Kırık linklere lütfen yorum yapınız. En kısa sürede güncellenecektir.
Karanlık Mod

❤ 11 YAŞINDA

Güncel Alet Çantası

CCleaner

PC Temizlik Programı

Flash Player

Flash Oynatma Aracı

Skype

Videolu Görüşme Programı

Aimp

MP3 Oynatma Programı

Internet Download Manager

Gelişmiş İndirme Yöneticisi

Microsoft Office

Ofis Yazılımı Tüm Sürümleri

Photoscape

Kolay Resim Düzenleme

Adobe Photoshop 2024

Prof. Resim Düzenleme

Mozilla Firefox Quantum

Hızlı İnternet Tarayıcısı

Google Chrome

Güvenli İnternet Tarayıcı

Avast Premium Security 2024

En Hızlı Antivirüs Programı

Kaspersky Internet Security

Güçlü Antivirüs Programı

uTorrent Pro

Torrent Dosya İndirici

Nero Platinum 2020

Güçlü Disk Yazdırma

Daemon Tools Ultra Türkçe

Sanal Disk Oluşturma

Foxit Reader

Hızlı PDF Okuyucu

Adobe Acrobat XI Pro

Popüler PDF Programı

K-Lite Mega Codec Pack

Sistem Kodek Paketi

DirectX 12
 - DirectX 9
Microsoft DirectX Sürücüleri

WinRAR

Arşivleme ve Arşiv Açma


Sitemizi ne sıklıkla ziyaret ediyorsunuz?

Office 2021 Çıktı Buyurun İndirin
Adobe CC 2022 Tüm Programları
Windows 11 AIO Tek DVD
Windows 11 Pro Orjinal İndirin
Şuradasınız: Buyurindir Full Ücretsiz İndir » Program indir » Araçlar - Çeşitli » Cari Hesap Takip - Cari Hesap Programı

Cari Hesap Takip - Cari Hesap Programı


Program indir > Araçlar - Çeşitli   Meliksah_2006   10-12-2017, 00:19   0   


Cari Hesap Takip - Cari Hesap Programı

Cari Hesap Takip - Cari Hesap Programı

Fenesoft Cari Hesap Programı ile işletmenizin borç – alacak hesaplarını detaylı bir şekilde kayıt altında tutarken, dilediğiniz kriterlere göre cari hesap ekstresi alabilirsiniz. Programda oluşturduğunuz cari hesaplar, şirketiniz ile borç – alacak ilişkisi olan firma, müşteri, personel ve diğer kişi veya kuruluşların tarih bazında hesap takibini sağlarken, alış ve satış faturalarının takibi ile ödeme ve tahsilatların takibini de etkili bir şekilde sunmaktadır.

Müşterilerinize yaptığınız satışları taksitli olarak kaydetmenize ve her bir taksit için senet oluşturmanıza olanak tanıyan program, vade günü taksitler için de size otomatik hatırlatma yapar. Ayrıca, müşterilerinize sattığınız malların stok takibini de yapan program, tek tuşla stok durum raporu ve stok envanter raporları da sunmaktadır. Programda cari hesap hareketleri; Alış, Satış, Ödeme ve Tahsilat işlemlerinden oluşarak, alış işlemi kaydettiğinizde aldığınız malı otomatikmen stoklara giriş yaparken, satış işleminde otomatikmen malın miktarını stoktan düşer. Ödeme ve Tahsilat işlemlerinde ise ödemenin yapıldığı kasadan ödeme tutarını düşerken, Tahsilat yapılan kasaya tahsilat tutarını otomatikmen giriş yapar. Bu şekilde birbiri ile etkileşimli çalışan program modülleri sayesinde stok takibiniz ve kasa takibiniz oldukça kolaylaşır. Cari hesaplara kaydettiğiniz her alış ve satış işlemi için fatura, irsaliye, alış ve satış makbuzu yazdırabilirsiniz. Ödeme ve tahsiat işlemlerine ait tediye makbuzu ve tahsilat makbuzunu da tek tuşla kolayca yazıcıdan çıktı olarak alabilirsiniz.

Vadeli alış ve vadeli satışlarınızda vade gününün gelmesi ile program size uyarır ve ödeme yapmanız gereken günler ile tahsilat yapacağınız günlerin önceden raporunu alabilirsiniz. Tahsilat günü yaklaşan taksitler içinde programın hatırlatma sistemi sizi uyarır ve kimden hangi tarihte ne kadar alacağınızın olduğunu önceden raporlar. Programda, cari hesaplarla ilgili tüm hareketlerin raporunu özet ve detaylı olarak görüntüleyebilir ve Word, Excel, Yazıcı seçeneklerinden birine göre çıktı alabilirsiniz. Programın otomatik yedekleme ve tek tuşla yedekten geri yükleme özelliği sayesinde, veri kaybının %100 önüne geçilerek kaydettiğiniz tüm bilgilerin güvenliği sağlanmaktadır.

Fenesoft Cari Hesap Takip programını kullanarak müşteri, stok, kasa, fatura – irsaliye, taksitli alış, taksitli satış hesaplarınızı ve işletmenizin günlük gelir – gider hesaplarını bilgisayar ortamında güvenli ve kolay bir şekilde takip edebilirsiniz.

Fenesoft Cari Hesap programı; ürün alışı ve ürün satışı yapan tüm ticari işletmelerde; cari hesap, alış-satış (taksitli / peşin / vadeli), kasa, açık hesap borç-alacak takibi ve fatura/irsaliye işlemleri için rahatlıkla kullanılabilir.


Yazılımın Özellikleri:
# Cari Hesap Takibi
# Kasa Hesaplarızın Takibi
# Stok Takibi (Barkod Destekli)
# Fatura ve İrsaliye Yazdırma
# Alış-Satış-Ödeme-Tahsilat Takibi
# Peşin-Vadeli Satış
# Taksitli Satış
# Taksitlerin Takibi
# Senet Düzenleme
# Peşin-Vadeli Alış
# Taksitli Alış
# Ödemelerin Takibi
# Detaylı Raporlama
# Otomatik yedekleme
# Şifreleme özelliği ile veri koruma

Sistem Gereksinimleri: Minimum 1024x768 çözünürlük, 256 Mb Bellek, 100 MB Disk Alanı, Türkçe Windows İşletim Sistemi


İndirme Linkleri

Direk Link (Demo)

Dosya boyutu: 14 MB


Demo programdır, 15 adete kadar ücretsiz kayıt sunar.



Yorum Ekle





 


Yasal uyarımız için burayı inceleyebilirsiniz. Telif hakkı ve iletişim için: (iletisim[at]buyur-indir.com)

Üyelerimizin, ziyaretçilerimizin ve yöneticilerimizin hiçbir dosyası / içeriği sunucumuzda barındırılmamaktadır. Tamamı internet üzerinde paylaşıma açık içeriklerdir. Platformumuz tüm paylaşımlara açıktır. DMCA / Telif ve yasal konular için bizlere mail adresimizden; "iletisim[at]buyur-indir.com" adresinden ulaşınız. Uyarınızdan itibaren ilgili içerik / içerikler 3 gün içerisinde kaldırılacaktır.

Sitede bulunan full programlar ve full oyunlar, tanıtım amaçlı sizlere sunulmuştur. Beğendiğiniz ürünleri üreticisinden satın almanızı, bu sayede onlara katkıda bulunmanızı tavsiye ederiz.