Kırık linklere lütfen yorum yapınız. En kısa sürede güncellenecektir.
Karanlık Mod

❤ 11 YAŞINDA

Güncel Alet Çantası

CCleaner

PC Temizlik Programı

Flash Player

Flash Oynatma Aracı

Skype

Videolu Görüşme Programı

Aimp

MP3 Oynatma Programı

Internet Download Manager

Gelişmiş İndirme Yöneticisi

Microsoft Office

Ofis Yazılımı Tüm Sürümleri

Photoscape

Kolay Resim Düzenleme

Adobe Photoshop 2024

Prof. Resim Düzenleme

Mozilla Firefox Quantum

Hızlı İnternet Tarayıcısı

Google Chrome

Güvenli İnternet Tarayıcı

Avast Premium Security 2024

En Hızlı Antivirüs Programı

Kaspersky Internet Security

Güçlü Antivirüs Programı

uTorrent Pro

Torrent Dosya İndirici

Nero Platinum 2020

Güçlü Disk Yazdırma

Daemon Tools Ultra Türkçe

Sanal Disk Oluşturma

Foxit Reader

Hızlı PDF Okuyucu

Adobe Acrobat XI Pro

Popüler PDF Programı

K-Lite Mega Codec Pack

Sistem Kodek Paketi

DirectX 12
 - DirectX 9
Microsoft DirectX Sürücüleri

WinRAR

Arşivleme ve Arşiv Açma


Sitemizi ne sıklıkla ziyaret ediyorsunuz?

Office 2021 Çıktı Buyurun İndirin
Adobe CC 2022 Tüm Programları
Windows 11 AIO Tek DVD
Windows 11 Pro Orjinal İndirin
Şuradasınız: Buyurindir Full Ücretsiz İndir » İncelemeler » Oyun İncelemeleri » The Sims 3: Island Paradise - Oyun İncelemesi

The Sims 3: Island Paradise - Oyun İncelemesi


İncelemeler > Oyun İncelemeleri   Meliksah_2006   17-06-2015, 15:23   0   
The Sims 3: Island Paradise - Oyun İncelemesi

Herkese bir The Sims 3 ek paketiyle daha buralardan seslenmeye geldim. Eee, nasılsınız arkadaşlar? Kaçıncı ek paketteyiz? Ben sayısını unuttum artık. Hem size güzel bir haber daha getirdim bu bahaneyle; duymama ihtimaliniz pek yok.

The Sims 3: Island Paradise - Oyun İncelemesi

The Sims 3: Island Paradise - Oyun İncelemesi

The Sims 3: Island Paradise - Oyun İncelemesi

Çoğunuzun tatilde olduğunu biliyorum, evinizde otursanız bile benim gözümde muhteşem bir tatildesiniz şu anda. Havanın inanılmaz sıcaklığı bile ofiste havalandırma altında titrerken bana keyifli görünüyor. Facebook’ta bolca yeşil ve mavi tonlarda paylaştığınız fotoğraflar canımı çok sıkıyor. The Sims 3’te de öyle bir yere gidiyorum ki ekran görüntüsü almam gerekmese karakterleri onlara kışlık kıyafetlerle giydirip eziyet edecek kadar kıskandım. Kocaman bir kasaba bekliyor bizi bu kez, öncekilerden çok daha büyük ve şık. Yukarıdan bakınca mini mini adalar var, limanlar var, deniz kenarında yüzen evler var, bungalow’lar var.

