indir.com" adresinden ulaşınız. Uyarınızdan itibaren ilgili içerik / içerikler 3 gün içerisinde kaldırılacaktır.

Sitede bulunan full programlar ve full oyunlar, tanıtım amaçlı sizlere sunulmuştur. Beğendiğiniz ürünleri üreticisinden satın almanızı, bu sayede onlara katkıda bulunmanızı tavsiye ederiz.