The Sims 3: Island Paradise - Oyun İncelemesi

Hemen kendimi lüks bir yere yerleştirdim ve etrafa bakma fırsatı yakaladım. İçinde bulunduğum yere bir iskeleden çıktım ki harita boyunca bütün portlara bununla yüzerek geçebiliyormuşum. Etrafıma baktığımda yüzen gemiler görüyorum, bunları kendimiz de yapabiliyoruz, nasıl keyifli... Bunu tabii ki sadece Isla Paradiso gibi hazır portları olan bir kasabada yapmak gerekiyor. Kendinize başka bir mülk de satın alıyorsunuz bu kasabayla ve bunu yapma sebebimiz, “Şu yüzden evimi ‘community lot’ yapsam, kendim de sakince konaklayacağım bir adaya taşınsam?” gibi bir fikirle başlıyor. Yüzen evimde hayvanlarım da vardı, onları da aldım gittim. Ondan sonra canım sıkılmaya başladı, tek başıma bu yeni adamda. Tatile gitmeye karar verdim, şnorkelime ve dalış yeteneğime güvenerek en lüks ve uzun sahili olan oteli seçtim. Bu otelleri işletme olarak aldığınızı düşünsenize? Valla oluyor. Aileleri mi çekmek istiyorsunuz? Gençleri ve çiftleri mi? Otelin içine yapabileceğiniz açık büfeler, kampanyalar, oda seçenekleri, tarifeler gibi detaylara kadar ayarlamalar yapmak mümkün. Ben de oyundaki zengin kız çocuğunu oynayıp tek başıma gezmekten sıkıldığım için ilk ziyaretim sonrası burasını işletmeye karar verdim. Havuzun içine barlar koydum, bungalow’lar da yapmak istedim ama onu da başka bir yatırım olarak kullanmaya karar verdim. donatın, taşları yerleştirin. Sonra minik kayığınızla gezerken bu bölgede önce yüzüp sonra birkaç şık dalış yaparak suya şöylece bir kafanızı sokun. Denizaltı olayı müthiş.

The Sims 3: Island Paradise - Oyun İncelemesi

Düşünün, oyunun bu kısmına gelene kadar zaten yeterince eğlenmiştim ve yenilikleri sevmiştim ama bu dalış olayı, özel güçleri olan denizkızları, denizaltı mağaraları ve benzer şeyler zaten büyük olan yeni kasabayı iyice devasa bir hale getirmiş. Bu kadarla da sınırlı değil; bir gün püfür püfür teknenizde balık tutarken bütün mutluluğunuzu sonlandıracak bir olayın başınıza gelmesi gayet mümkün. Teknenizin altından köpek balıklarının geçtiğini düşünün veya teknenizi yutan dev bir deniz canavarını...

The Sims 3: Island Paradise - Oyun İncelemesi

The Sims 3, son dönemde çıkan ek paketleriyle başında beni daha çok tutmaya başladı, itiraf ediyorum. University Life’ı da sevmiştim ama böyle bir yaz sıcağında denizkızları, yüzen evleri, deniz taksileri ve lüks otelleri ile birçok kez iç çekmeme sebep oldu bilgisayar başında. Böyle hissettiysem olmuştur, oyun görevini başarıyla yerine getirmiştir. Başka bir ek pakette buluşmak üzere. Adios amigos!

Ek paketin indirme linki eklenecektir takipte kalın..

Yorum Ekle





 


Yasal uyarımız için burayı inceleyebilirsiniz. Telif hakkı ve iletişim için: (iletisim[at]buyur-indir.com)

Üyelerimizin, ziyaretçilerimizin ve yöneticilerimizin hiçbir dosyası / içeriği sunucumuzda barındırılmamaktadır. Tamamı internet üzerinde paylaşıma açık içeriklerdir. Platformumuz tüm paylaşımlara açıktır. DMCA / Telif ve yasal konular için bizlere mail adresimizden; "iletisim[at]buyur-indir.com" adresinden ulaşınız. Uyarınızdan itibaren ilgili içerik / içerikler 3 gün içerisinde kaldırılacaktır.

Sitede bulunan full programlar ve full oyunlar, tanıtım amaçlı sizlere sunulmuştur. Beğendiğiniz ürünleri üreticisinden satın almanızı, bu sayede onlara katkıda bulunmanızı tavsiye ederiz.